Mad og drikkevarerOpskrifter

Enkel opskrift: fisk fisk på hebraisk

Hvordan forbereder Fisk Fisk på hebraisk? Opskriften trin for trin med fotos vil blive præsenteret i denne artikel. Du vil også lære, hvilke komponenter er inkluderet i denne usædvanlige fad, som det skal være kogt og så videre.

oversigt

kosher love tillader ikke jøder at spise visse typer kød. I forbindelse med dette et køkken af denne nation er rig på lækre og nærende fiskeretter.

Desværre er det ikke alle indbyggerne i vores land ved, at fisk er en fisk på hebraisk. Opskrift med billeder af i eftermiddag vil blive beskrevet i detaljer nedenfor.

Denne skål er en slags fyldstof. Som du ved, vi gør det med fisk. Også, det indeholder ganske overkommelige grøntsager som roer kartofler, gulerødder og så videre. D.

Hvilken fisk er ved at forberede?

Hvordan til at gennemføre opskriften? Fisk, Hebrew kan fremstilles ved anvendelse af sølv karper, karper eller aborre. Det er også tilladt at bruge andre former for floden beboere.

Ifølge dem, der gentagne gange har gjort dig selv denne parabol, viser det sig meget stor og velsmagende. Desuden, når ordentligt forberedt, vil fisk fisk på hebraisk, en opskrift, som alle bør vide, tjene som en meget flot appetitvækker til ferien bordet. Inviterede gæster vil værdsætte en lys og usædvanlige fad.

Fisk Fisk på hebraisk: opskrift

Karpe for denne skålen passer perfekt. Dette vil gøre fiskene sky duftende og meget hjertelig.

Så vi overvejer, hvordan man gennemfører opskriften? Fisk fisk på hebraisk, fremstilles under anvendelse af følgende komponenter:

 • friske karper - 1,5 kg;
 • gulerod stort - 3 stk;.
 • kartoffelknolde - 5 stk;.
 • mellemstore roer - 3 stk;.
 • løg - 1-2 pc;.
 • friskkværnet peber - efter eget valg;
 • salt tilsat jod - efter eget valg;
 • laurbærblad - 2-3 pc,.
 • peber sort peber - 5-7 stk.

Forarbejdningen af de vigtigste ingredienser

Hvordan Fisk Fisk på hebraisk? Opskriften af denne skål kræver alternativ behandling af alle komponenter.

Du skal først forberede frisk fisk. Karper vaskes grundigt, skrabet skællene, og derefter renset, rengøres hoved, hale, finner og tørret med papirhåndklæder. Efter dette, er det ikke meget tyk hakkede bøf.

Også separat forarbejdede grøntsager. De rengøres og skæres i flade skiver ikke tykkere end 0,5 cm.

Form et fad

Hvad bør overvejes at gennemføre opskriften? Fisk Fisk er kogt i en tyk hebraisk dyb gryde. Du kan også bruge Kazanka eller utyatnitsu.

Efter udarbejdelsen af de retter i hendes lag spredt roer, og derefter fisk bøffer. Ingredienser grundigt krydret med peber og salt, er coatede kartofler. Efter dette, på toppen af det vegetabilske spredning også rester af fisk.

Re salt og peber produkter i pan lag anbringes friske gulerødder og løg. I slutningen af ingredienserne kastet lavrushki blade og sort peber ærter.

Processen med madlavning på komfuret

Når alle bestanddelene vil være i potten, de hældte normal drikkevand. Væsken bør anelse dække grøntsager og fisk.

I denne form, skal skålen dækkes med et låg og sted over medium varme. Når bouillonen har kogt, indholdet af køkkengrej forsigtigt rystet, og ilden er reduceret til et minimum.

Til jødisk fiskeret viste sig den mest lækre og nærende, skal det koges i omkring tre timer. I løbet af denne tid, bør alle ingredienser være blød og næsten syde. I dette tilfælde anbefales det at jævne ryste gryden.

Den sidste etape

Nu hvor du ved, hvordan man gennemfører opskriften. Fisk Fisk på hebraisk, viser det sig meget velsmagende. Når fadet er helt kogt, bør karper og grøntsager omhyggeligt sat i en dyb tallerken og hæld fisk bouillon. I en sådan form for fyldstof nødvendigt at sætte ind i køleskabet (hold indtil fuldstændig størkning).

Serveres ved bordet

At præsentere en middag for ferien bordet skal nedkøles. Frosne gelé skåret i skiver og lagt ud på plader. Det er ønskeligt at anvende det sammen med et salt og et stykke Lavash.

Fyldte fisk på hebraisk (fisk): opskrift

Kun få mennesker ved, men betragtes som jødisk parabol kan tilberedes på forskellige måder. Den mest enkle og overkommelige opskrift er blevet præsenteret ovenfor. Nu vil vi fortælle dig om, hvordan et fad sker i originalen.

Så vi har brug for fisk til tilberedning af fisk:

 • Frisk fiskefileter floden - 700 g;
 • løg med avner - 2 hoveder;
 • hvidt brød produktion i går - omkring 150 g;
 • stort æg - 1 eller 2 stk;.
 • vegetabilsk olie til hakket kød og bouillon - 4 store skeer;
 • Friske gulerødder - 1 stor frugt;
 • små rødbeder - 1 stk;.
 • sukker lyse for hakket kød og bouillon - 1 stor ske;
 • Lavrushka, salt og peber - efter dit ønske og smag.

Forarbejde ingredienserne

Før tilberedning af mad bør overvejes korrekt at skære flod fisk. Det er renset grundigt, derefter skåret i stykker a la carte. Derefter fiskefileterne pænt afskåret, efterlader en hud i generelle form (i form af et bredt bånd). Sidstnævnte er nyttigt for os til udstopning kerneprodukt.

Skær fiskefileter, er det stel ved hjælp af en vinkelsliber. Denne procedure udføres to gange. Også gennem en kødhakkemaskine gå glip af en stor løg og hvidt brød, dyppet i drikkevandet.

For at tilføje en klar hakket sort peber (til din smag), salt og ½ store skeer af sukker. Også knust mørbrad sprede 2 spiseskefulde vegetabilsk olie og ¼ kop vand. De hældte efterhånden, alle ingredienserne er godt vymeshivaya hænder.

Vedrørende grøntsager såsom rødbeder, løg, kartofler og gulerødder, de renses og skæres i skiver på 5 mm tykkelse.

Processen med at danne usædvanlige retter

Hvordan er en udstoppet fisk i hebraiske (fisk)? Efter stopning er klar, er det dannet af store frikadeller. Så de spredt over tapen lavet af skind fra fisk, som efterfølgende strammet fast. Af den måde, forberede denne parabol og kan være uden skind. Dens smag vil ikke ændre sig.

Ved at udføre disse trin, bør du tage en dyb tyk-walled skål. Det til gengæld sprede løg, skåret ringe og løg skræl. Denne komponent er nødvendig, for at vi til parabol har erhvervet en usædvanlig farve.

Også i en skål lag spredt skiver af gulerødder, kartofler og roer. Først derefter anbragt i en pot kødboller indpakket i strimler af fiskeskind.

Ved afslutningen af alle disse produkter er dækket med vand. Dette skal gøres meget omhyggeligt, så væsken ikke udhules udstopning.

Ideelt bør vandet dække jødisk skålen 1 cm. Efter en time efter kogning at tilføje dertil yderligere 1 kop drikke væske.

varmebehandling

Mexicanske grøntsager og fisk med vand fyldt gryde er sat på medium varme. Venter kogende bouillon, er det udjævnede, og temperaturen er reduceret til et minimum. I denne form bestanddelene koges ca. 2-2,5 timer. I dette tilfælde bør fadet ikke koge, og sygne hen.

I processen med madlavning til Fishu tilsæt salt, lidt sukker og peber. I dette tilfælde skal den forsøge at smage. Hvis der mangler nogle krydderi, og derefter bruge dem igen.

At gøre skålen mættet smag i 10 minutter før slukning af pladen blev tilsat dertil laurbærblad.

Hvordan skal jeg ansøge om ferie bordet?

Forberedelse af en jødisk parabol, som beskrevet ovenfor, får du en lækker og solidt måltid. Efter kogning alle ingredienser, grøntsager og udstoppede fisk forsigtigt flytte ind i en dyb skål. Derefter de hælder filtrerede bouillon (der forblev i gryden). I denne form fyldstoffet sat i et kølekammer. Efter et par timers duftende bouillon hærder, og du vil vise sig gode fisk frikadeller i gelé. Serveres deres gæster til at være sammen med en skive pitabrød og masser af friske krydderurter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.