TravelingRetninger

Resort genvejstast (Krasnodar-regionen) flyttede anmeldelser

Kuban har længe været kendt for sin naturlige skønhed og dens helbredende kræfter. En af perlerne i området - en udvej genvejstast (Krasnodar-regionen). Anmeldelser af mennesker, der er flyttet her markerer en dramatisk forbedring i deres helbred, takket være ren luft og helbredende urter kendt som længe har bevæget sig ud over regionen.

Hot nøgle. oversigt

Hot Key Resort i Krasnodar Territory, hvis offentliggørelse er nødvendigt at begynde med sin fantastiske natur, rettelig kaldes et unikt sted i Kuban. Det er beliggende på bredden af Psekups, der flyder gennem den nordlige fod af Kaukasus. Karakteren af denne stille sted, beliggende ved bjerge på tre sider, er helt unik. Valley af bjerget floden, dækket af tæt skov, blødgør den varme sommer og gør vinteren er særligt milde. Genvejstast (Krasnodar-regionen) kan prale med en usædvanligt mange varme dage. Overgår det i denne parameter kun Anapa, anses for at være den mest solrige feriested i Rusland. Men i modsætning, i Genvejstast sydens sol er ikke så brændende. Blødgør sin friske bjergluft, og kølighed af floden.

Denne ferieby ligger 65 km fra Krasnodar og den samme afstand ligger mellem det og kysten af Sortehavet. Genvejstast består af en lille by og 6 administrative distrikter, som omfatter 28 bebyggelser på landet. Det samlede antal indbyggere over 52 mio: i byområder er hjem for næsten 30.000 i landdistrikterne - 22 tusind. Det er bemærkelsesværdigt, at der er næsten ingen unge, der forlader at arbejde i de store byer. Dog kan nogle af dem helt afbryde forbindelsen til sin fødeby. Hvert år unge mennesker kommer her for at besøge deres forældre og nyde deres ophold i deres fædreland. Trods fraværet af støjende underholdning, unge sagde, at i hans hjemby aldrig kedeligt.

udvej historie

Historien om byen genvejstast (Krasnodar-regionen) begyndte med det øjeblik, på det nuværende område blev bygget et militærhospital og begyndte at udstyre det. De første hospitaler bygget og udstyret med ventiler beregnet til opnåelse af underjordiske mineralvand.

I beskrivelsen historien om udvej, der er en interessant sag, som giver dens beboere overveje deres by himlens velsignelser. Dette skyldes det faktum, at i det øjeblik, præsten indviet mineralvand fjedre, som reaktion på ord velsignelse, gennem himlen dækket med skyer, en lys stråle af solskin brød igennem. Han fremhævede clearing, og hver person er på det på det tidspunkt. Denne dag, den 15. juli, 1864 kaldte fødselsdag den udvej genvejstast (Krasnodar-regionen). Anmeldelser er flyttet til området fejre troens kraft i betydningen af de oprindelige indbyggere i dette fænomen, som anses for en reel tegn.

Tre år senere, i 1867, til et nyt behandlingssted kom Storhertug Mikhail Nikolaevich. Det er opkaldt efter sin hovedgaden - St. Michael.

Genvejstast navngivet, så på grund af mineralvand, hvilken temperatur visse steder kan nå 62S⁰. Disse kilder er ikke den eneste grund til, byen af hundredvis af turister kommer hvert år. Karakteren af byen betragtes som en af de smukkeste og reneste i verden. Det er bemærkelsesværdigt, at i nærheden af byen er der ingen industrivirksomheder, som kunne kaste skadelige stoffer i atmosfæren. Selv biler er ikke tilladt at komme ind i området resort, for overtrædelse af denne regel giver en imponerende fint. Men sådanne sanktioner er sjældne. Lokale såvel som gæster af udvej kom til at slappe værdsætte renheden af dette unikke sted og ikke krænker eksisterende forbud.

Den helbredende kraft af mineralske kilder Hot Key

Denne udvej - enestående i sin art sted, hvor den helbredende egenskaber af Essentuki mineralvand til at drikke økologisk kombineret med hydrogensulfid bade skrive Sochi-Matsesta. Når en person begynder at drikke vand fra de lokale mineralske kilder, der er terapeutisk effekt opnås meget hurtigt. En forbedring af respiration, cirkulation og generel kutan metabolisme. Kroppen begynder at virke mere ilt, protein metabolisme, samt reducere evnen hos stof forbedres også.

Til dato, den udvej Hot Key Krasnodar-regionen udnytter de resorts 6 slags mineralvand, som er udvundet af 17 brønde. Det er angivet som ekstern deres anvendelse, og internt. På grund af denne mangfoldighed af arter af mineralvand, der er varm på højre kaldes unikt resort, balneologi og drikke. Tabel mineralvand, som er opkaldt til ære for dette fantastiske sted, lever op til de højeste standarder for WHO.

Typer af mineralvand

Blandt det store antal af mineralske kilder af forskellige typer af behandling i spa farvande udføres såsom:

  1. Termisk, sulfid-chlorid natriumbicarbonat - designet til badet for at hjælpe i tilfælde af problemer med mange sygdomme, såsom fordøjelsessystemet og nervesystemet, bevægeapparatet, gynækologiske problemer. Temperaturen af vandet når 60 ° C.
  2. Sulfid, hydrogencarbonat, natrium og natriumchlorid, temperaturen og tilstedeværelsen af hydrogensulfid i vand, som er mindre anvendt til behandling af drikkevand og balneotherapeutical procedurer.

Således er denne udvej er velegnet til behandling af næsten alle sygdomme kendt til videnskaben på nuværende tidspunkt. Det er denne egenskab ved iboende By genvejstast (Krasnodar-regionen), flyttede anmeldelser fejret som den vigtigste årsag til ændring af bopæl.

udvej sanatorium

I denne lille by har mere end 10 sundhedscentre, hvoraf de største er opkaldt efter den udvej. De tager på pleje af mennesker fra alle hjørner af vores land, samt fra nabolandene.

Hvis du ønsker at forbedre deres sundhed uden at tage dyre medicin, vil det bedste valg for dig ty genvejstast (Krasnodar-regionen). Sanatorium her tilbyde sine besøgende kurbade, som har mere end 70 bade. Moderne bygning af hotellet, der er udstyret med dyrt udstyr til diagnosticering og vellykket behandling kan rumme op til 1500 personer ad gangen.

Populære sanatorium "Dubrava", "Emerald", "bjerg", "Red Carnation", og andre.

Unikke kilder til drikkevand - saltopløsning-alkalisk og iod-brom hjælp til at helbrede forskellige sygdomme i mave-tarmkanalen, bevægeapparatet, nervesystem og andre organer. Sådan en bred vifte af helbredende egenskaber af mineralvand gør genvejstast er virkelig en af en slags udvej at have en så høj helbredende virkning.

Den private sektor til at ty

Udover sanatorier, indsendes til hvile i Genvejstast Krasnodar kant private sektor. Dette sæt af mini-hoteller, lejligheder og huse, der kan lejes under opholdet i behandlingen. Den tilsyneladende fordel ved valget af huset er en betydelig besparelse. I dette tilfælde kan du besøge udvej for medicinske procedurer, mens du nyder resten af hjemmet hyggelig atmosfære. Going to besøge udvej genvejstasten (Krasnodar-regionen), et foto af den kommende midlertidige hjem, kan du se frem til at bestemme en mere passende opholdssted for varigheden af dit ophold i byen. En række stillinger i den private sektor gør det muligt at vælge et opholdssted, der er tættest på plejehjemmet, hvor du tilbringer behandling. Desuden er det muligt på forhånd at kende ruten, tidsforbruget på vej til hospitalet og andre vigtige faktorer, der påvirker valget af boliger. Du kan finde en bolig, og efter ankomsten til byen. Men i dette tilfælde, du risikerer ikke finde et egnet sted til den pris eller placering. Derfor er det ønskeligt at tage sig af sædet af forskuddet, betaler for spa-behandlinger i et sanatorium.

Hvordan kommer man til den udvej?

Genvejstast rækkevidde kun gennem Krasnodar. Denne by, som er hovedstad i regionen, tiltrækker mange en kombination af infrastruktur og naturlige skønhed. Kom til Krasnodar, kan du ved alle transportmidler: fly, tog, bus eller gå med din egen bil. Tidsforbruget på vejen, og dens værdi afhænger af den valgte transportform. Flyet vil være den hurtigste måde at komme til din destination, men kræver store udgifter.

Fra Krasnodar, kan du komme til den Genvejstast rutebil, tog eller tog fra byens banegård. Efter ankomsten til destinationen, til den udvej, hvor du bestiller din plads, kan du komme dertil med taxi eller shuttle bus.

Slap af i spa

Med hensyn til at bruge tid på resort genvejstasten (Krasnodar-regionen), anmeldelser af turister sige, at denne by er ikke egnet for elskere af støjende underholdning og store virksomheder. Dette er stedet for et roligt tilflugtssted fra travlhed i byen. Her ånder alt ro og måles.

Det er grunden til, hvis du ønsker at nyde ikke kun nyttige og ren luft kombineret med den helbredende egenskaber af mineralske kilder, men også en pause fra travlhed i travle byer, genvejstast - dette er det sted, du har brug for.

Walking gennem de maleriske steder i byen og sightseeing - hvad tilbyder sine gæster den udvej.

Udflugter i Hot Key

Til underholdning af turister, byen arrangerer mange udflugter. Smukt sted område, som vil blive præsenteret i løbet af de ture er værd at besøge denne smukke resort.

En af de mest berømte vartegn er underjordisk sø, som forlader jordens overflade som en kilde, som løber ud i floden så Psekups. Det særlige ved dette sted er healing og foryngende egenskaber af vand. På bredden af floden sten bade er lavet. Deres indbyggere har rejst en udvej genvejstast (Krasnodar-regionen). Billeder strand, hvor du isprobuete på selve den helbredende effekt af vand underjordiske sø, er en perfekt souvenir fra en uforglemmelig ferie.

Et andet velkendt lokalt vartegn - en Hells vandfald, som er en virkelig fascinerende sted. Dets farvande falder fra en højde på 12 meter i poolen Chepsi floden, som ligger på højre biflod streame Adowa.

Uden for byen er Valley of Enchantment - piedmont områder, med egeskov.

Også, der er ankommet til byen, kan du besøge steder som Dantes slugten, klippe unghane, The Great Gorge Øm Kloster Sø. Selve navne på attraktioner bære et strejf af poesi og romantik. Som gæster i byen siger, her hjælper selv godbid natur.

Gå gennem parken sundt Hot Key vil præsentere fred. Brede avenuer, nedsænket i det grønne hundredvis af arter af planter fra alle hjørner af verden, kan ikke forlade nogen ligegyldig. Parken har ikke klare grænser, og gå på det kan være afsluttet i et nærliggende skov. I midten af parken er af helbredende mineral lysning. Det vand, der strømmer ind i drikkebeholderen galleri balneary og sender det sine brønde. Der er også en søjle i Memory - det ældste monument af Adygea.

Beskriver underholdning tilbydes af udvej genvejstasten (Krasnodar-regionen), skal det bemærkes, ridning på bjergstier. Det er en uforglemmelig følelse af enhed med naturen, hvilket fører til glæde for hver gæst i byen. For de yngste campister forudsat ponyridning. Dette spil vil imponere ethvert barn.

Således er det umuligt at tale om kedsomhed, kom til byen genvejstast (Krasnodar-regionen). Billeder af smukke steder, hvor du har været, at blive mindet om den ro og slappe af.

Resort genvejstast (Krasnodar-regionen). Anmeldelser er flyttet

Myndighederne har bemærket, at det i de seneste år er faldet fødselsrate. Men dette faktum ikke påvirke den demografiske situation i distriktet, fordi hvert år snesevis af mennesker flytter til Genvejstast til permanent ophold. Knyttet et sådant skridt, som regel, helbredstilstand, når medicinsk nødvendigt at ændre klimaet. Men der er dem, der har bevæget sig blandt de mennesker, der kom her for at slappe af, ikke længere ønskede at forlade denne charmerende by. Grundene, der fik folk til at ændre deres bopæl på Hot Key, anmeldelser flyttede som følger:

  • unikke helbredende egenskaber af mineralvand;
  • mildt klima, uden den kvælende sommervarmen og ekstrem kulde om vinteren;
  • Vandret nærhed;
  • ren luft;
  • mangel på industrielle virksomheder;
  • ønsket om at ændre den urbane travlhed i rolige rytme af udvej, og at være tættere på naturen.

Det er bemærkelsesværdigt, at udtalelsen fra folk på ferie her og flyttede til permanent ophold enige om én ting. Og dem, og andre ikke ophøre med at fejre den gavmildhed og den uberørte natur af denne rolige by.

Så hvis du ønsker at ikke kun forbedre deres sundhed, men også for at nyde en afslappende ferie, se de smukkeste naturområder, den udvej genvejstast (Krasnodar-regionen), der gennemgår eneste positive er det perfekte valg for dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.