HjemlighedGør det selv

Sinichnik egne hænder: dimensionerne, tegninger

Titmouse - dette er en af de mest nyttige fugle, fordi det er i stand til kun én dag til at spise skadelige insekter i et beløb svarende til sig selv. Disse små fugle foretrækker ikke at rejse om vinteren i varmere himmelstrøg. Sådan hjælper dem med at overleve kulden, efter at have lavet sinichnik deres egne hænder, vil størrelsen af hvilke være behageligt for dem, der er beskrevet i denne artikel.

Hvorfor har jeg brug for sinichnik?

Bryster trofaste til deres ynglepladser og ikke forlader det med anfald af kolde vejr. Dog kan ekstrem kulde modstå og overleve, ikke alle fugle. Især stramme de er nødt til, når sneen falder klistret eller ubehagelig støvregn. Fuglene har ingen steder at søge ly mod vejret, maden producere bliver stadig vanskeligere. Fordi de lever kun på små insekter brødføde sig selv blive meget vanskeligt for dem om vinteren. Det er derfor vigtigt at hjælpe dem og gøre sinichnik egne hænder. Dimensioner tegninger kan findes i tilgængelige kilder eller, om ønsket, gøres uafhængigt.

Eksperter vurderer, at til ankomsten af foråret er kun en tredjedel af den samlede befolkning af fugle. Forbedre deres overlevelse og dermed fødselstallet, kan du bruge husene med mad lavet af gode mennesker. Smart musvit, når smagt lækker mad, vil flyve til feeder kontinuerligt. Og dette igen, vil redde liv og hjælpe skrøbelig til at overleve vinteren.

Sinichnik egne hænder: størrelse foto

Lav sinichnik ejer ganske let. Store bryster normalt bosætte sig i lavninger, så det vil være dejligt, hvis lodgen design vil minde naturlig bolig. For at gøre dette, passe lidt trimning høvlet træ og brædder, såsom fyr. Af den måde, sinichnik noget anderledes end dens modstykke - birdhouse som diameteren, og de resterende standarder.

Du er nødt til at forberede alle de nødvendige værktøjer, du har brug for at gøre en hjemmelavet sinichnik. Dimensioner beregnes på forhånd. Du har brug for følgende:

 • nedstryger eller elektrisk stiksav ;
 • uden en hammer kan ikke gøre;
 • Bore, det kan være manuel eller elektrisk;
 • bore, beregnet til brug på træ;
 • blyant, målebånd, søm, tømrerarbejde;
 • pensel og maling (ingen lugt).

Sinichnik egne hænder: Størrelser

For at kunne gøre et hjem for fugle, skal du overholde følgende regler:

 1. Tykkelse af brædder behøver ikke være mere end 3 cm.
 2. Tag: solskærm er gjort let udstående fremad over den forreste væg.
 3. For små sinichnika optimal størrelse seng anses for at være en 9 x 9 cm.
 4. Den højde i forhold til bunddelen af dækslet - 24 cm, diameter taphole - ikke mere end 2,7 cm, området fra bunden til midterhullet taphole -. En sådan diameter på 16 cm er nødvendig for ikke sinichnik begyndte at afvikle andre små fugle - spurve, Gadget og andre.
 5. Dimensioner for store hus bryster: diameter taphole - 3 cm, bund- sinichnika parametre - 12 x 12 cm, og højden fra bunden til låget - 25 cm, afstanden fra bunden op til taphullet - 18 cm.

Byg et hus for bryster

Samlingen af alle bestanddelene sinichnika udføres i følgende rækkefølge:

 1. Inden du foretager sinichnik, skal dimensionerne skal verificeres, udføre alle markeringerne på brædderne.
 2. Nedstryger skåret ud oplysninger om de planlagte konturer, så lidt skære ned ydersiden, den indre touch er ikke nødvendig.
 3. Bagvæg naglet til bunden.
 4. Til den resulterende indretning fæstner forvæggen.
 5. Naglet den side af fugl hus.
 6. Sæt på taget, og det færdige produkt er malet med en pensel, og derefter lov til at tørre.

I fremtiden kan du skyde sinichnika tag og rense den mod støv og snavs, er det nødvendigt at gøre det aftagelige. Teknologien er enkel: det indre af taget med søm naglet lille stykke bord, dannet af tilsvarende fire vægge anbragt vertikalt rektangel.
Fordi i umalet hus bryster næppe nøjes, er det nødvendigt at male. Bedst i farven på unge greens. Om ønsket, før maling sinichnik behandlet beskyttende imprægnering.

Hvordan til at placere korrekt

På træer eller pæle specialiserede håndværkere har gjort sinichnik egne hænder. Størrelsen af dette er muligt at overholde følgende:

 • afstand til jorden - ikke mindre end 4 meter;
 • hvis det er meningen at bygge flere sinichnikov, sæt dem derefter mod hinanden, den optimale afstand - 20 eller 22 meter.

Glem ikke om retningen af hanen hul på alle fire sider af verden. Større okse vælger nesting, håbefulde hanehul vest. Dette er let forklares: en fugl flyver hele dagen, og om natten går til reden, styret af hakkene, som er belyst fra vest.

Sinichniki bedre til at hænge i efteråret, mens du vælger en tæt krone af grene. I løbet af de lange vinter fugle gradvist oblyubuyut nye boliger, for at lære, vil ofte overnatter i det. Efterfølgende vil de blive der for at leve. Hvis sinichnik hænge i slutningen af vinteren eller foråret, så er det sandsynligt, at få andre fugle, der kommer tilbage fra dvaletilstand.

Hvordan at fastsætte huset

 1. Det er ikke nødvendigt hus naglet til et træ, du bare vedhæfte det med wire, reb eller egnet materiale. Det er den bedste rem. Til endedelen sinichnika omhyggeligt naglet lægte af træ to fødder i længden. Den etablerer et hus mellem grenene. Hang på et træ ved hjælp af en manipuleret pol, der har en søm ved enden af hvilken poddevat direkte bag indhak. Sinichnik lavet med deres egne hænder (dimensioner tillader) kan hurtigt fjernes til transport til et andet sted.
 2. Den anden metode til fastgørelse sinichnika sikrer dens montering på stammen og grene af et træ af en løkke af tråd. Nok af hver sidebeslag mål i forborede huller og derefter springe wire derigennem - og kan hænge hus træ. Men de tips parentes bør forsøge at bøje i rette vinkler. Som sådan er det ganske egnede wire hæfteklammer 3 mm og en længde på 1,5 cm.
 3. Den tredje måde - en pæl. Enkel pind er naglet til bagvæggen af kabinen. Det er ønskeligt at betrække en gestus til katten kunne ikke komme ind i fuglereden og kyllinger forblev intakt. Hvis hånden ikke tin, derefter taget pigtråd eller lignende materiale.

Opførelsen af huset

Efter suspensionen hældes i sinichnika tørret træstøv lag på 1 cm over bunden. Til dette formål elementerne og tørv.

For huse til fugle kræver periodisk pleje. I efteråret og vinteren sinichniki renset for belægninger, fordi det er en samling af lus og mider.

Til konstruktion af føderen i løbet er Tetra Pak, eventuelle plastflasker. De hældte havre, nødder og bær. Hvede, rasp og hirse titmouse ikke favorisere - de skal smage godt og ikke alt for nærende. Favorit behandle bryster er solsikkefrø og hamp. Stor glæde for lille have vil være forsvarere stykke bacon, men ikke salt, der er ophængt på en snor. Titmouse fluer og hakke hans ben hænger i en tynd tråd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.