Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Hvordan til at tørre osten gennem en sigte Tips

Kender du, hvordan man rengør hytteost gennem en sigte? Trinvis guide af tilberedningsprocessen vil blive præsenteret i denne artikel. Vi fortæller dig også om, hvad du kan erstatte en køkkenudstyr som en si, når det pludselig ikke var tilgængelig.

oversigt

Før vi fortælle dig de kulinariske hemmeligheder om, hvordan du hurtigt tørre osten gennem en sigte, skal du finde ud af, hvorfor en sådan proces er generelt påkrævet.

Set mejeriprodukt kan købes i butikken, men du kan gøre det selv. Men under alle omstændigheder, før brugen af denne ingrediens, skal det omhyggeligt behandlet. I dette tilfælde er det ikke et termisk virkning og den mekaniske.

mål

Hvordan til at tørre ost gennem en sigte? Dette spørgsmål er rejst af mange husmødre. Men nogle af dem underligt, hvorfor dette skal ske. Efter alt, hytteost, især hjem, og så velsmagende og nyttige. Kokke er helt enige, men de hævder, at det flossede mælkeprodukt er en mere skånsom og luft.

Oftest, hvordan man kan tørre osten gennem en sigte, interesserede husmødre, der ønsker at tilberede en bagt budding, cheesecake, fløde kage, ost kager, pandekager, bagværk og andre lækkerier. Hvad er årsagen? Faktum er, at hvis du tilføjer dejen grove mejeriprodukt den, vil det blive ru og kager fra det - hårde og ikke meget velsmagende. Derfor, for at vide, hvordan man tørre osten gennem en sigte er afgørende for alle hjem kokke.

det nødvendige udstyr

Sådan ren hytteost gennem en sigte? For at finde ud af svaret på dette spørgsmål, bør vi bestanden op på ikke kun tålmodighed, men også en vis bestand. Efter alt, uden det sidste for at få en lækker, delikat og luftig mejeriprodukt vil ikke lykkes.

Så for korrekt bearbejdning af hytteost, vi har brug for:

  • tolkushkoy træ med en bred base (du kan tage en almindelig kartoffel Masher);
  • skeen;
  • en lille gryde;
  • en finmasket si.

Det er også nødvendigt at fremstille en ost, der skal overvindes i forvejen og fratage det overskydende valle.

Hvordan at rengøre hytteost gennem en sigte? Foto proces madlavning

Det er ingen hemmelighed, at der er mange måder at få en lækker hytteost og luft. Dog skal det bemærkes, at de fleste kokke foretrækker at bruge traditionelle eller endda gamle teknikker. Selvfølgelig, i sammenligning med moderne metoder, de kræver ikke kun længere, men også fysisk styrke. Men på den anden side, kan ikke enhver kvinde prale af en kraftig blender eller foodprocessor. Derfor er de fleste af dem er tvunget til at bruge de midler ved hånden.

Siden udslettet hytteost gennem en sigte? Først skal du forberede et mejeriprodukt. Det bør ikke være surt og producere ubehagelige lugte. Det skal også bemærkes, at den tørre ostemasse peretirka egner sig bedre til den våde, så det overskydende valle er bedre at slippe af med.

, Ved at forberede det vigtigste produkt, er det således nødvendigt at begynde at forberede opgørelsen. For at gøre dette, tage en ren og tør gryden lille størrelse, som du vil installere den sædvanlige sigte. Af den måde, jo mindre hullerne er i denne enhed, den blide og luft får kvark.

Efter oversigt udarbejdes, i en sigte mejeri spredt lidt, og det blev derefter tritureret i tolkushkoy. Denne tilberedningen må ikke ligne kartoffelmos, ellers osten vil forblive i sigte. Mejeriprodukter skal være præcist grind tolkushkoy, ikke bare ælte det.

Som et resultat af denne procedure, hytteost, som er i sigte, skal være fuldt "trække" i panden.

Korrekt forarbejdet produkt har en ensartet og fin struktur, og den særlige lethed og luftighed.

Især ost behandling (Kulinariske tip)

Hvordan til at gøre tingene let, og grove grind mejeriprodukt i en kort periode og ikke søge om denne særlige fysisk anstrengelse? Erfarne kokke hævder, at dette bør bruges si runde form. Hvis det er en kvadratisk eller rektangulær, ostemassen og så vil det samle sig i hjørnerne, hvor du bliver nødt til at få det ved hjælp af en spiseskefuld.

Det skal også bemærkes, at for hurtig slibning ostemasse skal bruges tolkushkoy med en bred base og uden huller. I dette tilfælde vil området for kontakt med produktet mejeriet være større og madlavning proces vil blive afsluttet meget snart.

Hvis du ikke har en foodprocessor eller blender, men du ikke ønsker at spilde din tid på lange slibning ost, så skal du vide, at det mindre produkt mejeri vil være i skærmen, jo hurtigere vil det falde til bunden af gryden. Derfor, før adgangen til den tolkushkoy i sigten nødvendigt at lægge ud en stor skeer 3-4 vigtigste ingrediens, dvs. en lille brøkdel af den totale masse. Hvis du lægger i skålen straks hele produktet (f.eks 400-500 g), dens mekaniske behandling er forsinket i lang tid.

Sien kan udskiftes?

Nu ved du, hvordan du rengør hytteost gennem en sigte? Billeder af denne kulinariske proces præsenteres i denne artikel.

Sikkert hver husmor fås en fin sigte, som bruges til sigtning mel. Under den intensive formaling ost sådant udstyr er ofte brudt eller revet. Så hvad nu hvis de retter forfaldt i midten af bearbejdning produkt mejeri? Sådan udfyldes tilberedningen? I dette tilfælde, eksperter anbefaler at bruge en normal fint rivejern. Ved hjælp af denne metode, du kan glemme alt om tolkushkoy. Grind ostemasse gennem et rivejern skal afleveres. Af den måde, denne tilgang ikke kun tørre men også vådt produkt.

Som sædvanlig hjemmelavet si kan erstattes med et dørslag. Selvom den store huller i potten vil ikke få lov til at få mest delikate og luftigt sommerhus.

Andre fremgangsmåder til bearbejdning af et mejeriprodukt

Hvis, så kan du bruge andre metoder til behandling beskrevet ikke passer dig. I de fleste tilfælde at opnå en homogen og luft ostemasse kokke anvender nedsænkning blender. Den maksimale kapacitet af denne anordning tillader at processen i sekunder. Det samme gælder for den foodprocessor. I øvrigt er det sidstnævnte er specielt designet til at male alle former for produkter i en ensartet og delikat masse.

Hvis du ikke har sådanne dyre enheder til rådighed, og bruge tolkushkoy si og du er for doven, tilbyder vi hytteost gennem en kødhakkemaskine twist. For at gøre dette, skal du have en dyse med små huller. Hvis du ikke har en sådan, anbefaler vi, at du udfører processen to gange. Med andre ord, er det nødvendigt at vride osten flere gange. I dette tilfælde får du den mest delikate produkt, der kan sikkert anvendes til fremstilling af forskellige kager.

For at opsummere

Som du kan se, er at male deres egen hytteost gennem en sigte, der er ikke noget svært. De vigtigste ting - tålmodighed, og har også et ønske om at få en lækker og delikat mælkeprodukt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.