LovStat og lov

Udmålingen som en måde at effektiv motivation

Stimulus - en pind med til det gamle Rom Tilpassede kvæg og slaver, så de fungerede bedre. ingen pisk avancerede arbejdere og jo flere beats, samt bonusbetalinger bruges til at øge produktiviteten.

De er dedikeret til den artikel i arbejdsloven for Den Russiske Føderation №129, og nu incitamentsaflønning er en del af lønnen. De er forskellige, men den mest berømte er prisen. Det er en fejltagelse at tro, at enhver pris skal være udfordrende. For eksempel, en fødselsdag eller en betaling til årsdagen for organisationen er ikke. I nogle tilfælde, at arbejdsgiveren endda inkludere dem i skat regning. Men for at udgifterne til løn omfatter enhver betaling for det arbejde, der udføres inden for rammerne af en ansættelseskontrakt. Faktum er, at incitamentsaflønning til formål at forbedre arbejdsproduktiviteten og faglige niveau, derudover de kan reducere personaleomsætning. De kan installeres for et højt kvalifikationsniveau og færdigheder, med den lange arbejdserfaring og kendskab til et fremmedsprog ...

For ansatte i staten budget institutioner kompensation data er beregnet på baggrund af "Liste over typer af incitamenter aflønning". Dette dokument blev godkendt af rækkefølgen af Sundhedsministeriet Rusland №818 fra December 29., 2007. Ifølge dokumentet, kan de leveres: for intensitet og høj ydeevne af faglige aktiviteter, for kvaliteten af arbejdet, anciennitet og anciennitet, samt resultaterne af det arbejde. Betingelser og dimensioner er beskrevet i de individuelle og kollektive kontrakter og dermed kan være anderledes. For eksempel, bonusbetalinger i undervisningen. Denne del af kompensationsfonden fordeles mellem de grupper af arbejdstagere: lederen af uddannelsesinstitutionen, hans assistenter, lærerkræfter og fagfolk, hjælpepersonale, samt en del af det er planlagt for udbetaling af engangsbeløb bonusser. I dette tilfælde de incitamentsaflønning lærere, men snarere ordningen af deres formål er forskellig fra de fordele ledere. Evaluering af direktøren er lavet på resultaterne af alle uddannelsesinstitutioner i en vis periode i overensstemmelse med virkningen af forestillingen.

Desuden kan en arbejdsgiver ikke tildele incitamentsaflønning i tilfælde af, at der ikke er interesseret i motivationen af sine ansatte. Desuden kan det installere dem, men ikke at betale, hvis medarbejderen ikke opfylder de nødvendige betingelser for bonussen.

I tilfælde af, at arbejdsgiveren er interesseret i det effektive arbejde deres underordnede, og brug materielle og immaterielle former for stimulation. Den første form omfatter:

  • bonusser / uddeler;
  • procentdel af overskuddet i organisationen;
  • ydelse af kredit;
  • køb af aktier på gunstige vilkår;
  • subsidieret uddannelse / hvile;
  • forsikring.

Ikke-finansielle incitamenter til at være effektiv i tilfælde af, at medarbejderen forstår betydningen af sine aktiviteter og har mulighed for faglig udvikling. Oftest er disse to motiverende dele supplerer hinanden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.