Mad og drikkevarerOpskrifter

Snacks grøntsager: versioner til den festlige bordet

Når forbereder sig på enhver ferie, værtinde forsøger til det maksimale af chartret Buffet måltider og snacks af kød. Dette er noget forkert tilgang. Selvfølgelig kødspisere nok, mange af gæsterne vil være glade for sådan en overflod af retter lavet af ingredienser, så beundrede af dem. Men næsten altid blandt gæsterne er der dem, der ikke spiser kød. Eller dem, der i det mindste forsøge at spise det så lidt som muligt. Som et resultat, de sandsynligvis ikke vil sætte pris på dit måltid. Hertil kommer, at kød og produkter fra det - i dag ret dyrt, så fejringen af en sådan tilgang nødvendigvis vil resultere i en betydelig sum. Hvad skal man gøre? Hvordan at behage alle gæster og ikke forbliver i sig selv taberen? Kom til redningen af de oprindelige vegetabilske snacks. På den festlige bordet, forudsat en kreativ tilgang til processen med madlavning sådanne retter bare ikke være flove over at sætte. Desuden har mange vegetabilske snacks, opskrifter er undertiden blot forbløffe med deres originalitet, det er i stand til at overstråle deres kød "brødre". Og blive en rigtig udsmykning af den festlige bordet.

For at lære at lave mad disse retter, vil vi snakke videre. Vi vil tilbyde dig en masse interessante opskrifter, og du kan vælge for sig selv det bedste. Vegetabilske forretter, kogte ifølge ham, vil helt sikkert medføre overraskelse og glæde dine gæster og pårørende.

En lille sidespring

Inden vi går videre til beskrivelsen af hver opskrift, vil jeg gerne sige et par ord som et farvel. Som du kan forestille dig, enhver snacks - grøntsager eller kød, betyder ikke noget, behøver ikke at opfylde gæsterne. De er designet til lidt dæmpe appetitten og dekorere bordet. Og også, hvad må indrømme maksimalt besætte et tomt rum. Selvfølgelig kan det gøre pickles og sandwich, men du vil være enig, er meget mere behageligt, når tabellen ser meget rart. Og stående på det retter glæde gæster. Og ikke kun i udseende, men også smage. På dette grundlag bør og være forberedt. Efter alt, hvad du siger, en grøntsag - det er en grøntsag. Det er derfor, vi skal forsøge at maksimere rentabelt at hans fil.

På dette, måske er det tid til at lukke den teoretiske del. Fortsæt til praksis. Vi præsenterer dig de bedste ferie grøntsagssnacks.

Billige og munter, men hvor smukt ...

Skær aubergine skiver, lidt salt det, og derefter steges godt på begge sider. Vigtigt: lægge ud gryden ikke er på pladen og på et stykke køkkenrulle til at slippe af med overskydende fedt. Bland to spiseskefulde mayonnaise og et par af fed finthakket hvidløg. Du kan også tilføje en smule dild, hvis du elsker dette krydderi. Promazhte sauce stegt. Tomat, opløsning, som skal være lig med sinenkie diameteren, skåret i skiver, læg dem på hvert stykke aubergine, top generøst drys hård ost. Af den måde, hvis du ikke har tid til at rode med aubergine, kan du gøre uden dem. Alle tidligere manipulationer skal gentages med skiver af tomat.

Lav en påfugl hale!

Forberede to aubergine samme måde som beskrevet ovenfor. Skær skiver af tomat og to agurk. Gnid et hundrede gram ost, bland det med mayonnaise og finthakket hvidløg. Aubergine spredes på et fad, og vi skal forsøge at give dem form af en påfugl hale. Oven på hver skive stakke sinenkie tomat, pels med en blanding af ost og mayonnaise, og derefter sætte agurk, som dekorere halve oliven. Vigtigt: Dette mellemmåltid bør være før servering mindst en time til at stå i køleskabet.

Tulipaner, men ikke blomster ...

Absolut en win-win. Disse tulipaner er i stand til at overskygge alle de snacks stående på bordet - hvad enten vegetabilsk, kød. Simpelthen elegant i udseende fad, som også har en mere værdig og smagfuld.

Tag ni tomater aflange form. Ideel slags "damer fingre". Skær dem omhyggeligt, lidt før den når enden, et par centimeter, på tværs. Den papirmasse til at fjerne, i bunden Skær et lille hul, simpelthen sat, slippe af stilken. Tag 200 gram ost, gnid det på et rivejern, blandes med hakket hvidløg og et par skefulde tyk mayonnaise. Fyld hovedet "farver" af tætte løg fjer gøre stængler (bare indsætte dem i de aflange huller), smukt, i form af en buket, lå på en hvid plade.

Rainbow appetitvækker ost og peber

Fire hundrede gram ost, en flok af grønne områder og et lille hoved af hvidløg i en blender chop. Tilsæt mayonnaise blanding. Det bliver nødt til at tilføje en lille, således at produktionen vil få en forholdsvis tyk masse. Tag et par bulgarske peberkorn i forskellige farver. Kan være to, men hvis du finder noget bedre, og tre nuancer. Afskåret fra peberkorn haler, fjern frø og skillevægge, skåret i forholdsvis tykke ringe. Derefter kan hver begyndende med den resulterende blanding. kan være dekoreret med skiver af kogt æg på toppen, hvis det ønskes.

både

For at forberede denne parabol skal bruge en lille, unge zucchini. Skær dem i halve, derefter skæres væk i bunden en lille smule for at få din "båd" overbevist stående på pladen. Vi tog ud skeen hele papirmasse. Skær små stykker af løg, rød klokke et par peberkorn, yngel, tilføje lidt tid zucchini papirmasse. Smag til med salt, peber. Fyldte. Drys med revet ost og sende det i ti minutter i mikrobølgeovnen.

Af den måde, kan i stedet for de zucchini og aubergine skal træffes. At fyldningen kan sammensætningen af ingredienserne variere. Endvidere bør en sådan snack serveres med hvidløg mayonnaise sauce, der, som det fremgår af de ovennævnte opskrifter er kombineret med grøntsager.

ruller

Courgetter generelt belønne materiale i hænderne på en dygtig værtinde. Af dem kan tilberede en masse forskellige snacks. Lad os prøve nu at gøre originale ruller. Ud af hundrede gram smeltet ost, behøver et par fed hvidløg og mayonnaise allerede vænnet os meget. Marv og agurker passende størrelse skæres i længderetningen i tynde plader. Så steg dem spredes på en klud, vente, indtil absorberet olie. Spred på en plade, at toppen har et lag af agurk. Ved en kant af spredningen ostemasse, tilsætning dertil en skive tomat side, drej i roll.

Af den måde, til trods for at vi har anvendt ved fremstillingen af termiske effekter og både, og ruller det hele - kolde vegetabilske snacks. På bordet tjente de kun efter afkøling.

Et par ord om pita

Som forberedelse til ferien fest, så glem ikke om det så elsket af vores værtinder ruller kogt på en pita. Stuff kan være en række fyld, herunder grøntsager. Optioner kan være en masse, formentlig, hver familie har sin egen særlige retseptik. Vi, for eksempel, vil tilbyde dig dit - fortælle dig om hvordan man laver en meget enkel, men meget flot kast med koreansk gulerod.

Tag en rektangulær plade af lavash og promazhte hans mayonnaise. Læg oven på et andet lag. Liberalt hælde noget revet hård ost. Dæk med et lag af koreanske gulerødder. Så drys med finthakkede greens. Luk alle et andet ark. Gentage igen alle de ovenfor beskrevne procedurer. Roll up stramt (i længden og ikke bredde!) Alt i rullen og sende i køleskabet. Efter flere timers pølse kan skæres i stykker, pænt spredt ud på fad og tjene.

Ved udarbejdelsen grøntsager, bør snacks ikke glemme sådan en variation deraf ligesom salater. Selvfølgelig banale blanding af agurker og tomater vil ikke være i stand til at overraske nogen, men der er mange andre, langt mere attraktive opskrifter.

Salat af kinakål

Let at forberede og sammensætningen af en sådan salat alligevel sætte pris på sin lyse og munter udseende. Tag kochanchiki kinakål og klippe det, og så tynd som muligt. Fold i skålen, tilsæt lidt salt og lidt choker. Tilsæt derefter dåse majs og hakkede løg. Saft fra en dåse majs er det nødvendigt at fusionere! Fyld alle de tykke søde mayonnaise og pynt med hakkede kogte æg skiver.

Bright bønne salat

Røde bønner (300 gram), blød natten over, derefter skylles og koges i en halv time. Kan have længere, det afhænger af sorten. De vigtigste ting - gå ikke glip af det øjeblik, hvor det begynder at falde fra hinanden. I princippet kan du tage og dåse krukke. Så, efter afkøling, klar til at flytte bønnerne i en salatskål, tilføje til det hakkede: pærer (obligatorisk rød!), Tre stilk seldreya, stråle dine foretrukne greens og fem stykker af radise. Som påfyldning citron mayonnaise passer perfekt.

konklusion

Vegetabilske snacks - retter, der kan tilberedes uden en flittig følger opskriften. Det vil sige, ved hjælp af din egen fantasi og baseret på den eksisterende kulinarisk oplevelse. Fordelen ved jorden er frugtbar, og ingredienserne selv er perfekt kombineret med hinanden.

Vegetabilske snacks, opskrifter med billeder, der er præsenteret i denne artikel, - en dråbe i havet af muligheder. Start mens med dem, og derefter gradvist gå videre til at oprette deres egne unikke retter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.