Hjem og familieTilbehør

Organizer - det vil sige, de typer, formål, anvendelse

Den perfekte orden i hovedet og ikke i huset, kan mange mennesker i dag prale af. Hvad hvis tanker og ting hele tiden opholder sig i kaos? Det er rigtigt - at organisere dem! Og for at hjælpe dig med denne arrangør. Hvad er et hjem lagersystemer og personlige tid scheduler?

Organizer - er ...

I en ordret oversættelse fra engelsk "organisator" - er arrangør. Russerne har længe brugt den nye buzz word, der betegner notebooks til planlægningsformål. De er ofte omtalt som "dagbøger". Det særlige ved disse bøger til noter - intern fordeling af dage i ugen, undertiden med datoerne for hele året. For at udskifte papir notesbøger komme elektronisk arrangør. Hvad er programmet eksisterer, i dag alle kender. Program til noter og planlægning standardindstillinger tilfælde er installeret i alle mobiltelefoner og tablets. Det fås som separate elektroniske enheder arrangørerne (PDA'er), men de nyder den lave popularitet i dag. Der er programmer, der kan skabe to-do-lister, og designet til computere. Når planen blev tilgængelige, er folk tænker organiseringen af materielle ting. I enhver butik husholdningsartikler, kan du købe små ting for arrangørerne, kontorer, tøj og andre genstande. Dette ord er almindeligvis omtales som særlige tilfælde, kasser og andre anordninger til opbevaring, kendetegnende for hvilken er tilstedeværelsen af et antal rum.

Planlæg klogt

Organizer - er din personlige sekretær og assistent. Men at det ville være nyttigt, er du nødt til at lære at bruge det. Vælg en bekvem format. Dette kan være et computerprogram, en applikation på din smartphone, den sædvanlige tykke notebook eller klar notebook arrangør. Hvad er en lomme planner? Det er vogter af alle relevante oplysninger. Det er meget praktisk at gøre dig selv en liste over planer og virksomheder hver dag, samt til langsigtede noter. Optag organisator i alt fra job ansvar til indkøbslister. Nyttige langsigtede noter: timeplaner, fødselsdage af venner og slægtninge, telefonnumre og adresser. Planlægning er kun ved første øjekast kan det virke trættende pligt. Prøv at holde sig til det i det mindste et par uger, og du vil sætte pris på alle de fordele og fortjenester. Det er nyttigt at tildele et separat sted i referatet af kreative ideer. Her skriver alle deres egne uventede tanker, der kan være nyttige.

Arrangører af ting: de typer og destinationer

Mange elementer af daglig brug, anbefaler vi at opbevare i deres sager. Dette er en fornuftig løsning: en personlig håndtaske beskytter indholdet mod skader og støv, og kan også blive en smart tilbehør. Hvis du ønsker at organisere en række emner - rescue organisator. Hvad er en forbruger arrangør? Denne anordning til opbevaring, der består af flere moduler. Afhængigt af formålet med arrangøren kan være enhver størrelse, form og hårdhed. Tekstil lommer, overtræk til tøj og sko, plast stande og kasser med forskellige divisioner - alt dette betyder for opbevaring. Deres rigtige navn - arrangørerne. Mærkeligt, disse ting begynder en lignende organisation i vores land bruges til at organisere nogle særlige poster. Oprindeligt dukkede -kufferter bokse til håndarbejde tilbehør og står for kontoret. Faktisk kan i arrangørerne lægge alle mulige ting.

Rækkefølgen i skabet og påklædningsværelse

For at genoprette orden i deres eget tøj en gang for alle, hvad der kunne være bedre? Du kan købe den rigtige størrelse skab, men mest sandsynligt, vil ofte opstå rod på hans hylder. Fremragende løsning - arrangørerne for tøj. Den mest populære stof kasse med stive vægge og bløde indre skillevægge. Når du vælger sådan et hjem assistent, opmærksom på, at dets ydre dimensioner skal være egnet til den tilgængelige hylde i skabet. Valget af antallet og formen af interne celler afhænger af, hvad du vil lagre en bestemt organisator. For sokker og undertøj jakkesæt kasse, opdelt i små firkantede lommer. Bras, T-shirts og andre beklædningsgenstande butik i en bekvem organisator med lange og smalle celler. Denne mesterværk af organiseringen af rummet i skabet - Taske til opbevaring af flere par sko. Disse arrangørerne er meget mere komfortable bokse. Pick Pouch størrelse af en hel hylde eller halvdelen af det. Home, kan du bruge de bløde arrangører, og rejse tage små mellemstore kufferter af plast, der er designet til 3-5 par sko.

Hver detalje - hans sted!

I hvert hjem er der mindst én kasse, hvis indhold er svært at beskrive med få ord. I det ligge og medicin og ekstra batterier og en nål og tråd og nogle andre nødvendige og nyttige elementer. Sådan genoprette ro og orden blandt de ting? Køb organisator for detaljer. Meget praktisk fra gennemsigtig plast kasse med en flerhed af indvendige rum. De kan foldes håndarbejde leverancer af materialer, små børns legetøj, frø til din egen have og meget mere. til opbevaring af ting, eksperter siger, at det er tid til at starte en ny arrangør, så snart en bestemt kategori af emner, der er mere end 10 enheder. Organizer til de små ting, der bør altid være ved hånden, og kan gøres fra tekstiler. En stor mulighed - hængende lommer. Find en sådan anordning i gangen eller badeværelset. Og fylde lommerne på tilbehør til personlig pleje eller tøj.

Hvorfor har vi brug for en arrangør i bagagerummet?

Mange bilejere er sjov, at bilen - det er et andet hjem. I hvert vittighed har en vis sandhed, og dette tilfælde - er ingen undtagelse. Du ved aldrig præcis, hvad der er behov i vejen. Meget rart at altid have ved hånden, ikke kun værktøj og tilbehør til reparation og vedligeholdelse af bilen, men også en masse personlige ejendele. For at støtte dem med henblik på at hjælpe avtoorganayzer i bagagerummet. De mest populære stofposer med flere rum, med tilpasningen af den eksterne størrelse. Disse arrangørerne kan foldes eller stigning, straks tilpasning til de ønsker, som dens ejer. Børster og skrabere, kosmetik, olieforsyning - alle let passer i bagagerummet organisator. Men hvis du tror, det ikke er nok, obzavedites speciel kappe med lommer på sædet. Du kan bruge denne arrangør for papirer, servietter og klude, legetøj og sandwiches. Et godt råd: bedre at købe en salon avtoorganayzer med lommer i forskellige størrelser. Vælg et tilbehør, som vil passe og en mappe med dokumenter og en flaske vand, og indpakning papirservietter.

Smart office

Kompetent organisering af arbejdspladsen - nøglen til produktive aktiviteter. På skrivebordet holdt alle vigtige papirer og tilbehør til at arbejde med dokumenter og en masse små ting. Organizer til Office - det er en lille stand med en masse grene. Normalt er det består af en eller flere briller til kuglepenne og blyanter og små rum til nøgler, papirclips og andet tilbehør. Et godt supplement til skrivebordet, vil også stå, hvor du kan sætte papirer og bøger. På salg kan du finde en vandret fure nemt bakker til dokumenter og lodret opbevaring til notebooks og litteratur hardcover.

Sådan laver du din egen hænder arrangør?

Hvis det ønskes, til lagring er let at lave med dine egne hænder. Tegn en skitse eller blive klar til Office arrangøren / detaljer / tøj fabrikkens produktion i kataloget. Den nemmeste måde at lave en anordning til opbevaring af den færdige kasse. Det er nok til at skære pap separatorer og lås dem inde. Pap eller plast kan gøres svært for formular arrangør. Forbered en stand og holde sig til det kopper, krukker og kasser. Hvis du taler i det mindste lidt syning færdigheder, gør tekstil arrangør til børneværelset. På et stort stykke klæde sy flere påsatte lommer - lige til at hacke. Glem ikke om indretningen af arrangøren. Det færdige produkt er fremstillet af pap eller plast, kan males eller indsætte over det dekorative papir. Tissueprodukter kan være dekoreret med applikationer, broderi eller termo-etiketter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.