Hjem og familieTilbehør

Baby klapvogne motorcykler

Vogne på tre hjul dukkede op i det russiske marked ikke så længe siden, men hurtigt vundet popularitet blandt forbrugerne på grund af sin usædvanlige design.

Den største fordel besat af den trehjulet klapvogn - ekstraordinær manøvredygtighed. Valget til fordel for børnenes transportomkostninger gør familier, der fører en aktiv livsstil, løb, rulleskøjteløb, ofte går til naturen og bjergene. I Amerika og Europa, mange unge mødre med klapvogne jogging, og ikke gennem stræder og fortove, og langrend. Tre-hjulede klapvogne til at hjælpe dem med at udvikle anstændig hastighed. I vores land, sport er endnu ikke så udviklet som i udlandet, så vognen på tre hjul snarere et modefænomen end en nødvendighed.

Der er flere former for trehjulede klapvogne:

1. Universel, den såkaldte "3 i 1" og "2 i 1" vogn, hvor en enkelt chassis kan installeres vugge til babyer, sæde enhed og baby autostol kategori 0+.

2. Klapvogn-transformatorer. De er alsidige og egnet til børn fra fødslen til fire år. Dette opnås ved, at vognen kan være i det væsentlige nedbrydes ved 180 grader (i virkeligheden typisk 170 grader). Nogle transformere er udstyret med en vugge-liner.

3. Klapvogne trehjulet egnet til børn, der allerede kan sidde. Bagsiden af sådanne kørestole kan tage flere positioner, så barnet kunne sove, mens du går.

Nogle modeller af trehjulede klapvogne solgt specielle montageindretninger adaptere, så du kan sætte på chassiset af autostolen. Det viser sig den såkaldte "system til rejse." Familier, hvor der er en bil og som ofte går på shopping centre, vil sætte pris på den ubestridelige bekvemmelighed i dette system: hvis et barn faldt i søvn i bilen, ikke nødvendigvis at vække ham til at bevæge sig ind i vognen, skal du blot omarrangere bilsædet med barnet.

For tvillinger eller børn-der pogodok dobbelt klapvogne motorcykler. For eksempel, virksomheder Phil og Teds: Classic, Vibe, Explorer og andre modeller.

Ét forhjul gør manøvredygtighed af en vogn, men er ikke så stabilt som de firehjulede modstykker. Måske er den vigtigste ulempe, som har et trehjulet klapvogn. En anden væsentlig ulempe - en bredere (sammenlignet med konventionelle klapvogne) akselafstand. På grund af denne tre-hjulede klapvogne er ikke placeret i hver passager elevator.

Det er nødvendigt at sige et par ord om forhjulet klapvogn, fordi det giver den fleksibilitet og permeabilitet af børns transport. Hjulet kan være dobbelt (som egnet Jetem Prism 901 W eller Quinny Buzz 3) og en enkelt. Dual gør det mere stabilt, men vanskeligt at rejse om vinteren, da sneen tilstoppet. For maksimal betjeningskomfort klapvogn forhjulet skal drejes med 360 grader, således at kunne låse på én måde. Det er nødvendigt at overvinde de trapper, kantsten og andre ufremkommelige dele af vejen. Gode producenter foran systemet hjul kontrol er placeret på klapvognen håndtaget til min mor ikke behøvede at bøje sig ned hver gang, henholdsvis det øger omkostningerne ved transport.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.