FormationUngdomsuddannelse og skoler

"Børnene": et resumé. "Børnene", Chekhov: hovedpersonerne

Det er svært at skrive et kort resumé af historien "Børnene". Tjekhov var en mester i novellen mester. Den tilhører ham den sætning, kortfattethed er søster til talent. Den store nationale forfatter, har en fantastisk sans for humor, kunne han have to ord til at formidle genre scene, der kommer til live foran dine øjne.

en slags synopsis

At konkurrere med det geniale i kortfattethed umuligt. Da det er umuligt at rumme skønheden i hans sprog i resuméet. "Børnene" (Chekhov) - en lille, men utrolig lyse produkt. I historierne om forfatteren nød hvert ord. Og endnu, kan du prøve at videregive den grundlæggende idé i form af en synopsis: "Late aften. Forældrene gik til barnedåb til det velkendte officer. De fire yngre børn, og kokken søn spille lotto. I det næste rum misser ældste søn, en skoledreng, i køkkenet sygeplejerske lærer opskæring af kokken. Spil på mønten. Mens fire af solnedgangen på udkig efter en masse penge, skønhed Sonya i søvn. Det hører med til mors seng, hvor at sove roligt og straks alle de andre spillere. "

Det foretrukne første offentliggørelse

Her er en kort oversigt. "Børnene" (Chekhov) - en genial historie, som blev offentliggjort i løbet af sin levetid 19 gange. Det blev første gang offentliggjort på side 19 Room "Petersborg avisen" fra 20 januar 1886. Han faldt i kærlighed med læserne på en gang, blev venligt modtaget af kritikerne. Anton var titlen på historien på forsiden af en samling af værker for børn.

Bogen blev udgivet i 1899, og i 1903 novellen "Børnene" Tjekhov udgiver tegninger D. Kardovsky kendt lærer og en talentfuld illustrator (for eksempel er det hører til illustrationer til bogen "Ve fra Wit" Griboyedov) Russisk klassisk litteratur. Alt sagt om populariteten af historien - ellers kunne det ikke være. Strålende skitse, som viste en lille mængde af tid i livet af børn i samme familie. Intelligent, venlig, skrevet i smukke sprog af historien. Som de siger, en god russisk klassisk prosa.

Den glade stemning af historien

I nogle artikler produktet af "Chiquititas" (Tjekhov) tilhører genren "julehistorie". Dette er ikke helt sandt. Chekhov ingen antydning af tidsperioden. Sent om aftenen - og alle. Det eneste ting til fælles med den genre af historien - det er venlighed, som den er trængt og det indre - lit bord, hvorpå skinne flerfarvede stoklyshki ligger skaller fra nødder og stykker af papir, naturligvis, omslag fra chokolade. Det er en festlig stemning. Og er det ikke en ferie, når du kan sidde op til langt ud på natten hele virksomheden, slog hinanden slag, at forene, at spise for meget slik, og alt dette uden at råbe voksne, fordi de ikke er rundt.

prototyper af heltene

Forældre og tante Nadia gik til barnedåb, sygeplejersken lærer køkkenet kok cut, i spisestuen én børn - det er i en nøddeskal resumé ( "The kids", Chehov A. P.). Næppe så kort kan du sende beskrivelser af hovedpersonerne - mistet deres charme, og måske charmen af hele historien. Strålende forfatter i sit arbejde et par ord skabt specifikke billeder med karaktererne. Opsummer dem hårdt.

Grisha, senior og chef ved bordet, løb brune øjne, han med spænding hele tiden kredser. Hans overvælde frygt, grådighed og "finansielle overvejelser". I historien, hvert ord sin vægt i guld, og det er umuligt at kort koncis produkt unikt forfatter transmittere komprimeret - mistede al den charme og magi skitser. Tjekhov beskrevet familien af oberst B. Majewski, som var en ven og tæt kontakt, der bor i årene 1883-1884 i Voskresensk. Han havde mulighed for at se de børn, hvis navne han holdt i historien - to piger, Anna og Sonia og barn Aljosja.

Lige strålende skitse

Subtle og klog observatør, en mand, der virkelig elsker og forstår børn, fuldstændig blottet for "baby snak" til dem, Anton Pavlovich Chehov skrev vidunderlige historier om de små mennesker. Mange af de store forfattere har bemærket sin evne til at skabe billeder af meget rørende, men uden et gram, med ordene fra Vladimir Nabokov, sentimentalitet. Historien "Børnene", Tjekhov skrev en voksen til voksen. Det skal bemærkes, at produktet er fuldstændig blottet for opbyggelse og moral - ingen "opgivet til deres skæbne" af børn, er der ingen konflikt af generationer og misforståelser voksne børn i verden. Tværtimod, når man læser det indtryk, at det er en meget tæt sammentømret familie af gode mennesker.

Sød familie af russiske intellektuelle

Cooks søn, Andrew spilles med dem på lige fod, slog gengældelsesaktioner slag buttet lille dreng Aljosja, om hvor forfatteren sagde, at han i sit hjerte er "den ene mere udyret", og faldt i søvn som følge af skibsførerens på kanten af sengen i en bunke med alle andre. Og lyttede til hans "skrækhistorier" om natten og kirkegård røvere respektfuldt, uden latterliggørelse. Det siger meget. Det er klart, familien synspunkter var ganske demokratisk, leve i harmoni, uden hysteri. Om fri tjenere i familien er, at sygeplejersken Agafya Ivanovna gik ud i køkkenet end 5 minutter, og måske blev hun spurgt om det, "Børnene", hovedpersonerne i Tjekhovs historie.

Årsagen til overtrædelser af

Børn som voksne, spille bingo for pengene, og vigtigst af alt, at vente på deres forældre og tante Nadia for at lære i detaljer, hvordan dåben fandt sted, der tjente til middag og lignede en baby. Det er klart, som det er sket før. Og vi kan antage, at en ung, smuk og favorit tante fortalte mig om en aften brugt til en fest, meget morsomt. Alt dette er naturligvis spekulation, men det er talent af forfatteren - han taler rummeligt, kort sætning, og det udtrykker så meget, at man kan tale om det og tale. Så for deres dækning af bordet sad fire kandidatuddannelser børn og kokkens søn, er meget begejstret for spillet.

Portrætter af børn

Hver dedikeret til et par ord, og hver man kan forestille sig tydeligt. Desuden kan man forestille sig, hvad dette barn i sit liv. Charmerende Coquette - seks år gammel Sonia, direkte godmodig pige med en dyr dukke teint som A. P. Chehov skrev. Børnene elskede det, og det døsig, gik for at se det hele. Tre ord - teint bonbonnieres - og du kan se sne-hvidt porcelæn ansigt med en blid glød. Ældre søster Anna - en klog og egoistisk, hensynsløs, i stand til at vinde af hensyn til tavshed sandheden.

Hvad kan du passe i en oversigt? "Børnene" (Chekhov) - dette er sofistikerede endnu enkelhed af fortællingen. Én sætning til at beskrive udseendet senior ved bordet - Grisha. Og forsøge at beskrive - det viser sig en halv side. Spillet fangede børnene havde brug for en sejr hver af forskellige årsager, har brug for en krone (bet i spillet), som så faldet i søvn, er de spredt over hele gulvet, ligesom en mistet deres værdi og betydning. Bored meget god storebror, en skoledreng, der besøgte børnene i løbet af spillet. Han lærte vejen for de alvidende voksne, lidt Byron, lidt Pechorin, ser på alt udefra og fordømte skikke moderne mennesker - børn lege på penge! Han var oprørt og mentalt klynke. Der er et ordsprog passer til Tjekhovs historie "Børnene", "Penge bringer ikke spillet op til noget godt!". Så han mente, at spille en boret voksen, men som forfatteren skriver: "Børnene legede så godt," hans bror Johannes, disciplen V gymnastiksal klasse begyndte at opstå i følgesvend og endda "ud af sit sind."

Funktioner af "russiske lotto"

Børn virkelig spillet smitsom. Efterligne voksne, råbte de vittigheder, sat i spillet af russiske lotto. En af dem er: "En, to - bjerget faldt. Tre, fire - trailer. Fem, seks - slå uld. Syv, otte - hø klipning. Ni, ti - penge vejer "- og så videre Denne tradition er blevet bevaret og er nu hvor spille bingo, er der nogle navne på nogle numre, såsom 11 - .. Trommestikker 90 - Grandpa Denne" charme "af den populære familiespil. . Anton præcist, præcist, koncist befordres atmosfæren af aftenen, hele huset, børns tegn.

Et fint eksempel på den store russiske litteratur

Efter læsning er en følelse af glæde. Og det behøver ikke tænke på, hvad der kunne have været med alle disse rare mennesker, med repræsentanter for middelklassen, gennem nogle 15-20 år. For nogle lande, de måtte sprede. Sandsynligvis ikke i Frankrig lagde tallene på kortene til en omgang bingo med farvede stumper af glas. A. P. Chehov ikke kunne lide "litteratur for børn", en strålende repræsentant for som var Lydia Charskaya. Men alt, hvad han skrev om børnene, vidunderlige og smukke. Historier "Grisha", "Vanya", "Kashtanka" og et par andre - desværre, de er ikke så meget - mesterværker. De skal holdes på skolen til at forstå og elske russisk litteratur.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.