FormationUngdomsuddannelse og skoler

Pædagogisk råd af pædagogisk arbejde i skolen

Hvordan kan man foretage et personalemøde på pædagogiske arbejde? Hvad tema til at vælge for ham? Vi foreslår at overveje klasselæreren aktuelle spørgsmål i forbindelse med modernisering af den russiske uddannelse.

Vores nye skole

I de seneste år, lægges der særlig vægt på den åndelige og moralske udvikling og uddannelse af den yngre generation. Det er disse spørgsmål fortjener særlig opmærksomhed, er det for dem at udføre tilbyde pædagogisk råd af pædagogisk arbejde i skolen.

Indledende bemærkninger ved skolelederen

I begyndelsen af det teoretiske grundlag for lærernes møde om patriotisk uddannelse i skole bør anføres vicedirektøren for skole på pædagogiske arbejde.

Da lærernes råd om pædagogisk arbejde i forbindelse med dannelsen af aktivt civilt position, er det nødvendigt at overveje begrebet åndelig og moralsk uddannelse og udvikling skabt til gennemførelsen af anden generation af uddannelsesmæssige standarder. I denne alder af computerteknologi, den enorme strøm af informationer til systemet med moderne uddannelse indstillet til opgave at finde nye tilgange til det åndelige og moralske uddannelse af den yngre generation.

Realiteter dikterer behovet for at opdatere skolelederne i den traditionelle tilgang til den pædagogiske proces. Høj tilgængelighed af oplysninger er ledsaget af et fald i interessen for børn i læsning, musik, poesi. I stedet for tolerance og forståelse i det moderne samfund opmuntrer stivhed og løgn, tabt værdi af normale menneskelige relationer.

Årsagen til tabet af moralske kvaliteter forskere ser i opdelingen af pædagogiske processer, fraværet af en samlet tilgang til dannelsen af harmonisk udviklede personlighed. Vores pædagogiske råd af pædagogisk arbejde rettet mod at finde de effektive metoder og teknikker, der vil hjælpe beskæftige sig med dette problem.

Skolen blev tvunget til at underkaste sig eksterne forhold, har lærerne ikke har tid og muligheder for at sikre, at beskæftige sig med udviklingen af barnets personlighed.

nye realiteter

Efter indførelsen af de nye uddannelsesmæssige standarder af anden generation af opgave, klasselæreren, har ændret sig væsentligt.

Nu, i stedet for at skulle styre en fornem hold, skal læreren vejlede børnene, stimulere deres egne aktiviteter, for at øge selvudvikling. I betragtning af, at emnet for lærernes møde om pædagogisk arbejde i forbindelse med patriotisme, er det vigtigt at bestemme retningen af dannelsen af den yngre generation i ansvarsfølelse og stolthed i hans lille hjem, et land med respekt for den ældre generation. Det er, hvad kompetence er klasselæreren, om han er i stand til at indføre nye pædagogiske metoder i deres arbejde, slutresultatet afhænger af uddannelse.

uddannelse Egenskaber

Pædagogisk råd af pædagogisk arbejde, kan du starte med en definition. Uddannelse involverer arbejde med værdier, ideer, system af forbindelser mellem mennesker, dens viljestærke og følelsesmæssige kugler, så en teenager, et barn, en ung person vil være i stand til at forstå og forbedre sig. Den opgave uddannelse omfatter dannelsen af den yngre generation af den primære og de vellykkede erfaringer med forholdet. Pædagogiske ideer, der tilbydes af klasselærere, er en måde at fylde den pædagogiske proces specifikt indhold.

Innovation i uddannelse

Tale på mødet personale på pædagogisk arbejde bedste skoleledere tillader andre lærere til at indhente oplysninger om, hvordan man bedst til at arbejde i et nyt miljø med børn og teenagere. For at øge effektiviteten af uddannelse, er det vigtigt at se på mulighederne for at inddrage den aktivt liv på skolen, klassen, for alle de fyre. Under kolleger kan dele med hinanden deres erfaringer, resultater, med resultaterne af det pædagogiske råd.

Lærernes møde om pædagogisk arbejde - en gennemgang af de metoder og teknikker til træning, hvorigennem du kan opnå målene i uddannelsen.

Historie og aktuelle tendenser

Stammer pædagogiske teknologi som en ny retning i amerikansk pædagogik. Den er baseret på ideen om kontrollen over den pædagogiske proces, evnen til at designe en gradvis playback opgaver. I betragtning af, at der er pædagogiske teknologier, såsom projekt læring, kritisk tænkning, sundhed-teknologi KTD Ivanova, kan du vælge temaer pædagogisk råd af pædagogisk arbejde i skolen.

Af særlig interesse er den vejledning, som i stigende grad henvender sig til de arbejde klasselærere af ældste klasser.

Lad os betragte den kollektive kreative business teknologi foreslåede I. P. Ivanovym. Denne mulighed undervisning fortjener særlig opmærksomhed, da den er baseret på ekspressionen af aktivt medborgerskab, positiv indstilling, positive følelser. I processen med at arbejde som et team på nogle konkrete projekt børnene lærer at tage hensyn til udtalelser fra andre mennesker (uddannelse, tolerance), opnå færdigheder af projektaktiviteter.

Skolen er ikke længere en "rådner aktiv", det blev til en rigtig kreativt værksted.

konklusion

Problem gruppearbejde knyttet til verbal adfærd af skolebørn i en prekær situation. Træning, fælles missioner, Quest spil tillader moderne klasselærer til at gennemføre effektiv undervisning karriere, der dannes i deres elever en følelse af sand patriotisme, aktivt civilt position.

I processen med at undervise lærernes råd om pædagogisk arbejde kan betragtes som forskellige spørgsmål i forbindelse med de særlige forhold i dannelsen af klasse kollektiv. På nuværende tidspunkt er den moderne uddannelse en vigtig mandat - borgerne personlighed i stand til at deltage aktivt i alle de processer, der finder sted i samfundet.

For eksempel kan du overveje på et møde i studenterledere spørgsmål i forbindelse med indførelsen af informationsteknologi uddannelse, fjernundervisning, kreativ tænkning. Det er evnen til at tage ansvar for deres handlinger, handlinger, skal dannes bevidsthed af det udførte arbejde på de sekundære skole kandidater.

Specificitet af moderne skoleundervisning ligger i det faktum, at nu hovedvægten lægges på selvstændigt arbejde af de studerende, inkarnation af interessante løsninger og ideer til diskret råd, ikke total kontrolmål til virkelighed. Det er disse spørgsmål, og bør afsættes til pædagogisk møde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.