Intellektuelle udviklingAstrologi

Zodiac Sign Vægten og Skorpionen i oktober. Barndom, sundhed, kærlighed

Zodiac Oktober - er Vægten og Skorpionen. Scales afbalanceret og hensynsfuld, altid omkring dem er fuld af folk som dem alle og ikke har fjender. Men Skorpionen adskiller sig noget voldsomt temperament. Han er stærk, let at overvinde livets forhindringer. Meget forskellige funktioner obadayut mennesker født i oktober.

Zodiac Sign Vægten og Skorpionen som barn

Vægten simpelthen charmerende og behageligt i alle henseender børn. De er altid i rampelyset, fint at komme sammen med voksne og børn. Rolig, stabil, ikke i stand til dårlige ting. Af natur er de virkelige diplomty, har deres måde med enkle samtaler, ikke raserianfald og tårer. Men med undersøgelser ikke altid så godt, ofte børn Libra blot fralægge beskæftigelse med alle mulige midler.

Skorpion. Hvis vi mener, at dette stjernetegn anses for at være den stærkeste, vises barnets karakter i den tidlige barndom. De er stædige, ingen måde vil ikke gøre, hvad de ikke kan lide. Kræsen spisevaner, til tider gnavne. Uddanne dem er ikke let. Børn Scorpions har stor kraft vilje, der søger at vinde altid og overalt har sat en leder. De synes ikke at vide, hvordan at trække sig tilbage og gammelklog.

Zodiac Sign Vægten og Skorpionen i oktober. astro

Libra. Sårbarheder - nyrer og nerver. Resistens over for infektion og forskellige sygdom lav. Selvom forekomsten af Libra indikerer fuld sundhed, er det ikke altid tilfældet. De vigtigste fjender - den fugtige og kolde, tilbøjelige til gigt og radiculitis. I løbet af sygdommen er for lunefuld og kræver større opmærksomhed. Nogle gange endda foregive at foregive at være stærk og tålmodig. Det anbefales at gøre i morgen rekreative gymnastik.

I oktober. Skorpionen Stjernetegn. Som i alle aspekter af livet, med hensyn til sundhed betragter han sig selv en mester i dit eget helbred. Sygdomme forsøger ikke at lægge mærke til, bare ignorere nogen symptomer. Selv om der ifølge de hårde Scorpions sjældent bliver syge, deres immunsystem er stærkt nok, jo mere de prøver at føre en sund livsstil, spille sport, ikke har en stor tendens til dårlige vaner. I sygdomme foretrækker at behandle sig selv og ignorere de ture til klinikken, de er langt mere tillid til sig selv end læger.

Zodiac Sign Vægten og Skorpionen oktober. Kærlighed og temperament

Libra. Det er den type mand, der kan falde i kærlighed ved første blik! De har simpelthen fortryllende! Altid ser godt ud, omgængelig. I forholdet Vægten bit sentimental, elsker at modtage og give gaver som at forlade en henvisning til sig selv. For den lykke, de ønsker én ting - at blive værdsat og respekteret. Generelt Libra - den konstellation af ægteskab.

Kvinde Vægten af det feminine, kan lide at blive rost og forgudede. Disse piger gifte ofte i en meget ung alder, men altid forsøge at opbygge en stærk ideelle familie, og ofte er meget vellykket.

Man Libra, tværtimod, søger ikke så hurtigt som muligt at binde knude i lang tid og er stadig en bachelor. Men det betyder ikke forhindre ham i start- adskillige romaner og har en bragende succes med det modsatte køn.

Skorpion. Denne stjernetegn Oktober er ikke let i et forhold. Hans bydende karakter vises her. Men på samme tid, det er deres dynamik og karisma tiltrækker det modsatte køn. I et forhold er han passioneret, givet til sanserne helt.

Kvinder har en stærk fornemmelse og villige til at yde ofre i navnet på kærlighed og lykke til din partner.

Mand Skorpionen er ofte stædig og selv egoistisk, men det betyder ikke forhindre ham i at blive en stor mand at elske sin kone og adored børn. Det eneste negative - det er en forfærdelig ejer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.