Intellektuelle udviklingAstrologi

Horoskop: Tyren mænd og kvinder af kræft Kompatibilitet

Kompatibilitet mand Taurus og Kræft kvinder adskiller sig fra dem i andre fagforeninger. Dette par vil altid hersker komfort i hjemmet, uden hvilken de ikke kan forestille sig et normalt liv, familieforhold stærke. Disse mennesker elsker børn og altid glad for at være engageret i deres uddannelse. Kompatibilitet af Taurus mænd og kvinder Kræft er godt, fordi de elsker harmoniske og fredelige relationer. Begge disse mænd er villige til at investere alt, hvad du kan, i deres fagforening, for at skabe en stabil og ideel familie.

Konservative Taurus er en ivrig sofa kartoffel, altid tro mod sine vaner og kan ikke lide radikal forandring. En Cancer kvinde er klar til at entusiastisk bruge al deres energi på at opbygge hyggelig familie reden. De vil bestræbe sammen om at opbygge et solidt økonomisk grundlag for at give deres børn og dem selv. De ærbødighed og respekt for deres forældre, og i al deres støtte.

Tyren forelsker i lang tid, men elsker livet. Affair affære, men elsker ham alene og for evigt. Denne mand vil ikke give op, indtil han finder det er den ene, som han vil tilbringe hele sit liv. Dette bestemmer foreneligheden af en stor mand Taurus og Kræft kvinde, fordi den kvinde, han var tiltrukket af alt - sin hus-stolt, ynde, elegance, sensualitet. Denne mand vil bruge på det hele ømhed og vise deres entusiastiske og fornuftig, praktisk og grundig kærlighed. Måske vil han bruge et par år, før tilbuddet til sin elskede hånd og hjerte. Men hvis det sker, hans elskede, han vil være trofast for evigt.

Cancer kvinde - er udførelsesformen i konstans. Det er ikke for alle og ikke bare klar til at fange, men hvis den er stærkt bliver knyttet til en person, så vil det være meget svært at skille sig af med dem, som hun elskede. Selv ikke svært - det simpelthen nægter at skille sig af med det. Denne kvalitet er tydelig, selv i hverdagen - Kræft kvinde er ikke villig til at smide en gammel paraply, tørklæde eller spejl, hvis de er forbundet med behagelige associationer, og selv brugen af dem overhovedet. Denne kvinde, som ingen anden kan sætte pris på den kærlighed Taurus og dens soliditet og pålidelighed. Kompatibilitet af Taurus mænd og kvinder Kræft tegner sig for næsten 90% af foreneligheden af omfanget af de stjernetegn tegn.

Der er fordele og ulemper i hver EU. For eksempel, en pige Kræft kan undertiden være grundløs jalousi, selvom hun ved, at hendes trofaste Taurus hende tro indtil døden. Hvis dette er den bedste af - Taurus pereterpit, men hvis den tid - det ville være en skam på grund af det faktum, at hans forlovede ikke tillid til ham. Denne person kan ikke lide at kontrollere og mistro.

I et sådant par, manden Kræft - Taurus kvinde, køn, vil ikke indtager en vigtig plads i mit liv. Romantisk pige Taurus og Kræft foretrækker en sensuel fysisk forbindelse åndelige, fordi det er vigtigt for dem i første omgang.

Kærlighed horoskop Taurus, Kræft indeholder oplysninger, der ikke hvert par al mulig har mulighed for at udvikle succesfulde og lange relationer som disse to. Og denne chance må ikke forsømmes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.