Intellektuelle udviklingAstrologi

Stone jomfruer. astrologiske klassifikation

Slutningen af sommeren og begyndelsen af efteråret - et farveorgie i naturen, er det tid til at høste den rigelige men ustabil og lunefulde vejr, hvor kolde nætter vige for blød varm dag, så i sommersolen bager, det er efterår støvregn kold regn. Det er på tide, når det er det stjernetegn måned Dev 24. august til 23.

Tykke og dybe, men dæmpede farver gyldne efterår virkelig gerne jomfruer. Det er disse farver spiller en rolle i udvælgelsen af sten. Virgin forsøger at undgå for mørke og sorte farver, de lyse skinnende sten de også er ikke imponeret. Men den flammende farver af den nedgående sol, refleksioner af flammerne i stenene, de kan lide, som kompenserer for manglen på intern brand. Hvilken sten af Jomfru? En masse af dem. På valg af farve og maskot sten påvirke mangfoldigheden af den farverige palet af tidlige efterår. Virgin er meget omhyggeligt hører til dette valg. Ikke magiske eller medicinske egenskaber af klipperne er vigtige for Dev, men den måde, de blande sig med tøjet passer til stemningen og atmosfæren.

Stone Maiden - en rød, orange, gul agat, rød eller lyserød koral, hvid eller brand opal, gennemsigtig bjergkrystal, jaspis, med sine mange forskellige farver og mønstre, samt gul diamant, Krysolit, og nephritis.

Dev udsøgt smag og variation af sten giver dig mulighed for at vælge dem i henhold til den tid af året. Virgin foretrækker sommer lys gennemsigtige sten i vinteren - dyb blå og røde nuancer i foråret og efteråret - rige nuancer af grøn og orange.

Selvom Virgin Birthstone picks, primært i farve og humør, men de magiske egenskaber af sten har også betydning. De er forstærket, når stenen falder i hænderne på sin ejers stjernetegn.

Virgin sten - agat - en kraftfuld talisman, der beskytter mod det onde øje, onde ånder, jalousi og korruption. Agate tilføjer tillid, bidrager til at opnå professionel succes.

Stone Virgin - Fire Opal - har glat lyse orange eller rød farve, uden overløb og farve spil. Dette er en meget vægelsindet sten. I lang tid mente man, at opaler bringe uheld, men de er også æret som sten, hvilket bringer held og lykke. Fortsat slid opal ikke anbefales, da det har en tilstrækkelig stærk magiske egenskaber. Men Jomfruer har intet at frygte. Denne sten kan bringe dem kun lykke og held og lykke. Det hjælper til at gøre nye opdagelser, er med til at forbedre den mentale aktivitet.

Jasper sten Virgin - har en positiv energi og en stor helbredende kraft. Dens farve palet indeholder en uendelig række af jordfarver, hvilket skaber en kompleks sammenvævning af farver og mønstre, så stenen bærer sin kraftfulde energi og generøst deler det med sin ejer.

Ren og gennemsigtige krystaller af bjergkrystal betragtes ledninger til oplysninger fra en anden, skjulte verden. Jomfruer rhinestone hjælper i jagten på selv-forbedring og harmonisering af den fysiske og åndelige, som en forpligtelse til løbende personlig vækst iboende i dette tegn.

Peridot fremmer charme og tiltrækningskraft Maidens i samfundet. Denne sten hjælper dem med at overvinde den overdrevne konservatisme og kategorisk.

Den magiske egenskaber jade er meget velegnet til Jomfruer. Efter stenen har en styrke, en blød silkeagtig glans, den indre og ydre renhed perfektion. Det hjælper til at bevare de dybe følelser og kærlighed, gemme venskab, giver sin ejer visdom og udholdenhed.

Dev ønske om at være udadtil uden skyld hjælper dem med at vælge sten, talismaner. Her stole de på deres smag, humør og farve præferencer. Og ganske stort udvalg af sten, der tilhører dette tegn, giver mulighed for at ændre dem ofte, leger med farve og form.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.