InternetWebsite Promotion i sociale medier

Wechoosethemoon. Lanceringen - en nysgerrig syn

For de fleste lande, rumkapløbet i det sidste århundrede repræsenterede en stor chance. Flight of mand i rummet, lancere en raket til månen - alt dette åbner op mere perespektivy teknologisk, militært og økonomisk. Men de store lande, mellem hvilke udfoldet rivalisering i rummet, var der kun de to førende lande i verden. Sovjetunionen gjorde den første serie af sejrende resultater, men efter USA gik i spidsen og var i stand til at sætte en mand på månen. Fly til Månen amerikanere var en milepæl i de teknologiske resultater af menneskeheden.

Hvem driver Wechoosethemoon site. Lanceringen "Apollo 11" kan ses på det live. Lad os overlade teorien om at filme flyvningen til månen i stedet for de troende rejser til satellit Jordens elskere til at se overalt uærlig trick, og rænkespil onde fjender, og i mellemtiden gøre en lille udflugt i historie og gå i en ikke så fjern i 1969, da Neil Armstrong gjorde det første skridt på månens overflade.

"Apollo 11" - historien om flyvningen

Den første landing af mand på månen , der var den tyvende i juli 1969 og besætningen "Apollo-11", den rumfærge, som blev bygget af amerikanerne, var tre mænd. Faktisk, på Månens overflade selv trådte to astronauter. Den tredje forblev i rumfærgen og overvåges den vellykkede afslutning af landingen. Den allerførste skridt på månen lavet af Neil Armstrong, og dette navn er nu kendt næsten hele den civiliserede samfund.

Resultater månens program

Under landing "Apollo-11" astronauter lavet et sæt af jord, som blev opsamlet i den efterfølgende landing af de andre "Apollo", i alt ca. 400 kg. I løbet af de fremstillede "angreb" astronauterne ikke kun gik, men også rejste til Jordens satellit på Lunokhod. Efter fem kører "Apollo" (den seneste officielle var den syttende) rum minimeres, og programmet blev stoppet shuttle lanceringen. Den officielle version er, at amerikanerne har valgt de presserende problemer i økonomien, og rumforskning produceret allerede vist sig at være for dyrt. Og selv om programmet og stoppet, men ikke desto mindre har hans samtidige ikke tage hensyn til det faktum, at den forskning, der produceres på det tidspunkt, og de penge, der er afsat til videnskabelig præstation på det tidspunkt, tjente som en enorm database over den moderne verden med alle dens tekniske "chips" . Faktisk rivaliseringen mellem Sovjetunionen og USA dannede grundlag for hele den moderne verden og resulterede i en teknologisk velsignelse i dag.

Af den måde, dette lidet kendte, men den første til at nå de Månen sovjetiske skibe. Og selv om den mand, der gjorde det første trin i den følgesvend af Jorden - en amerikaner, men de første tekniske sonder har samlet månestøv, var Sovjet.

Wechoosethemoon - raket til månen fra stedet

Nu, med udviklingen af internettet, har amerikanerne lanceret en hjemmeside, der giver dig mulighed for at se, hvordan man laver lanceringen af "Apollo 11". Dette websted Wechoosethemoon. Lanceringen, som kan ses der i stor detalje, består af mange dokumentarfilm. Du er ganske overkommelige række "chips" af webstedet.

muligheder

Wechhosethemoon raket lanceringen site kan spores online. Alle funktioner består af elleve rekonstrueret ved hjælp af computergrafik scener, der kan otsmotret fra forskellige kamera positioner. Den første etape - lanceringen af en raket fra rumhavn, og scenen af den ellevte - allerede direkte månen. Alt denne handling er ledsaget af stemmen af announcer lavet som gennem radiooptagelse. Stedet har en smuk grænseflade, den kun lille negativ - det er længe nok hastighed podgruzki scener. Interessant nok i begyndelsen, under lastningen af stedet og den første scene, du forventer et tilbud om at downloade et certifikat til at vise hele rekonstrueret film om flyvningen til månen i skoler og uddannelsesinstitutioner.

Nå, nu du ved, at på internettet på den raket Wechoosethemoon kan spores, billedligt talt, i en direkte udsendelse. Dette er ganske nysgerrig. Prøv, hvis du ønsker!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.