HjemlighedHavearbejde

Klematis "Præsident" - særlig omhu

Næsten alle gartnere er kendt planter såsom klematis. Disse vinstokke nylig dukkede op i vores land, men deres popularitet er vokset meget hurtigt lige til utrolige størrelser. Hvilket ikke er overraskende. Temmelig nem at passe Clematis meget lang og utroligt smuk i blomst, kan de dekoreres med pavilloner, pergolaer og lige foran buen.

Naturligvis Clematis har en masse arter, underarter og sorter. I denne artikel vil jeg gerne være opmærksom på sådan en klematis som "præsident".

Hvad er bemærkelsesværdigt klematis "præsident"? Denne sort har en meget store blomster diameter, foruden, han er en af de planter, der kan blomstre på skud af sidste års vækst.

Som regel, klematis købe i butikken. Bør være opmærksomme på de grundlæggende frøplanter af systemet, der skal være tilstrækkeligt udviklede. Disse blomster kan plantes i haven hele vækstsæsonen, dvs. fra april til oktober. Med forbehold for en række specifikke regler, disse smukke blomster er let at slå rod, og du vil glæde unikke lyse blomster.

Det sted, hvor vinstokken vil vokse, kræver omhyggelig forberedelse. Gruben gravet til en dybde på omkring 60 cm, og kræver en god drænlag. Klematis "præsident" er plantet i jorden ved 5 cm dybere end det voksede før. For anlægget til hurtigt at få styrke, erfarne gartnere anbefale at sprede de unge skud på jorden og omhyggeligt drys dem med tørv og bark. Det bør kun være lidt hæve spidsen af skuddet. En sådan proces fremmer hurtigere forankring.

Klematis "The President", pleje og dyrkning

Jorden omkring planterne plantet ønskelig punch til fugt i jorden blev holdt så længe som muligt. Vanding klematis "Præsident" skulle være ganske rigeligt, undgå udtørring landet, især på varme dage.

Nogle gartnere plantet omkring planterne lave stauder, såsom de unge. De beskytter jorden mod ekstrem varme og fugtighed bevares selv i varmen.

Klematis "Præsident" nødvendigvis nødt til at fodre. For at gøre dette, brug af langtidsvirkende gødning, er de tilføres jorden et eller andet sted i april. Blomster fodres gennem hullerne, der gør i umiddelbar nærhed af busken.

Klematis "The President" (foto givet i artiklen) - planten er nok frostvæske. Men selv de kan lide af hård frost. Clematis at beskytte mod vinterkulden, er de drysses i bunden af jorden eller nedfaldne blade. Takket være denne sovende øjne og rødder ville blive frelst fra de skadelige virkninger af lave temperaturer.

Tip: Hvis du beslutter dig for at købe klematis lyse farver (lilla eller pink med mørkere årer), bør du sætte disse blomster i delvis skygge. At være på den brændende sol, vil lyse klematis brænde ud meget hurtigt og miste deres gorgeous farve. Men hvis du lægger dem på solsiden, i de varmeste timer på planterne bedre ly for brændende solen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.