SundhedSund kost

Hvilke frugter kan maven i gastritis og hvad kan ikke?

Gastritis - dette er en meget "populær" sygdom, der forårsager et hovedeftersyn din kost. At helbrede denne sygdom, læger ordinere en særlig ordning for terapi, men det vigtigste - det er en diæt. Det er en ordentlig kost vil sikre, at du vil være i stand til at undgå en ny forværring. Under behandlingen vil kosten være mere stiv, og efter kurset, kan du vende tilbage til normal kost, med undtagelse af visse produkter, der kan bidrage til tilbagefald. I dag ønsker vi at tale om, hvad slags frugt kan være mavekatar.

Grundlaget for kosten

Ernæring til behandling af mavekatar bør stadig være fuld, men blid. Mange under at forstå kun kosten supper. Det betyder dog ikke gå langt. Hver dag modstå menuen er meget vanskelig, udover hvad med forebyggelse af vitaminmangel? Frugt har brug for hver mand, uanset hvor syg eller ej. Bare så du kan få alle de nødvendige vitaminer og mineraler, der hjælper kroppen, herunder at håndtere sygdommen. Men før du sprede din kost, skal du angive, hvilke frugt kan være mavekatar. Det er bedst at rådføre sig med din læge. At se historie, han ved præcis, hvilken type sygdom udvikler sig, og kunne give dig præcis rådgivning.

Den akutte fase

Det er den mest vanskelige fase, når smerte symptomer er mest udtalte. Det udelukker frugt og grønt. Efter et par dage, når bordet kun skal være til stede mukøse supper, er grøntsager indført gradvist. Den første del skal være lille, så man kan måle omsætningen af organismen. Hvis smerte symptomer ikke, kan du indtaste produktet i den daglige kost.

Hvis vi taler om, hvad slags frugt kan være mavekatar, først og fremmest husker de konventionelle æbler. Vælg en ikke-sure frugtsorter, der er vigtige for at forberede sig ordentligt. Fjern æble skræl, skåret i halve og bages i ovnen. For yderligere at afbøde virkningen på maven, er det bedst at forberede pureret. Det er denne frugt indeholder pektin, som beskytter maveslimhinden.

Med øget surhedsgrad

Som vi allerede har nævnt, præcise anbefalinger, som frugter kan være mavekatar, kan give en læge. Denne sygdom kan udvikle sig i to typer. I det første tilfælde er det dannes i maven af en overskydende mængde af syre. I dette tilfælde, efter den akutte fase er overstået, er det tilladt at anvende søde frugter og bær, altid skrællede.

Hvis du ikke er sikker på, hvilke frugter kan være gastritis med høj surhedsgrad, vælge bananer. Dette er den perfekte dessert, der ikke irriterer maven. Tværtimod den unikke sammensætning af stoffet i den mukøse indhylle og beskytte dem. Kan til gengæld bruges ferskner, søde æbler, pærer uden hud og søde druer, forudsat, at kroppen ikke reagerer på hans flatulens.

græskar

Det er strengt forbudt at bruge de tidlige meloner som nitrat, der er indeholdt i dem kan i sig selv forårsage mavekatar. Men modne og søde efterår meloner kan tjene som en stor delikatesse. Husk på, at en person med kronisk gastritis ikke anbefales at bruge dem som en dessert efter middagen, da vandmelon og melon - det er mere en separat skål. Hvis du ikke følger denne regel, vil din mave blive overbelastet, hvilket betyder, at smerten er ikke længe på sig.

hypoacidity

I dette tilfælde maven, tværtimod, producerer lidt syre. På den ene side, mindre slim udsætte det, men fødevarer uden at modtage tilstrækkelig behandling, flytning til tarmen, hvor udsat for råd og fermentering. Derfor er det vigtigt at vide, hvilken slags frugt du kan spise med mavekatar at stimulere dens rette funktion. Denne bagte æbler og modne ferskner, abrikoser, blommer og kirsebær. I sin oprindelige form spise dem uønsket. Det er meget bedre til at lave mad kompot og desserter, gelé, gelé og kartoffelmos. Af bær er anbefalede tranebær og tranebær. Men bærrene med en ru hud og store frø (stikkelsbær, hindbær) er bedst ignoreres. Citrusfrugter er ikke forbudt, men du skal kontrollere individuel tolerance over for produktet.

vegetabilske afgrøder

Vi må ikke glemme dem, når vi taler om en effektiv levering af vitaminer og mineraler i kroppen. Derfor skal du tjekke med din læge, hvad grøntsager og frugter kan være mavekatar. Og igen er det nødvendigt at opdele kosten i to lejre. Når din opgave surhedsgrad vil ikke irritere maven. Til disse formål kartoffel saft selve kartoffel, græskar, blomkål. De bør ikke udsættes for ristning, lave mad til et par, kok eller bage. Den mest påtrængende mulighed - en delikat gryderetter og buddinger. Du kan spise agurker med tilføjelse af persille. Men dild, fennikel, selleri, løg og hvidløg fjernes bedst fra kosten.

Ved lavt syreindhold er bedst at vælge grøntsager, der vil øge de arbejdsmæssige celler i saltsyre. Ideal - er blomkål. Velegnet rødbeder borscht og, vigtigst af alt, at kål blev grundigt kogt og skåret. Det er muligt at medtage i menuen stuvet kartofler og gulerødder, broccoli, squash, zucchini og roer. Løst modne tomater og krydderurter.

mavesår

Hvis sygdommen skrider frem, og det kom endda før dannelsen af sår, så er det umuligt at forsinke behandlingen. Og, selvfølgelig, din læge er meget stram forsyning, som eliminerer alle irritere slimhinder produkter. Lad os snakke, kan hvad frugt spises med erosiv gastritis. Faktisk diagnosen - ikke en sætning, selvom pålægger visse begrænsninger på kosten. Så efter den akutte fase er overstået, kan du gradvist introducere mad modne æbler og pærer, efter skrællet og strimlet på et rivejern. Blandingen kan sættes til gulerødder, så det bliver endnu mere nyttigt.

Meget nyttige er sød blomme uden huden. De er let fordøjeligt og ikke forårsager irritation. Og, selvfølgelig, så glem ikke om bananer. kilde til kalium og andre næringsstoffer, de blidt indhylle maven ved at neutralisere surheden.

Fra hvad er at nægte? Dette er alle druer, melon og vandmelon, kiwi, alle citrusfrugter og ferskner. Alle disse frugter årsag springer surhedsgrad og stærk gæring. Hvem har oplevet smerten ved mavesår, han ved, hvor vigtigt det er at undgå sådanne tilbagefald.

Norm er det vigtigste

Ja, nogle gange endda uden at vide, hvilke frugter kan spises med gastritis, en person har begået en fejl, hvilket resulterer i en forringelse tilstand. Enhver frugt bør indtages i små mængder, fordi det er ligesom fiber, der er fordøjet, er ikke så let. Hertil kommer, at fristelsen til at spise frugten hele tjene dig en bjørnetjeneste. Du kan male den frugt på et rivejern og fyld op med yoghurt, men det er meget bedre til at bage i ovnen. Så de bliver den mest harmløse til maven.

Kost til pancreatitis

Maven kan være sundt, og samtidig vil personen blive tortureret bælte smerte. Det pancreatitis symptomer, dvs. betændelse i bugspytkirtlen. Frygtelige sygdom, at en person tjener til livet. Normal liv, han kan være genstand for en speciel diæt, overtrædelse af hvilket fører til en forringelse. I dag, vil vi ikke diskutere den samlede ordning af terapeutiske diæter, kan vi kun sige, hvad frugt kan være mavekatar og pancreatitis. Begrænsning i dette tilfælde er endnu mere alvorligt, er kun tilladt æbler, bagt i ovnen, skrællet. Du kan drikke kompot af tørrede frugter, men glemmer Fréchet.

Grøntsager kan være kartofler, rødbeder og gulerødder i små mængder. Udeluk fra kosten af bønner, kål, skovsyre og spinat, radiser og radise, hvidløg, peberrod og løg. På trods af deres tilsyneladende nytte til kroppen, er de bedst undgås for evigt.

i stedet for en konklusion

Som du kan se, mavekatar - dette er ikke en grund til at give op en varieret kost. En person bør spise rigtigt, uanset om han er rask eller syg. Imidlertid vil de rimelige grænser bidrager til den tidlige fase af akut gastritis færdiggørelse, hvorefter kan svække kost betydeligt. Disse retningslinjer bør tillade dig at justere din kost i overensstemmelse med diagnosen. Korrekt kogte frugter og grøntsager i form af kartoffelmos, en cocktail eller en soufflé er let fordøjelig kilde til vitaminer og mineraler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.