HobbyHåndarbejde

Sådan hækles mønster "stjerne", og hvor man bruger det?

Når der strikkes frodige kolonner kan opnå en række forskellige mønstre. Et eksempel på, hvad der kan relateres krog - mønster "stjerne". Han opnåede voluminøse, især hvis du bruger en tyk garn eller tage et par tråde. Dette mønster er ganske uafhængig. Det er tilladt at vælge som grundlag for udarbejdelse elementer, som formodes at gøre storslået.

Hvordan man binder en krog mønster "asterisk"

Kæden skal være en række af løkker, der er placeret i mønster med 4 m rapport, plus tre mere. Med den første række starter med det samme (krog) mønster "stjerne". Det er endvidere udformet af to rækker, som konstant gentages.

Første række: 4 løkke til løft, fra den tredje krog frodige kolonne af tre aflange sløjfer (*) 3 luft. Frodige kolonne af 2 sløjfer i toppen af hvad der lige er blevet tilsluttet (det lukker ikke). To mere frodige kolonnen - i bunden af den første sløjfe og 7 en lamel kæde. Løkke på krogen fra de sidste to storslåede søjler og udækket, og gennem dem til at strække tråden. Så alt gentages fra mærket (*) til slutningen af serien. Det ender med en søjle med to fm i sidste løkke af kæden.

Anden række: 7 masker, frodige spalte af de to sløjfer i et fjerde løftestrop (ikke tæt). En anden to pragtfulde kolonne af tre sløjfer: den første i toppen af den sidste kolonne i forrige række, den anden midt i et tandhjul. Træk tråden gennem løkken. Lav tre luft loop og gentage alle de storslåede søjler. Mønstergentagelse til slut.

Cap motivet "stjerne"

Start produkt at strikke elastik, der pålideligt vil holde det på dit hoved. Du skal bruge 4 luft løkke. Gør fm, indtaste krogen i yderste venstre del af kæden og træk tråden. Denne løkke vil være den, der vil danne grundlag for den næste kolonne. Så igen, at tage tråden op og binde bar med fm gennem disse løkker, der er på krogen. Derefter igen gøre (**) fm, strække tråden gennem løkken, som er lavet efter søjlen og igen for at hente tråden, der forbinder kolonne med fm. Gentagelse mønster af varemærker (**), så længe, indtil du får længden af strimlen i forhold til hovedet. Luk cirklen.

Så passer hætten selv (krog). Asterisk mønster skal dannes i hver tredje kolonne rezinochki. Antal aflange sløjfer kan varieres efter ønske needlewoman. Hvis tråden er meget tynd, kan de gøre 4 eller 5. For tykt garn frodig bar tilladelig form af to aflange sløjfer. Nu skal du strikke et mønster (hæklet) "stjerne" i en cirkel, så længe ingen grund til at gøre nedgang. Og stigningen i serien, der udføres af de storslåede søjler uden sting.

Beregn antallet af rækker, der vil være påkrævet. Opdelt blandt antallet af stjerner, så der i de sidste seks tilbage. Stjerner fald udføres på samme måde. Den første langstrakt løkke frodig kolonne skal strikkes i sit højdepunkt, og de to andre - til den næste. Så fortsætter stjerne strikning som før.

I den sidste række, du har brug for at være forbundet parvis ved to øverste stjerner storslåede søjler. Seks toppe dannes, og derefter trække den afskårne ende af garnet. Bunden af hætten anbefales at binde et smukt mønster.

LIC mønster "stjerne"

Pre-behov for at foretage målinger og beregne antallet af loops indlagt kæde. Derefter strikkes mønster som sædvanlig "stjerne" (krog), indtil du får det ønskede produkt størrelse. Nu kan du sy eller LIC gør det lukkes med knapper.

Den anden mulighed kræver en bindende kant. Først binde en tynd del af LIC kolonnerne uden fm. Produktet er inverteret, således at udføre en anden serie af de samme kolonner. Antallet af rækker til at bringe op til 6. På den anden side LIC associeret samme strimmel, kun til at forlade åbninger til knapper i række 4.

Mønsteret af stjerner til produktdesign kant

En stjerne kan være ikke blot mængden, men også luften. Det viser gennembrudt. Det kan sagtens bruges til sommer emner eller binde dem til toppen af overdelen.

Til hæklet mønster "stjerne" skal ringe ring 10 masker. Det udfører 24 kolonne, uden fm (dette er den 1. række). Anden luft 6, en kolonne med nakida 3. forrige række, 3 luft, søjlen sc med 6. og så videre, indtil den ende af området, forbindelsesstykket ind i en tredje løftestrop.

Tredje række: airbag, 2 kolonne nakida med og uden en nakida første bue. Søjlen uden fm, 2 fm fm og en uden et efterfølgende bue. Gentag indtil slutningen af runden. Tilslutning kolonne.

Sådanne præparater nødt til at gøre den rigtige mængde og sy produktet. Derefter binde en krog mønster "stjerne". På den øverste stråle af strik to kolonner, uden fm, adskilt af en luft løkke. Mellem strålerne gøre hvælvingerne i 4 fly, og fra stjerne til stjerne at gøre buen af 5 fly. Alle kolonner uden slips fm.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.