ModeShopping

Tatovering på hans ben - indskrifter eller tal? Hvad og hvordan til at dekorere din krop?

Til dato, meget populære er tatoveringer i form af indskrifter på mange forskellige dele af det menneskelige legeme. Under en favorit sætning eller nogle berømte citat, oversætte den til alle sprog i verden, og derefter at forevige evigt i hans krop er meget lettere end at gøre det med et billede. Hertil kommer, etiketterne er store betydning end tegninger. Det kan være dit liv motto eller slogan, som du følger for livet.

Den mest populære del af kroppen til en tatovering - det er ben ...

For nylig, ganske ofte kan du møde en mand, der har en tatovering på hans ben. Graffiti - det er den mest populære form for smykker mandlige og kvindelige fødder. Tatovering bogstaver bruger i stigende grad den smukke halvdel af menneskeheden. Fordi disse tatoveringer til kvinder er blevet et tilbehør, som kan sammenlignes med en pose eller med din favorit parfume. På den anden side, de ofte gør i benene, fordi huden er meget glat og niveau, så disse tatoveringer vil se stilfuld og smuk, så længe de harmonerer med kroppens relief.

Mænd eller kvinder? Der leder tatovering inskriptioner på deres fødder?

Selvfølgelig opdelingen af tatoveringer på mænd og kvinder er meget betinget. Ofte er de fleste af pigerne har en højere smertetærskel, så deres kærlighed til at kunstform vokser hurtigt. Mens der på den anden side, dette tal er individuel - det kommer til tatoveringer på forskellige dele af kroppen, især tatovering på hans ben. Mænds indskrift er ikke så udbredt blandt en stærk halvdel af menneskeheden, sammenlignet med kvinder, fordi mænd er mere tilbøjelige til at dekorere hænder eller ryg af forskellige symboler eller abstrakte billeder. Som for kvinder, de har tendens til at blive anvendt på benene af sætninger eller endda hele vers. Og for at føle de beundrende blikke.

Lad os tale om tatoveringer sprog

Apropos sprog tatovering inskriptioner, kan man konstatere, at de mest almindelige er latin, efterfulgt af engelsk og fransk. Folk, der ønsker at forstå betydningen af deres tatoveringer i nogen af de lande i verden bruger engelsk. De, der ikke ønsker at afsløre betydningen af hans tatoveringer, fyldte med sætninger i latin eller betjene hieroglyffer. Men det mest vigtige ting at gøre, før du anvender allerede oversat sætning - kontrollere den for fejl.

Det er også en meget vigtig rolle spilles ved at vælge den rigtige skrifttype til bogstaver. Det kan bruges til en tatovering på foden af inskriptioner i form af breve med krøller eller monogram, ellers vælge den skrifttype der skal udskrives. Det sker ofte, at en person vælger en skrifttype, der afspejler hans karakter (ren, usædvanligt, mystisk, og så videre. D.). Bedre ikke at bruge meget tyndt og småt, da der er en risiko for, at i løbet af årene, det kan være en smule sløret, og udtrykket vil være meget svært at læse.

Hvordan man laver, så efter års inskription på benet du er tilfreds med?

Før du lægger på kroppen linje, som du har til hensigt at leve hele dit liv, skal du præcis bestemme sætningen. Det kan karakterisere en person, hans adfærd eller aktivitet. Du skal vælge meget alvorligt enhver tatovering inskription på benet. Foto prøver af sådanne "dekorationer" du måske ønsker at genoverveje i kataloget, leverer tilsvarende tjenesteydelser. De er præsenteret i forskellige formater og perspektiver, der vil lette dit valg.

For at give den tatovering mere personlighed, kan en hvilken som helst af de sætninger eller etiketter kombineres med det oprindelige mønster. Kvindelige ben nu pryder ikke kun stilfulde sko eller nederdele - tatovering har også antaget dette ansvar. Og det gør ikke noget, vil være ved foden af pigen stor tatovering eller en lille uzorchik. Der vil blive trukket - uden tvivl. Selvfølgelig, hvis tatovering gjort effektivt og præcist.

Kvinders tatovering på hans ben, bogstaver eller billeder, har deres egne aldersgrænser og æstetik, men i det store og det hele afhænger af, om de kan lide en bestemt person, og at han ønsker at vise andre sin tatovering på hans ben. For andre, kan disse mærker være en enkel dekoration, men de kan bære en særlig betydning for dig.

Fælles tatovering bogstaver på hans fødder

Der er en række muligheder for at optræde som en kvindelig tatovering inskriptioner til fods og mænd. Her er de mest almindelige:

  • Påfør tatovering inskription på foden kan opnås ved at strække det langs overfladen af musculus gastrocnemius og hoften. I denne påføringsmetode breve er temmelig store.
  • Hvis vi taler om piger eller kvinder, blandt dem en meget almindelig form for indskriften er en tatovering i form af et armbånd, der er placeret rundt om foden eller underbenet. Hvis du anvender en inskription ved hjælp af en elegant, tynd skrifttype og kursiv, for at skabe en meget spektakulær udsigt.
  • Men for dem, der ønsker at have en tatovering på hans ben, line, tegn eller tal, men det er tvunget til at skjule dem med jævne mellemrum (i skolen, på arbejdet, og så videre. D.), der Tatoveringer anvendes på indersiden af låret eller læggen. Det er meget bekvemt og praktisk.

Vi tror alle tider om en tatovering, hvad enten det er i form af en tegning eller påskrift, men meget få af os besluttede at tage dette skridt. De fleste er tilstrækkeligt antal gyldige grunde, og nogle er bare bange for at realisere sin drøm til virkelighed. Du behøver ikke at være bange, fordi de ikke gør, hvad du drømmer nu, kan resten af deres liv til at fortryde det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.