TravelingRetninger

Trevi-fontænen i Rom kan kaldes et mirakel

Rom besøgskort er Trevifontænen. Det ser ud til, at alle veje, der fører til Rom, slutter nøjagtigt nær det. Dette er den største, mest berømte, smukkeste og mest populære springvand i denne by.

Legends forklarer navnet på fontænen

Der er flere legender, der forklarer navnet på reservoiret, der er kendt over hele verden som Trevi-fontænen i Rom. Ifølge en af dem mødte kejseren Octavian Mark Vipsaniy Agrippa, kommandøren og svigersønnen i 19 f.Kr., en ledelse af at dø af de romerske soldaters tørst, en pige, der påpegede soldaterne stedet for den reneste mineralske forår. Hendes navn var Trivia. Pigens bas-relief, der forklarer soldaterne vejen til dammen, ligger på den anden del af Pali Palis facade.

Begyndelsen af byggeri og yderligere modernisering

Agrippa tilbragte dette helbredende vand og gav styrke og helbredelse fra alle onde til hans termer i Rom. Denne akvedukt kaldes Aqua Virgo, eller vand Deva, der ligger 20 kilometer lang i flere århundreder og blev ødelagt af goterne. Efter mange år blev det restaureret og tjent romerne indtil midten af XV århundrede, indtil pave Nicolas V besluttede at genoprette det.

Han betroede det til den berømte arkitekt og billedhugger Leon Alberti. I henhold til reglerne på dette tidspunkt skulle akveduktens ende blive kronet med et reservoir, der var rent praktisk, utilitaristisk betydning - byens indbyggere tog vand til husstandens behov. Projektets forfatter arrangerede det på et lille torv, hvor tre gader flockede. Det blev kaldt Treio Crossroads (senere Trevi) og var på den østlige skråning af Quirinal Hill, hvor den berømte Trevi-fontænen i Rom stadig eksisterer i dag.

Det var i 1453. På tre punkter modsat enden af hver gade var der en marmormaske på poolsiden, hvorfra vand blev udhældt. Fra det øjeblik begyndte puljen at blive kaldt "Virginia Aqueduct". Senere fandt en kilde tættere på originalen, i landsbyen Trebium, som i vulgært latin lyder som Trevi. Vand blev sendt til Rom fra ham. Hver af versionerne af oprindelsen af navnet har ret til at eksistere.

Arkitektens højtideligheder i barokalderen

Siden midten af XVII århundrede begynder opførelsen af dette lille torv. I 1650 blev kirken Santi Vincenzo e Anastasio opført på den ene side, og i 1678 blev der bygget en smuk Palazzo Barrameo, som senere blev købt af Joseph Conti, Polynes Hertig. Han købte alle nærliggende huse og udsatte paladset for udvidelse og genopbygning.

Spørgsmålet om rekonstruktion af reservoiret var akut. Og nu pålægger Pope Urban VIII dette store arbejde af den berømte arkitekt af tiden Lorenzo Bernini (om dens popularitet er Bernini-krateret om kviksølv og et portræt på en 50.000 denomination af italiensk lira), som i 1629 udviklede skitser om en fremtidig springvand, der minder om storskala teaterlandskaber. Allerede ved tegningerne lovede fremtiden zhirandol at blive den største. Nu er dens dimensioner: højde - 25,9 m, bredde - 19,8 m. Få år senere døde paven, arbejdet blev frosset. Trevifontænen i Rom faldt langsomt sammen. Den sidste mide blev indført i projekterne af billedhuggeren Carlo Fontana - han ejer en skitse af den centrale skulptur af Neptunus med Newt.

Begyndelsen af opførelsen af springvandet i sin nuværende form

100 år er gået, og den næste pave, Clement XII, fornyer rekonstruktionen af reservoiret. Han tilhørte familien af hertugerne af Poli, som forenklet palazzoens indgang i en generel sammensætning. De mest berømte og respekterede arkitekter og billedhuggere af den tid er tegnet. Som et resultat vinder Nikola Salvi.

Han byggede springvandet fra 1732 til sin død i 1951. Generelt deltog i udviklingen af ideer på forskellige tidspunkter sådanne italienske arkitektmester som Pietro de Cortona og billedhuggerne Filippo della Valle og Pietro Bracci (dette udførte de fleste af tallene). Hovedresultatet af projektet kan betragtes som en kombination af hele sammensætningen af springbrønden med Pali Palis facade i en enkelt helhed. Flere vinduer blev murede op, og den niche, som Neptunen forlader, blev bygget ind i muren. Dette gjorde Trevifontænen i Rom unik og uoprettelig.

Det interessante er, at i 2 årtier blev palæets anden sal optaget af Zinaida Volkonskaya, hvis litterære salon blev besøgt af alle berømtheder i den tid. Hun døde i Rom og blev begravet i kirken overfor palazzoet.

Salme af vand

Hvis du finder Trevifontænen på Rom-kortet, kan du se hele udformningen af "tre gader" -kvarteret, lille men rummelig, for at bestemme beliggenheden og mulighederne for en optimal indgang. Vand i denne dam er stadig fodret fra rene underjordiske kilder. Hele sammensætningen omfatter elementer fra antikken, renæssancen og barok. Motiverne lånt fra Botticelli (den berømte Venus står på vasken) og Michelangelo er tydeligt synlige.

Hele sammensætningen er dedikeret til vandelementet. Over den centrale figur af Neptun på fire understøtninger er en elegant balustrade, og på den er to figurer med sundhed og overflod, umuligt uden vand i princippet. Hendes levende kraft er sunget af nogen detaljer i sammensætningen. Havheste (venstre er stablet op, højrehårede) repræsenterer det agiterede hav. Hippokampe eller havheste, newts, soldater, døende af tørst, alle forherlige havet. Dette er en salme til havet.

Umuligheden af liv uden vand siger Trevifontænen i Rom. Et billede af en natplads med lys er fantastisk. På ethvert tidspunkt på dagen er det umuligt at finde en ugunstig vinkel. Men dette er genialiteten hos de italienske mestre af "frossen musik i sten". Til reference: Bygningen selv er instituttet for grafik. I biografen bliver fountain udødeliggjort af ninebadningen af heltinnen Anita Ekberg i F. Fellinis film "Sweet Life".

Fountainens almægtighed i sager om kærlighed

Charmen tilføjer legender om hans allmægtighed. For en lille bestikkelse - en mønt - kan du sikkert sikre dig en anden tur til et land som Italien. Trevifontænen modtager også to mønter med taknemmelighed. Ligegyldigt hvad skulder du smider dem, i hvert fald vil du møde i Italien kærligheden i dit liv. Hvis du ikke er grådig, men smider og kaster, kan du blive rig her og her i Italien for at legitimere dit forhold.

Mere fountain glory er tilføjet af legender, at de to aldrig vil dele, hvis de drikker sammen, samtidig vand fra reservoiret. Og tilsyneladende var et sådant par, og måske blev den pige Trivia. Der er mange legender, millioner af turister. Er det underligt, at de skatter, der udvindes hver dag fra bunden af dammen, udgør en betydelig del af byens budget. Trevi-fontænen i Rom er så smuk og usædvanlig at skrive om det er sand lykke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.