Kunst og underholdningKunst

Hvad er et flashback? Betydningen af "flashback"

Hver mand på gaden, der har lidt kendskab til det engelske sprog, være i stand til at forklare - hvad er flashback (oprindelsen af udtrykket: den engelske flash - øjeblikkelig ryg- og omvendt). Dette udtryk gælder for kunst: film, litteratur, teater. Udtrykket flashback på disse områder behandles som en kort tilbagevenden til begivenhederne i fortiden, se tilbage. I filmen for handling kan afbrydes i de rammer, der er i hovedet på helten - hans hukommelse, ræsonnement, fornemmelse i fortiden. Disse rammer kan gentages som allerede vist i filmen. En sådan metode til historiefortælling kan endda gøre det Hovedidéen i sammensætningen. Dette udtryk kaldes og shots krønike af de sidste dage, hvilket kan afbryde virkningen af sådanne optagelser i historien er ofte serveres i sort og hvid eller segl-toning. I litteraturen flashback giver os mulighed for at forstå de tanker helten, til at forklare sine handlinger. I teatret, denne teknik er mere beslægtet med et mellemspil. Denne metode til levering kunne afslutte sige, hvad tidsrammen af historien ikke kan komme ind i den vigtigste del af billedet eller filmen. Det er, hvad et flashback i teknikken. Denne teknik gør det lettere at tale om helten, til at forklare, hvorfor han er blevet så, hvilke begivenheder fra fortiden påvirke den nuværende situation.

typer

Ligesom mange andre, udtrykket analyseres i denne artikel, har sin egen klassificering. Det anbefales at sætte dig ind i de begreber og typer, før du besvare spørgsmålet, hvad er et flashback.

  • Enkelt episode fra fortiden - det er den mest almindelige teknik. Det bruges, når du har brug for at forklare en bestemt kendsgerning fra biografi af helten, eller give yderligere oplysninger er nødvendige for at forstå plottet twist. Et typisk eksempel, forklarede, at et flashback "Zombilend" kan tjene som en gyserfilm komedie. Der er diskret og endda sød pasta anskueligt forklarer årsagerne til upopularitet af den centrale figur i den kvindelige, og fortæller os, hvordan verden så ud for zombier. Engangsprodukter flashbacks instruktører anvendes meget sjældent, fordi de kan forstyrre den etablerede fortællende tur. Og de tilbagevendende referencer til fortiden er ofte gange blot gentage disse episoder, som er kendt for publikum af dialogerne. Godt - lidt.
  • Specifikke - forklaring, er det ofte brugt i film, bøger med et meget forvirrende slutning, for det meste kriminalromaner. Så det er flashback? Dette er, når den detektiv / investigator fortæller, hvordan han fandt clue og optrævle forbrydelsen. Denne metode er meget lig den foregående, men dens vigtigste mål - for endelig at dot "I". Det er ofte brugt i tv og sæbeoperaer, for eksempel i TV-showet Lost. Det gør sådan en enhed, der svarer til en mosaik fortælling plot i serien. Lost In hver af hovedpersonerne er dedikeret til mindst én flashback, der fortæller historien om hans biografi i lyset af de begivenheder, der finder sted på dette tidspunkt på øen. Vil du forstå, hvad et flashback i serien - se Lost.

Med placeringer i stenbruddet

Lige i starten - en metode, hvor hele historien er et flashback. Traditionelt handlingen begynder med historien om hovedpersonen er allerede ældre, synes han at blive overført på tidspunktet for sin sprudlende ungdom og relativ modenhed, og tættere på klimaks af historien vender tilbage til den "nuværende" tid og fortælleren ender historien. Denne teknik bruges mere effektivt end i filmene:. "Slumdog Millionaire", "Titanic" og "The Curious Case of Benjamin Button" Publikum er altid fascineret af begyndelsen af serien: "Man var tilfældet ...". Undertiden forfattere er begyndt at vende - vise det første minut af død hovedpersonen, og så fortælle ham i detaljer om de herlige udnytter ( "Lourens Araviysky", "Gandhi").

Og det er, hvad det flashback og fleshaut i scriptet, kan det forstås ved at gennemgå billedet: "The Departed" "Star Trek", "Up" Disse filmprojekter har en lignende struktur, filmen begynder med begivenhederne i fortiden, så følg deres konsekvenser i nutiden. Dette gør det muligt for seeren at forstå baggrunden for konflikten og tage handlinger karaktererne. Hvis seeren ikke viser et flashback, som indeholder oplysninger om omstændighederne ved sin fars død, William Volos, måske de ville ikke forstå og værdsætter ikke den passion for frihed opleves af tegnet "Braveheart".

Ifølge kornene, langsomt

Trinvis afklassificering af sandhed kaldes en serie af flashbacks, hvor hver episode er vist strengt i kronologisk rækkefølge inden for den tildelte tid-føring. Så publikum lærer om de begivenheder, der fandt sted i fortiden, og om helten. I filmen "I - en legende", ifølge forfatterens intention, betragteren kun til midten af filmen for at finde ud af, hvad der virkelig skete. Dette flashback er en favorit metode til manuskriptforfattere malerier - domstol dramaer ( "A Few Good Men", "Nothing Personal") og film om hukommelsestab som "langt kys natten", hvor plottet er lavet af "puslespil". Forstå hvad flashback i "Naruto" tillade erindringer om de tegn fra fortiden. For eksempel - Obito og Kakashi (møde helten med sin egen far), samt Itachi og Sasuke. Dette er den mest effektive metode, det fastholder spænding hele timing og giver skabere til at dele med de oplysninger publikum om de tegn og begivenheder i dele.

teaser

Opfylder denne teknik er ikke almindelig: Kun i det tilfælde, hvor en film starter med en meget følelsesladet, kraftfulde scener, der forekommer i "real time", og derefter overført tilbage historie, for at bringe en følelse af historie til denne fase, og at fortsætte historien efter. En sådan metode viser klart komedien "The Hangover". Hendes historie begynder med rammen, hvor de tre mænd ser ud som om at gå i krig: stå stolt midt i ørkenen, ikke langt fra at bryde ind i bilen ting, og en af dem i skælvende stemme fortæller om den triste skæbne en ven, der i dette øjeblik gifter hundrede kilometer derfra. teaser-flashback lignende mønstre kan ses i filmen, "Michael Clayton" og "Mission Impossible 3". Han, selvfølgelig, giver dig mulighed for at fange opmærksomheden fra beskueren fra det første minut.

Parallelle historier

Avancerede teknikker er den samtidige udvikling af to helt modsatte historier ( "The Usual Suspects", "Den engelske patient"). De er traditionelt bundet til den samme karakter og altid krydser på et tidspunkt i fortællingen. I det væsentlige, det er ligesom to film i én. Under hver udflugt ind i fortiden eller returnere tilbagespoling nu skaberne af særligt opmærksomme på de detaljer, der holder publikum på tæerne.

alternativ

Imidlertid er de vise ældre mestre biograf bedste anbefaling om brugen af flashbacks betragtes som en kategorisk "ikke bruger dem overhovedet." Uanset anført ovenfor imponerende liste af billeder i hver underarter, bør være opmærksomme på, at der er denne teknik mesterligt udført. Men i langt de fleste andre malerier - intet andet end en trist fornemmelse af, at skaberne af filmen har valgt den nemme vej ud ikke er dannet. Bare i stedet til stede i form af en yndefuld historie om fortiden af de tegn, de indsætter flashback, de fleste af dem dårlige. Efter alle de konflikter, som opstår i "rigtige" tid, meget mere interessant, og de problemer fra fortiden kan fortælles ved konventionel dialog ( "Jaws", "LA Confidential" og "Saving Private Ryan"). Nå, det første gang filmskabere ved, hvad et flashback, ville de have lært, at det ikke er den eneste vej ud, men snarere - ekstrem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.