Kunst og underholdningFilm

Filmen "Tryllekunstnere": skuespillere og roller

Denne sjove festlig film, først udgivet på tv-skærme på tærsklen til det nye 1983, allerede er blevet populær. Hans glade søger både unge og gamle. Tag i hænderne på det nye år program - og sikkert er det i filmen "tryllekunstnere". Aktører der er involveret i det, forsøgte at herlighed. Genre husstand kinoskazki baseret på historien om brødrene Strugatsky (Boris og Arkady) "Mandag begynder på lørdag" beriget vittig og morsom skabning K. L. Bromberga direktør.

Ideen med det nye år musical af Konstantin Bromberg

Filmen "Magikere" blev fjernet fra let hånd af Constantine Leonidovich som et moderne eventyr om kærlighed Alyonushka og Ivanushka. Skuespillere forsøgte at gøre ham en Mighty musical. Sange til billedet skabt kreative tandem af komponisten Leonid Derbeneva og digter Jevgenij Krylatov. Musicalen var en succes! Peli og Michael Svetin og Emmanuel Vitorgan, og Alexander Abdulov.

Skuespillerinder var beskedne, de kun efterligne sang. Bag kulisserne var professionelle sangere og sangere: Irina Otieva, Larisa Dolina, Jeanne og Olga Jul, Leonid Serebrennikov, ensemblet "god ungdom".

Arbejde på grunden

Genren af det musikalske indebærer en særlig kreativ stemning på settet.

Mange af hans kreative team bragt i manuskriptet til filmen "tryllekunstnere". Skuespillere og instruktører har tilsluttet flere litterære billeder i én. Alligevel alle omgået han kreativ Semen Farad, som er helt, fra A til Z skabt en levende og mindeværdig karakter selv personligt. Roligt, har frække gæst fra syd indarbejdet hans personlige udtryk, sagde engang, at forfatteren ikke fandt hans besætning på Ostankino: "Nå, der så at bygge!".

filme steder

Næsten alle af actionfilm er sat inden for murene af den fabelagtige Provincial Research Institute for studiet af magiske tjenester (organisatorisk ligner en typisk sovjetisk institution med en parodi, ligesom det eksisterende et forkortet navn:. "Nuin")

Direktøren forsøgte at skabe illusionen af sin enorme indvendige rum. Og det lykkedes! Tilskuere er ikke engang klar over, at i virkeligheden aktørerne i filmen "Tryllekunstnere" filmet i meget forskellige områder: festsalen af Suzdal hotel og turist-kompleks, lobbyen på "ZIL" korridorer telecenter "Ostankino", vinterhaven af shoppingcentret "Ostankino".

Facade er "Nuin" filmet med hotellet Moskva "Union". Magnificent køre triple Orlov travere, ledsaget af sang Larisa Dolina blev fanget i Bitza skov park.

Omdannelsen af litterære billeder i Movie dele

Væsentlige ændringer foretaget direktør selv i den resulterende manuskript, hvilket adskiller den sidstnævnte fra den litterære kilde. Det var til en vis grad har ændret navnene på næsten alle de litterære figurer i filmen "tryllekunstnere". Skuespillerne var også ganske frit behandles som en del af den rolle af produktet. Konstantin Leonidovich ikke passede den oprindelige scenarie de anerkendte mestre fiktion. Efter alt, han havde til at slå litteratur i filmiske. Han bad forfattere at omskrive scriptet, fastsætter, med dem de nødvendige ændringer.

Hvem er de: aktørerne i filmen "tryllekunstnere", hvis vi står i det nye år og juledage, altid rart at se på deres tv-skærme? Hvilken slags bog figurer fra Strugatsky brødrene de spillede?

Par nummer 2: direktøren og den første stedfortræder ( "Office Romance" i Brombergovski)

Direktør for instituttet "Nuin" troldkvinde højeste kategori Cyrus Anatolevnu Shemakhan spillet Ekaterina Vasileva. På tilsvarende måde er der ingen Strugatsky. Han er noget i stil med karakter Kalugin Ludmila Prokofyevna af film "Office Romance" Eldara Ryazanova.

Første vicedirektør Ivan Stepanovich Kivrin repræsenterede skuespiller Valeriem Zolotuhinym (i historien havde en noget andet navn: Fedor Simeonovich Kivrin). Kivrin Shemakhan og elsker hinanden.

Ambitiøs og bedrager Sataneev

Den fabelagtige historie af filmen og gjort banale intriger, så karakteristisk for institutioner. Har sin skrupelløse karrieremager, og i filmen "Magikere". Skuespillere og filmroller (hvad kan vi sige!) Er afbalanceret perfekt. Negativ og komiske plot tegn Apollo Mitrofanovich Sataneev (i historien - Prof. Vybegallo) glimrende spillet Valentin Gaft.

Han oprindeligt ønsker at blive den første stedfortræder Shemakhan. Så hans appetit stiger, og sladder har mærker på hendes plads. Men derudover er den officielle fra videnskaben forsøger at opbygge deres lykke på en andens ulykke. Han har en tendens til at adskille hovedpersonerne i filmen: Alyonushka og Ivanushka. I Sataneeva din interesse. Han ønsker at gifte sig med Alena Igorevna. Første næstformand nemt vildleder blændet af jalousi Shemakhan at Ivan Kivrin og Alyonushka hemmeligt forelsket i hinanden.

Vigtigste damp film: Alyonushka og Ivanushka

Alena Igorevna Sanin zavlaboratoriey absolutte overraskelser, unge, men dygtige heks, spillede Aleksandra Yakovleva. I historien Strugatsky brødre kinoobraz dette svarer til bogen karakter heks Stella.

Skuespillerinden spiller rollen som kontrast. I første omgang er det - rart, venlige, forelsket i hende Ivanushka glæde frem til en tidlig ægteskab. Hendes venlighed respekteres og elsket af kolleger på instituttet - tryllekunstnere.

Aktører og deres roller har succes, når det er muligt reinkarnation. Aleksandre Yakovlevoy formået at naturligt spille sin karakter og personlighed, vendes hekseri Shemakhan jaloux (., At det har indført stave "Frozen Heart") Nu, Ivan helt glemt det, er pigen drevet af pragmatisk beregning: stærkere zahomutat perspektiv og forelsket i hende Sataneeva. Hvorfor? Her er punkter i ægtepagt at de har underskrevet:

  1. En tur til safari med jagt eksotiske dyr.
  2. Guidede ture i verdens mode hovedstæder: Rom, Paris, Tokyo.
  3. Stillingen som vicedirektør for videnskaben.
  4. Modtagelse fem-værelses lejlighed.
  5. Sommerhus på landet.
  6. Personlig bil.
  7. registrering Moskva.
  8. Forberedelse anden ungdom.

Ivan (Ivan Sergeevich Puhov, der arbejder på en fabrik muzinstrumentov) og hans søster-teen Nina er ikke-magiske tegn. De er objektivt nødvendige for at menneskeliggøre filmen "tryllekunstnere". Skuespillerne og den rolle, film, generelt den vigtigste idé at gennemføre et script: kærlighed er stærkere end nogen magi.

Døm selv, Ivanushki ønske (skuespiller Alexander Abdulov) Alenushka stave hans brud giver ham styrken og evnen til at gå gennem vægge.

Efter at have lært, at favoritten vil stave, hvis hun kysser ham, har han vist bemærkelsesværdig vedholdenhed og opfindsomhed. I sidste ende viser det sig, at det mislykkede Shemakhan - at ødelægge den magiske. Søster Nina (Anna Ashimova) støtter kraftigt bror i hans ædle mission for at genvinde den ødelagte magi af kærlighed.

Bryl og Carpet

Original, kreativ direktør nyfortolket bipersoner påfaldende pryder filmen "tryllekunstnere".

Skuespillerne og den rolle, de spiller, som man siger "får det punkt", fordi de slog kreativt introducerer seeren typer. Vi taler om Viktor Kovrov (Emmanuel Vitorgan) og Thomas Ostapovich Bryl (Michael Svetin). Lignende personale - ikke ualmindelige i institutioner. Begge karakterer - lækkerier. De var venner med Alyona og er meget bekymret for, at hekseri i stedet for hendes sjæl til "hård vinter." Det Bryl og tæpper kaldet Ivanushka at redde sin brud. Det er bemærkelsesværdigt, at disse kolleger ikke kunne lide hinanden. Vi anser i detaljer disse billeder.

Den rolle, som Victor Kovrova arbejder magi træ håndværker, kombineret direkte fra historien om to litterære billeder: Masters OiRA - OiRA og Viktor Korneev. Denne karakter er ironisk. Tæpper - "arbejdshest". Mere snedige personale held skifte ham sit hverv. Han var konstant gør noget, er der altid spændt, bekymret over eventuelle problemer. På grund af denne belastning, han ofte laver fejl i deres magi.

Thomas Michael Bryl af Sveta - god karakter og charmerende, men med et glimt. Han er doven til at trylle deres egen, og derefter lokke Kovrova "koldonut" for ham.

For mange seere blev favorit episode af filmen, da Ivanushka syede hvidt jakkesæt disse troldmænd. Skuespillere (foto præsenteres i denne artikel) så behændigt overtalt Ivana Puhova, og, vigtigst af alt, publikum: "Den vigtigste ting, der passer til møde!", Denne sætning er ikke kedeligt efter den første premiere var på alles læber! Meget vellykket og mindeværdig instruktør fremskridt har også været fremkomsten af Bryl i form af biler, og hans vuggevise brudgom fortryllede brud forårsager uvægerligt et smil. Disse to god karakter for Ivanushki var de vigtigste rådgivere og hjælpere.

Andre tegn: vicevært Kamneedov kat taler

Eftertrykkeligt komisk servil til foresatte vicevært Julius Tsezarevich Kamneedov (Roman Filippov). Dette - en stor tekstureret mand uden en udtalelse og uden hans tanker. En højttaler gav udtryk for katten - hvem tror du? Sam George Vitsyn.

Du kan se, hvordan velkendte og karakteristiske blev valgt direktør Konstantin Bromberg i filmen "Magicians" aktører. Er det ikke bidraget til, at de mennesker straks tog et billede og faldt i kærlighed med?

i stedet for en konklusion

Feedback fra publikum, de ser "Wizards" med glæde. Attraktivt for dem storyline, der kombinerer ironien i det virkelige liv og fabelagtige elementer. Husk den eneste klud på jorden, der betjener Vanya og Nina før og efter det knækkede guiden Tæppe. Efter alt, er det - rent sovjetiske diskret service catering! Er denne ironi kunne ikke lide?

Aktørerne i filmen "Tryllekunstnere" (1982), uden tvivl, lavet en enkelt kreativ ensemble. Og det var den vigtigste årsag til langvarig ikke-aftagende succes film med publikum. Efter alt, at voksne og børn så ivrige efter at nytårsaften tror på et eventyr!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.