Kunst og underholdningFilm

Skuespiller Oleg Yagodyn: biografi, personlige liv, Filmografi

Oleg Yagodyn, hvis biografi er forbundet med den tekniske udvikling er en skuespiller, musiker og hædret kunstner i Den Russiske Føderation siden 2006. Denne berømte mand på højre fund berømmelse ikke kun for elskere af teater og biograf, men også for musikfans.

Begyndelsen af kreativitet

Oleg V. blev født den sjette af den niende måned i 1976 i byen Sverdlovsk. Han er uddannet fra Theater Institute (EGTI, kursus AV Petrova), og umiddelbart efter, der startede kampen på scenen af Young Spectators Teater og Drama Teater (1997-1998).

Yagodyn siger selv, at netop "denne" person, han var genert, og gå på scenen kun at sige et par ord, der bruges til at være et stort måltid. Og så alt gik sin gang. Seriøst Oleg V. der henviser til det ikke opfattes, og forpligtede sig til at spille, er det ligegyldigt, de vigtigste roller eller statister - bare ikke til at stå borte fra scenen. Alt dette mens Yagodyn betragtes som en gave af skæbne, trods alt, i teatret, han studerede dårligt ...

Udøvende kunst

Oleg Yagodyn - ledende aktør af "Kolyada-Theater" i 2004, her var han engageret i de fleste produktioner. Oleg V. har modtaget positive anmeldelser fra teatret kritiker Alla Lyapina (moderne Hamlet Jagodina) og journalist Elizabeth Ganopolsky der kalder skuespilleren "fremmede", taler om det unikke og geniale i Jagodina.

selv Yagodyn siger selv, at han "prøvet" på stort set alle de klassiske roller. Og det er sandt! Hvorfor er kun nogle af Romeo og Hamlet af William Shakespeare eller Khlestakov Nikolaya Vasilevicha Gogolya!

Ud over disse store produktioner, Oleg Yagodyn også velkommen til at deltage i børnenes præstationer. Hvad han siger, at han ikke anser sig selv så populære, at nægte at deltage i sådanne produktioner. Alle historierne er foretaget en måned før nytår, når mere og der ikke sker noget at gøre, og det er sjovt.

Favorit Tales skuespiller - "Frost" og "The Frog prinsesse". Og hvis vi taler om tingene mere alvorligt, så Oleg Yagodyn, film med deltagelse af som har en vis succes, elsker kreativitet Tolstoy, og i en alder af sytten til hans synspunkter påvirket favorit til denne dag romanen "Anna Karenina".

Film

Yagodyn siger, at han ikke kan lide skuespillere, men kan ikke lide at handle. Med andre ord, nogle poseren. Han mener, at gode skuespillere skal være diskret. For det meste Jagodina hver knyttet til en bestemt fase af sit eget liv, i hvert rolle, han har investeret en del af dig selv, dine egne funktioner og får fjernet nogle af deres frygt, og kultivatorer. Også værd at bemærke er, at skuespilleren aldrig har været sådan, at han "begyndte at spille", og kunne ikke komme ud af vejen, som alle han anset komplet nonsens.

Vi kan sige, at i filmene Oleg vises i 2004, da han blev involveret i en episode af "Huntsman", og efter der gik "Målmand", "Golden slange", "mål", "29 km", "Engle revolution" og "Orleans" i 2015 med rollen som kirurgen Rudolf.

Musical aktiviteter

Scenen er ikke den eneste besættelse af Jagodina, som meget vel kan sige, at som en mand diversificeret. Oleg V. synger i "Kurara" gruppe (Ekaterinburg), og i 2014 blev vinder af "Figaro" Prize. Andrei Mironov. Inden da, i 2000, han var vinderen af festivalen "Bravo!".

I et af sine interviews til spørgsmålet "Hvordan du formår at kombinere disse to aktiviteter og hele tiden?" Oleg V. siger, at på en dag har 24 timer og i løbet af denne tid, er det muligt at fange en masse. Han siger, at det er nogle gange svært, men generelt veltolereret.

Lederen af gruppen "Kurara" fortæller journalister i hans næste samtale, havde han ikke lyst til at spise på hans sang spyd, men desværre, den eneste måde er ... søger gruppen at ændre det. Og alligevel producere en betydelig indtryk ord og musik af indie-pop gruppe, som er dens medlemmer. Hvad kan vi ellers forvente fra "curare", lederen af hvilken er den samme Oleg Yagodyn - skuespiller og musiker? Alle koncerter grupper adskiller sig fra hinanden. Nogle vellykkede, andre - mere konkret, og den tredje, og alle kan være en punk.

yderligere oplysninger

Oleg V. misunder folk, der kan gøre noget med deres hænder. I eksemplet det forårsager den lampe eller redaktør. Sig selv på grund af at "hånd kurver", gik til skuespillerne, for mere at gøre eller intet at gøre, men bare ikke hvordan.

Oleg Yagodyn, hvis familie er meget stolt af hans arbejde, han er gift med skuespillerinden af det samme "Kolyada-Theater" Irine Anatolevne Plesnyaevoy. Parret har en datter, Alisa Olegovna Yagodina. Kone hans personlige liv forsøger at holde hemmeligt, ikke meget af det breder sig.

Som for Oleg V. tilhørsforhold til sociale netværk, betyder det ikke, at det er nødvendigt. Efter alt, bare dumt at sidde, mens du ser sjove billeder, og hvis de (sociale medier) noget nyttigt og da kun for at se flere nyheder om gruppen, som ikke kræver meget tid. I mellemtiden kan fans af Jagodina som musik og skuespil, kun vente på udgivelsen af hans nye værker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.