ForretningIndustri

737 500 - Heaven overlevende

Boeing-737 alle ændringer foretaget mere end nogen anden jet passagerfly verden - mere end fem tusinde eksemplarer. Vi begyndte at bygge dem i 1967.

Fem tusind for luftfarten - et meget stort antal, næsten en hel flåde. Hvert femte sekund, en af Boeing 737 rører ned, og hans plads i luftrummet indtager den samme plan. På ethvert tidspunkt af dagen eller nattehimlen furet mere end 1200 af disse skibe.

flyskrog var generelt så vellykket, at i årtier har gennemgået kun ikke meget væsentlige ændringer.

Således ændring af skrog Boeing 737 400 blev forlænget med tre meter, som blev forårsaget af kravet om charterselskaber, denne ændring resulterede i forarbejdningen og konditionering.

I disse tider den tværgående dimension af flyet i hele 737-serien var uden fortilfælde, han tillod tre sæde passagerer i to rækker, var det en revolutionerende præstation, anvendelse og ændring af foringen Boeing 737 500.

Ordningen af kabinen er som følger: på økonomiklasse - seks i træk, i en suite - fire højst sædebredde. Layoutet af flyskrog er blevet en klassiker til mellemstore og senere langdistancefly passagerfly. To motorer bruger mindre brændstof, og petroleum besparelser bliver ved 1967 et af de vigtigste mål for flyproducenter verden over. Denne ordning blev senere brugt i design og Airbus, og i opbygningen af russiske passagerfly, og er blevet den generelle linje i udviklingen af passagerfly i verden. Til en vis grad næsten alle moderne civile fly som Boeing 737 500. Ordningen af kabinen også er blevet en rollemodel i årtier, i hvert fald når du opretter det indvendige af medium fly.

Naceller er faldet lidt udfladede form for at kompensere for den lavere landing af kroppen.

salg af fly næsten med det samme gik meget aktiv. Alaska Airlines at købe og bruger fire dusin luftfartøjer 737 500, der viser en bred klimatiske muligheder for betjening af maskinen.

Ved størrelsen på en Boeing 737 500 er ikke særlig stor, en længde på omkring 30 meter, det er 2 meter kortere tidligere modifikation 737.300, rækken af non-stop flyvning har mere (den når 3400 km), brændstofforbruget er mindre og passageren han tager på bære op til 130 personer (odnosalonnoy layout). Denne ændring blev gennemført i ni år. Fra 1990 til 1999 er det lavet lidt mindre end fire hundrede biler.

Meget opmærksomhed udviklere liner Boeing 737 500 blev udbetalt til ergonomi ikke kun i kabinen, men også cockpittet. Display, fundet det sted, "alarmer", piloterne kaldet analoge pointer instrumenter, blev farvet. Hvis det er nødvendigt, bliver kontrolpanelet installeret navigationssystem GPS.

Med hensyn til bekvemmelighed af passagererne, til trods for, at varigheden af flyvninger på mellemstore motorveje normalt ikke mere end to eller tre timer, forholdene i kabinen Boeing 737 500 skabte ikke værre end for langdistanceflyvninger. Brug af magt moderne underholdning komplekser, monteret i ryglæn, nogle flyselskaber, såsom "Turkish Airlines", udsendes hele processen med et passagerfly lander, da det er synligt fra cockpittet. Dette er meget interessant.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.