ForretningIndustri

Airliner Boeing 757-300

Boeing 757-300 - en mellem- og langdistance passagerfly fik sin første flight 2 september., 1996 Efter certificeringen, trådte flyet tjeneste i flyselskabet Condor i marts 1999. Flyet bruges som på rutefly og charterfly operatører. En stor grad af ensartethed i strukturen og drift parameres med andre modeller af Boeing-fly gør dette til en rentabel løsning for flyselskaberne at tillade brug af allerede tilgængelige forsyninger og piloterne af teamet.

Boeing 757-300 er en større udgave af Boeing 757-200. Han er 7 meter længere end sin prototype, som tillader ham at tage om bord 20 procent flere passagerer og op til 50 procent af stigningen i bagagerummet. Således kan Boeing 757-300 rumme op til 289 passagerer i charter-version, med en 10 procent lavere omkostninger per kilometer passazhiromesta, det bedste i dette segment af markedet. Dette fly er ikke beregnet til at erstatte Boeing 757-200, som man kunne tro. Begge modeller fortsat blive produceret. Boeing 757-300 har samme ledelsesniveau kompleksitet som Boeing 767 og dermed kan styres af piloter i denne klasse af maskiner uden omfattende omskoling proces.

Boeing 757-300 fortsætter traditionen med pålidelighed og enkelhed af Boeing 757-200. Begge versioner har samme instrumentbræt og kontrolsystem, selv om nogle karakteristika blev ændret. Ud over at øge skrog, denne nye hjul og dæk, chassis, bageste hjul arch liners, bremse og styrket fløj. Denne model er udstyret med otte standardudgange herunder fire udgange på vingerne, en på hver side.

Vellykket design af Boeing 777 blev prototypen for Boeing 757. Seating er valgt således, at flyets interiør kabine predtavlyaet en rummelig og komfortabel plads, udover perfekt tilpasset til rengøring. Shop højdepunkter blød belysning, hvilket kombineret med glatte loft linjer skaber en behagelig atmosfære. Forbedret design af loftet additionaly skaber også plads til bagage. Aircondition-anlægget af kabinen er blevet ændret til et større antal passagerer Boeing 757 anmeldelser af passagerer positivt vurdere ændringerne til systemet. Især er det blevet tilføjet til kameraet condition og mere kraftige ventilatorer. Desuden er fly udstyret med vakuum toiletter, hvilket i høj grad reducerer vedligeholdelsestiden mellem flyvninger.

Instrumentpanelet af flyet er designet til to piloter og udstyret med elektroniske skærme. Kompyuterizirovannaya og fuldt integreret flyvestyresystem giver autonom kontrol af luftfartøjets manøvrer og, startende fra start og landing til at falde. Bridging the digital styring af navigation, motorkraft og kontrol af flyet, dette system sikrer optimal rutevalg og dermed den korteste flyvetid.

Motorer Boeing 757-300 og Boeing 757-200 er også meget ens i egenskaber. turbine kraftfulde dual-kredsløb produktions- Rolls-Royce og Pratt & Whitney er disse planer blandt de mest økonomiske og bedst i støjegenskaber.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.