ForretningIndustri

Automatisk drejebænk og dens karakteristika. Drejebænk multispindle automatisk længdedrejning CNC. Produktion og forarbejdning af delene på automatisk drejebænk

Automatisk drejebænk kaldet en speciel maskine emner som er lavet uden deltagelse af arbejderen. Værd af denne type udstyr er dyrere end normalt. Imidlertid er brugen anses for at være mere praktisk. Alle operationer på disse maskiner er lavet automatisk. Sikkerhedsmonitorer kun for lastning billets og overvåger kvaliteten af de producerede dele.

Versioner af automatiske maskiner

Der findes flere typer af sådant udstyr. Produktion af dele kan gøres på en enkelt spindel eller flere spindel automatiske maskiner. de er strukturelt forskellige lidt. Forskellen ligger kun i, at udstyr, såsom et enkelt spindel automatisk drejebænk, drejning udføres kun ved hjælp af en af arbejdsredskabet. Udformningen af multi-spindel maskiner har flere. Ved type emner alle CNC-maskiner er opdelt i:

 • skæring

 • boring;

 • lobotokarnye;

 • drejning og fræsning;

 • Kapstan og tårn;

 • længdedrejning.

Skæring maskiner anvendes til alle former for drejeoperationer, revolverende - til bearbejdning stor masse. Lobotokarnye maskiner anvendes til vytachivaniya cylindrisk, frontal og koniske produkter. Formalingsudstyr anvendes til lindring forarbejdning. Drejebænk turret maskiner, der anvendes til fremstilling af dele af kompleks form. Om det, hvad er det længdesnit af maskiner, og hvad er de særlige kendetegn ved deres design i alle detaljer diskuteres her under.

Tildeling automatiske drejebænke

Som i konventionelle maskiner, udstyr af denne type produceret værker såsom:

 • længdedrejning cylindrisk og trådte overflader;

 • forarbejdning ydre konisk;

 • huldannelse, forarbejdning ender og afsatser;

 • borehuller;

 • boring;

 • threading;

 • rebe;

 • Formet slibning.

Generelt design

Alle halvautomatisk og automatisk drejebænk som konventionelle maskiner, således, beregnet til at fjerne visse dele af arbejdsemnet under rotation af sidstnævnte. Ved design, kan forskellige typer udstyr variere meget. Men de grundlæggende funktioner til de fleste typer er almindelige. I udformningen af enhver drejebænk inkluderer: frame, front og pinoldok, vognen. Sidstnævnte er designet til at holde værktøjet og flytte den i den rigtige retning. Ansvarlig for denne proces er en specialindføringen.

På headstock udstyr såsom en drejebænk maskine, monteret spindel og en mekanisme til at ændre hastighed. Fixed det meget stærkt, fordi det kan forårsage vibrationer overføres til emnet og reducere kvaliteten af den færdige del. Spindel punktsophæng er fastgjort på lejer og er udstyret med specielle gribeanordninger (løkker eller patroner). I bevægelse han drives af en enkelt motor via en gearkasse.

Ramme er forskellige (omvendt, V-formet, flad) kan anvendes i drejebænke. Det er design element bør være så nøjagtige som muligt. Eventuelle afvigelser føre til en betydelig reduktion i kvaliteten af fremstillede produkter.

Den pinoldok bruges til at opretholde under drejning af lange emner. Det er normalt placeret langs bordet og låses i den mest bekvemme til fremstilling af dele position.

Automatiserede drejebænke kan være anvendelse af mekanisk eller controller controller. Fra simple CNC-udstyr af denne type er kendetegnet ved, at emnet i dette tilfælde er behandlingen også indføres automatisk. CNC-maskiner kan være udstyret med en sådan tilsætning.

I modsætning til konventionelle maskiner fra maskiner

Arbejdet med maskiner af denne type kan således udføres på samme måde som en simpel drejebænk udstyr. Forskellen ligger i, at de drejelige dele på maskiner fremstillet ved stift forudbestemt cyklus. På konventionel maskine bearbejdning, efter endt produktion af et stykke kan fortsætte umiddelbart til andre vytachivaniyu. Ved den automatiske omskiftning af knaster det tager flere timer, og forberedelse for det - et par dage.

Omfanget af brug

Automatisk drejebænk har en langt højere ydelse end konventionelle maskiner. På grund af deres hyppige omstillinger føre til tab af produktionstid, brug af udstyret som regel stor målestok. Eftersom det nødvendige udstyr er ret dyrt, er det tilrådeligt at bruge det, hvis der er behov for fremstilling af dele af meget komplekse former med en masse overgange. Meget ofte virksomheder bruger højt specialiserede maskiner af denne type, er bestemt til produktion af et enkelt stykke eller en lille gruppe af produkter.

Multi-spindel maskiner

Denne form for automatisk drejebænk udstyr, der anvendes i virksomheder til masseproduktion af dele i forskellige former og størrelser. Disse adskiller sig fra single-drejebænke, hovedsagelig anvendes til serieproduktion af lignende genstande. Der er to typer maskiner:

 • Vandret. Den største fordel ved disse maskiner nem indlæsning af udgangsmaterialet. Derfor bruge dem eventuelt kontinuerlig tilførsel stang.

 • Lodret. Plus multi-spindel maskiner af denne art anses for at være lille. Placer i et rum af denne type udstyr ikke tager for meget.

Multi-spindel automatisk drejebænk kan undertiden bruges i små-lot produktion. Men kun hvis udstyret med CNC.

Drejebænk med stangfremføringsenhed

Denne type udstyr er for nylig blevet mere og mere populære. Brugt længdedrejning maskiner til produktion af primært små detaljer er meget komplekse former. Et karakteristisk træk ved deres konstruktion er tilstedeværelsen af den mobile vendehoved. klemmetypen værktøjsmaskine anvendes på en sådan spændepatron. Protivoshpindelya i langdrejere monteret på høj præcision lineære styr.

Det særlige ved denne række af værktøjsmaskiner, blandt andet er små i størrelse. Arbejdsområde de også er ikke alt for omfattende. Maskiner af denne type funktion normalt ved ekstremt høj hastighed.

Længdedrejning drejebænk kan anvendes både i masse og i masseproduktion af dele. Oftest denne type udstyr, der anvendes i de optiske, elektriske og instrument industrier. Fortænderne i sådanne maskiner er installeret i kaliberen og bevæge sig i vandret retning. Maskiner, der anvendes i produktionen af længdedrejning både enkelte og flerspindelopviklingsapparater spindel.

CNC langdrejere designet til at udføre operationer, såsom:

 • Drejning trin;

 • Indstik og kegler;

 • lavvandede borehuller;

 • forarbejdning formede overflader;

 • threading den indre og ydre;

 • indsættelse af huller;

 • rifle de ydre overflader;

 • fræsning af noter i skruen;

 • boring.

Overflade på maskiner af denne type kan behandles meget forskellige: konisk, cylindrisk, aftrappet, etc. alle typer vedhæftede filer anvendes til at bemyndige langsgående drejebænke ... For eksempel anvendelsen af transmissionsstængerne reducere sliddet af kammene og stødstængerne træsko.

Design har langsgående drejebænke

Pufferbjælke af sådanne maskiner er fastgjort på den øvre overflade af rammen. Foran hende er der en speciel shelfplasty designet til at installere ekstra enheder. Oven på sit plan installerede lodrette støtte, og på bagsiden - stop svinge. Kontrol udstyr såsom en i længderetningen automatisk drejebænk produceres af et system af knaster og knastaksler, fastgjort i rammen.

De vigtigste fordele

Fordelene ved maskinen længdedrejning omfatter primært:

 • muligt at opnå formede og koniske overflader ved hjælp prismatiske fræsere;

 • glat kvalitet af færdige produkter overflade;

 • muligheden for at formindske både langs aksen af delen, og på tværs af det;

 • muligheden for rullende små tal, symboler og bogstaver.

Forarbejdning af delene på automatiske drejebænke af denne type kan udføres med maksimal nøjagtighed.

virkemåde

Under bearbejdningen er udgangsmaterialet givet ikke kun på sådanne maskiner, roterende bevægelse, som sædvanlig, men også translatorisk - langs aksen. Fræsere selv i fx drejebænk bar automatik længdedrejning, bevæge sig vinkelret på stængerne. Forekommer under behandlingen af de radiale kræfter absorberes lunette. Dette eliminerer alle former for vibrationer og omlægninger og dermed sikre høj præcision bearbejdning.

bevægelse cyklus bedstemor og værktøj til værktøjsmaskiner, langdrejere specificerede knaster netop dette specifikke element. Seneste monteret på en særlig aksel, antallet af omdrejninger, som kan ændres, herunder ved en konstant hastighed på spindlen.

Service langsgående drejebænke

Driften af denne type maskiner er enkle. Men, selvfølgelig, nogle pleje, de kræver. For eksempel, for at køle systemet til at fungere gnidningsløst, er det nødvendigt at periodisk at ændre olien. Det anbefales også månedlige vaskebad væske. Udformningen af kølesystemet omfatter også et filter, der skal renses med samme frekvens. For at overholde disse anbefalinger bør være obligatorisk. Reparation af automatiske drejebænk - er dyrt.

CNC Maskiner

Som allerede nævnt kan maskinerne til fremstilling af metaldele yderligere være udstyret med CNC. Sådanne kontrolsystemer er almindeligt anvendt i tilfælde af, at automatisk drejebænk er beregnet til produktion af dele i serie eller lille målestok. Anvendes i softwaren CNC kan du:

 • automatiseret behandling;

 • forbedre kvaliteten af emnet;

 • reducere setup tid maskine.

Forskellige former for drev og invertere i CNC bruger digital. De repræsenterer en elektrisk motor, der kører på enten AC eller DC. Den kinematiske diagram af maskinen, når ved hjælp af specielle sensorer integreret CNC. Arbejde værktøjsmaskine udstyret med NC anvende den maksimalt holdbare, da de opererer med meget høj hastighed og produktivitet. basen byggeri i sådanne maskiner skal være ekstremt hård.

længdedrejning automatisk multispindle CNC

Faktisk er den meget numerisk software er intet mere end et edb-system installeret på sit særlige software styrer drevet af maskinen. Typisk standard på maskiner udstyret med CNC, følgende:

 • spindel;

 • kølesystem;

 • subspindle;

 • til belysning af arbejdsområdet;

 • sensor udslyngning af arbejdsemner;

 • ærme variabel;

 • en særlig anordning til modtagelse færdigvarer;

 • værktøjer til ekstern og intern drejning;

 • frontal og tværgående drevne værktøj;

 • CNC systemet selv.

Simple multi-spindel automatiske drejebænke uden CNC længdedrejning anvendes primært til fremstilling af et stort antal af serielle slags små dele, ofte lang og små afsnit, kompleks form. Sidstnævnte regel er strukturelle elementer af moderne medicinsk og laboratorieudstyr, elektronik, ure og så videre.

CNC opsætning til sådanne maskiner gør det også muligt at producere en lang række produkter, men ikke det samme, og forskellige former (dvs. små partier). Konventionelle maskiner ofte er indstillet til produktion af nogle specifikke detaljer, og kun én gang. Det faktum, at den mekaniske "omprogrammering" af denne type udstyr, som allerede nævnt - proceduren er meget kompliceret og langvarig. Produktion nedetid under overgangen også i høj grad påvirke rentabiliteten. Derfor er brugen af konventionelle maskiner til produktion af små partier af dele af forskellige former ikke hensigtsmæssig.

CNC opsætning er med til at løse dette problem, og at kombinere fordelene ved maskinen med mulighed for at udvide udvalget af fremstillede produkter. Ved tilstedeværelse af maskinens numeriske styresystem kan omkonfigureres hurtigt. For eksempel at ændre skæreindsatsen foretages direkte på maskinen uden at fjerne holderen. For at ændre rotationshastigheden af de værktøjer og procedurer i arbejdet behøver kun indtaste specifikke værdier i vinduet på CNC-maskine.

Fremstilling af delene på automatiske drejebænke langsgående drejning CNC: karakteristika

Deltagelse arbejder når arbejdssikkerhed af denne type er minimeret. Alle, der er behov for fra en specialist - er at se for problemfri drift af udstyret. Selvfølgelig, at kvaliteten af de produkter, i dette tilfælde, afhænger af nøjagtigheden af maskinens indstillinger. Derfor skal NC-programmet være så omfattende.

Den vigtigste opgave for de industrier, der anvender udstyr såsom automatisk drejebænk, CNC længdedrejning, er produktionen af komponenter med præcis de specificerede parametre og på samme lave omkostninger. Stænger, der anvendes som udgangsmateriale for sådanne maskiner har typisk en geometrisk form, ikke er for verificeres (selv kalibreret). I dette tilfælde kan alle de fejl og unøjagtigheder nemt overføres til den færdige del. Efter vilkårligt ændre deres position eller rotationshastighed uden menneskelig indgriben værktøjer, selvfølgelig, ikke kan. Denne funktion skæring på maskiner kaldes "arv", og er det største problem af tekniske programmører virksomheder. Det er normalt løst ved at reducere hastigheden af forarbejdning modes over hele længden af skæring. Det er naturligvis, fører til en stigning i produktionsomkostningerne på grund af stigningen af tid brugt.

I mellemtiden, slippe af med den "arv" med minimale tab som muligt, ved hjælp af moderne specielle applikationer CNC program er skræddersyet forårsager dens dynamiske egenskaber system. Deres anvendelse gør det muligt at tildele den mest præcise skæremodus med reduceret tab af tid mere end to gange.

de bedste mærker

Således resulterer den korrekte indstilling af maskinen længdedrejning anvendelse af en CNC program i produktionen af smådele maksimal rentabilitet. Men selvfølgelig kun i tilfælde af, at selve udstyret er af høj kvalitet. Reparation længdedrejning CNC-maskiner er komplekst, dyrt og tid varighed. Derfor er valget af sådanne biler - det er meget seriøs og ansvarlig.

Når du køber udstyr såsom drejebænk maskine i første omgang bør være opmærksom på producenten. Tjent gode anmeldelser, for eksempel, maskinspindlen CNC schweiziske Turning følgende mærker:

 • Tornos MultiSwiss serien.

 • LA155F30.

 • HJM SQC38.

Tornos-maskiner

Fordelene ved maskinens MultiSwiss serien omfatter primært høj ydelse og relativt enkel konstruktion. Multi-spindel automatisk drejebænk CNC Tornos ganske nemt og hurtigt justeres og justeres. For at kunne arbejde på en sådan maskine, behøver du ikke være ekspert på multi-drejebænke. Ledelse varetages udelukkende af NC. Tekniske specifikationer for maskinerne i denne serie er præsenteret i tabellen.

parameter

værdi

Antal værktøjsholdere

7 stk.

Den maksimale diameter af stangen

14 mm

Den maksimale længde af forarbejdede dele

40 mm

antal spindler

6 stk.

Maksimal hastighed spindler

8000 omdr / min

magt

5,6 kW

maksimalt drejningsmoment

7,5 Nm

Nummer protivoshpindelya

1 stk.

Maksimal hastighed protivoshpindelya

8000 omdr. / Min

magt protivoshpindelya

5 kW

CNC-system

Fanuc

Vægt maskine

7000 kg

Dimensioner

1440x5920x2120 mm

modeller LA155F30

Trehshpindelnye automatisk drejebænk af dette mærke er en klasse af nøjagtighed "B". De væsentligste fordele ved LA155F30 maskiner betragtes pålidelighed og lang levetid. Selv efter længere tids brug af disse maskiner kan håndtere dele med maksimal præcision. Desuden LA155F30 maskiner afviger ikke er for høje omkostninger og vedligeholdelse.

Egenskaber automatisk drejebænk af denne producent er som følger:

 • stangdiameter forarbejdet min / max - 6/16 mm;

 • maksimale længde af produktet - 160 mm;

 • hovedspindel rotationshastighed - 80-8000 o / min.

 • magt af elektromotoren - 5,5 kW;

 • automaton vægt - 2270 kg;

 • dimensioner med tilkoblet udstyr - 5600h900h1720 mm.

Maskine HJM SQC38

Multi-spindel automatiske drejebænk af dette mærke giver også maksimal præcision bearbejdning dele. Brug Dette udstyr til højhastighedstog bearbejdning af dele (længdedrejning og fræsning). Nedenfor er de tekniske karakteristika HJM SQC38.

parameter

værdi

Antallet af elværktøjet

6 stk.

Den maksimale diameter af stangen

38 mm

Maksimal længde

210 mm

Rotationshastighed af elværktøjet

4000 omdr. / Min

Rotationshastighed protivoshpindelya

8000 omdr. / Min

maskinvægt

4500 kg

Dimensioner

2100h1450h1700 mm

konklusion

Således moderne automatiske drejebænk, CNC længdedrejning - udstyret er meget let at bruge, produktiv og pålidelig i de fleste tilfælde. Det vigtigste under driften - er at bruge de mest tankevækkende software. Dette vil forbedre rentabiliteten af produktionen og producere produkter af høj kvalitet med præcise dimensioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.