Kunst og underholdningMusik

Alexander Berdnikov ("Roots"): biografi, familie og musikalsk karriere

Alexander Berdnikov - charmerende brunette fra gruppen "rødder". Ved du, hvor han blev født og studeret? Hvordan er hans personlige liv nu? Hvis ikke, anbefaler vi at du læser artiklen fra start til slut.

Biografi af Berdnikov Alexander

Han blev født den 21. marts 1981 i hovedstaden i Turkmenistan - Ashgabat. Vores helt er fra en ægte zigeunerfamilie. Hans familie har ikke rejst i lang tid. Mange af dem har en videregående uddannelse og besætter gode stillinger.

Da Sasha var 5 år, flyttede hans familie til Minsk. Der passerede den fremtidige musikers barndom. Fra en tidlig alder viste drengen interesse for kunsten. Han indsamlede videooptagelser af koncerter fra verdensberømte kunstnere. En af vores helts helte var Michael Jackson. Sasha forsøgte endda at gentage sin berømte "månevandring".

Kreativ aktivitet

Syng og dans den fyr, der studeres alene. Han dedikeret det et par timer om dagen. Fra den sjette klasse begyndte Sasha at deltage i forskellige amatørkonkurrencer. I Minsk var han kendt som en talentfuld danser. I en alder af 14 år gik Alexander Berdnikov først til en international konkurrence.

«Star Factory»

Efter graduering fra gymnasiet flyttede Sasha til Moskva, hvor han kom ind i GITIS. Han ønskede at bygge en vellykket sangkarriere. Og snart havde fyren en sådan mulighed. I 2002 annoncerede den første kanal en støbning til musikprojektet "Star Factory". Alexander Berdnikov (billede ovenfor) besluttede at prøve sin held. Som et resultat var han blandt deltagerne i showet.

Inden for "Star Factory" blev der skabt en herrekvartet kaldet "Roots". Gruppen omfatter: Sasha Berdnikov, Kabanov Lesha, Alexander Astashonok og Artemiev Pavel. Dette hold blev anerkendt som vinder af den første "Star Factory". Gutterne har fået stor popularitet blandt russiske unge.

Personligt liv

Alexander Berdnikov er aldrig blevet frataget kvinders opmærksomhed. Piger kastede anonyme sedler med bekendtgørelser om kærlighed til ham i postkassen. Der var også dem, der åbenbart tilstod deres følelser.

Efter at Sasha dukkede op på projektet "Star Factory", er antallet af hans fans steget dramatisk. Mange piger i alderen 16 til 30 år drømte om sådan en smuk og talentfuld fyr.

I juli 2008 blev et medlem af gruppen "Roots" gift. Hans valg var en studerende Olga fra Rostov-til-Don. Brylluppet blev afholdt i henhold til sigøjnerens skikke. Næsten 200 gæster deltog i arrangementet. Alle skimpede ikke på gaver. Brud og brudgom præsenterede smykker, dyrt udstyr og vægtige bundter af penge i konvolutter.

Mange tror, at blond Olga er en russisk pige. Faktisk har hun gipsy rødder. Hun skjulte aldrig og skamede sig ikke for hendes nationalitet.

I januar 2010 blev den førstefødt født til hans ægtefæller - en charmerende datter. Pigen hed Milana. Den unge far kunne ikke se på hans blod.

I februar 2012 i familien Berdnikov var der en anden genopfyldning. Sønnen af Marseille dukkede op. Ægtefæller har ikke til hensigt at stoppe ved to børn. Gypsy familier har altid været stor.

Afslutningsvis

Nu ved du, hvilken vej til berømmelse Alexander Berdnikov har gjort. I dag har han alt, hvad en moderne person har brug for til lykke: en elsket familie, et hyggeligt hjem og et anstændigt arbejde. Vi ønsker ham kreativ succes og held!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.