FormationHistorie

Alexander 1 Board

Reign of Alexander 1 havde på de skæbnesvangre år for hele Europa Napoleons militære kampagner. "Alexander" er oversat som "vinder", og kongen har fuldt begrundede sin stolte navn, som han gav sin Kronet bedstemor Catherine II.

På bare et par måneder, indtil lyset af den kommende kejser Alexander i St. Petersborg var det mest katastrofale oversvømmelse af det 18. århundrede. Vandet steg over tre meter. Alexanders mor, hustru til kejser Paul Petrovich var så meget forskrækket, at hun frygtede alle for tidligt fødte fødsler, men der skete ikke noget. 1 Alexander selv så dette oversvømmelse af 1777 et tegn, der blev givet til ham før fødslen.

Uddannelse af arving til involveret i hans bedstemor, Catherine II fornøjelse. Hun tog hans egne elskede barnebarn vejledere, hun skrev særlige anvisninger på nogen måde nødvendigt at gennemføre uddannelse. Alexanders far, Kejser Paul 1, søgte også at hæve sin søn på hendes strenge regler og krævede streng lydighed. Denne modstand af sin far og bedstemor efterladt et uudsletteligt aftryk på karakteren af den unge Alexander. Han var ofte med tab - hvem han lytter, hvordan man opfører sig. Denne situation lærte den fremtidige kejser til isolation og hemmeligholdelse.

Opstigningen til tronen af Alexander 1, som følge af de tragiske begivenheder i paladset. Hans far, Paul 1, blev kvalt i sammensværgelsen, hvoraf Alexander var vidende. Ikke desto mindre er nyheden om sin fars død Alexander bragt næsten til besvimelse. Et par dage senere, kunne han ikke komme til live og adlød hele de sammensvorne. Reign of Alexander 1 begyndte i 1801, da han var 24 år. Resten af sit liv kejseren vil lide anger og i alle livets problemer at se straf for meddelagtighed i mordet på Paul 1.

I begyndelsen af regeringstid af Alexander 1 markerede ophævelsen af de gamle regler og love, der er indført på det tidspunkt, Paul. Alle adelen blev returneret vanæret rettigheder og titler. Præster blev frigivet fra korporlig afstraffelse, blev Secret Office og den hemmelige ekspedition lukket, genoptog afviklingen af valget af repræsentanter for adelen.

Alexander 1 selv tog sig af fjernelsen af restriktioner i tøj, der blev indført i henhold til Paul 1. Soldater af lettelse løftede hvide parykker med fletninger og civile rækker igen i stand til at bære jakker, frakker og runde hatte.

Sammensværgelsen kejser sendt gradvist væk fra slottet: nogle i Sibirien, nogle af Kaukasus.

Reign of Alexander 1 begyndte med en moderat-liberale reformer, udkast hvoraf udviklet kejseren selv og hans unge venner: Prins Kochubei Novosiltsev Count, Grev Stroganov. "Udvalg for Offentlig Sikkerhed," de kaldte deres aktiviteter. Borgere og handlende fik lov til at modtage ubeboet jord, åbnede Tsarskoje Selo Lyceum, universiteterne blev grundlagt i forskellige byer i Rusland.

Alexanders nærmeste assistent siden 1808 bliver statssekretær Speransky, som også var en tilhænger af aktiv tilstand reformer. I samme år udnævnte Kejser Krigsminister AA Arakcheev, en tidligere protege af Paul 1. Han mente, at Arakcheev "loyale uden smiger", så stole på ham til at give ordre til, at han gav før.

Reign of Alexander 1 stadig ikke har været aggressivt reformistiske, så selv fra projektet Speransky statslige reformer er blevet gennemført kun de mest "sikre" emner. Særlig vedholdenhed og konsekvens af kejseren viste ikke.

I udenrigspolitik, det samme billede. Rusland underskrev fredsaftaler direkte med Storbritannien og Frankrig, forsøger at manøvrere mellem de to lande. Men i 1805, Alexander 1 blev tvunget til at slutte sig til koalitionen mod Frankrig, som var starten specifik trussel om slaveri af Napoleon hele Europa. Samme år, de allierede styrker (Østrig, Rusland og Preussen) led et knusende nederlag ved Austerlitz og Friedland, som førte til underskrivelsen af freden i Tilsit med Napoleon.

Men denne verden var meget skrøbelig, og foran Rusland forventede krig i 1812, en ødelæggende brand i Moskva og den mest alvorlige klimaks slaget ved Borodino. Franskmændene er fordrevet fra Rusland, og den russiske hær triumferende indehaves af europæiske lande til Paris. Alexander 1 blev bestemt til at blive befrier og føre en koalition af europæiske lande mod Frankrig.

Zenith of Fame Alexander blev hans post med hæren i erobrede Paris. Lokale beboere, og sørg for, at deres by ikke vil blive brændt med begejstring og jubel mødt de russiske tropper. Derfor regeringstid Alexander 1, mange mennesker forbinder det med den skæbnesvangre sejr over Napoleon i krigen i 1812.

Efter at have behandlet Bonaparte, kejseren stoppede de liberale reformer i sit land. Speransky blev fjernet fra alle indlæg og sendt i eksil i Nizhny Novgorod. Udlejere igen lov til vilkårligt eksil livegne til Sibirien uden rettergang. Universiteterne er blevet indført for at begrænse deres uafhængighed.

Samtidig, og i St. Petersborg, og Moskva begyndte at aktivt at udvikle den religiøse-mystiske organisation. Frimurerloger, som er forbudt Katharina II, kom til live igen. Reign of Alexander 1 har indgået en skure af konservatisme og mystik.

Formandskab for synode i St. Petersborg gav patriarken og synode medlemmer udpeget af ham selv kejseren. Officielt fulgte synode arbejder chefanklager, en af Alexander 1, Prins Golitsyn. I 1817 han headede også Ministeriet for religiøse anliggender, der er nedsat ved dekret af kejseren. Smag samfund efterhånden fyldte hele den store mystik og religiøs ophøjelse. Talrige seancer, Bibelselskab, husmenighed med mærkelige ritualer har gjort ånd kætteri og udgør en alvorlig trussel mod grundlaget for den ortodokse tro.

Derfor Kirken erklærede krig mod mystik. Han førte en bevægelse munk Photius. Han fulgte nøje mødet mellem mystikere, hvilke bøger, de producerer, hvad de erklæringer, der kommer ud af deres miljø. Han offentligt forbandede murere, brændte offentliggørelsen. Ministeren of War Arakcheyev støttede de ortodokse præster i denne kamp, så en samlet tryk Golitsyn måtte træde tilbage. Men ekkoet af mystik solidt forankret i lang tid gjort sig gældende blandt russiske high society.

Den selvsamme Alexander 1 i 20'erne i det 19. århundrede i stigende grad begyndte at besøge klostre og talte om hans ønske om at abdicere. Alle opsigelser af konspirationer og hemmelige selskaber ikke røre det længere. Alle begivenheder han opfatter som en straf for drabet på sin far og for hans udenomsægteskabelige affærer. Han ønsker at trække sig tilbage og vie et fremtidigt liv for forsoning.

Board Alexander 1zavershilos i 1825 - i henhold til de dokumenter, han døde i Taganrog, hvor han var gået med sin kone til at behandle. Kejser flyttede til St. Petersborg i en lukket kiste. Øjenvidner sagde, at forsiden af det meget forandret. Ifølge rygter, på samme tid i Taganrog, døde han kurer, meget ligner Alexander. Indtil nu, mange mennesker tror, at kejseren benyttede lejligheden til at forlade tronen og gå vandre. Lide det eller ej - de historiske fakta om dette punkt.

Resultaterne af regeringstid af Alexander 1 kan sammenfattes som følger: det var ganske inkonsekvent regel, som begyndte liberale reformer blev erstattet af stive konservatisme. Samtidig, Alexander 1 for evigt ind i historien som befrier Rusland og hele Europa. Han blev æret og rost, beundret og rost, men egen samvittighed ville ikke lade ham hvile for evigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.