ForretningSalget

"Novocherkizovsky" Shopping Center: adresse, åbningstider, anmeldelser

Hvor du beslutter at gå til Moskva, hvis du ønsker at købe sig nye klæder pels? Mest sandsynligt, i indkøbscentret "Novocherkizovsky". Hvorfor vi ikke se på et fashionabelt salon "Snedronningen", eller ligner det? Fordi udvalg af modeller kan der ikke være mere, kvaliteten er ikke meget højere, men priserne varierer betydeligt. Så i dag besluttede vi at fortælle dig om indkøbscentret "Novocherkizovsky" i detaljer, således at læseren selv kunne træffe et valg, hvad enten det passer ham.

kort beskrivelse

Moskovitter og beboere i området er godt klar over komplekset. Den blev åbnet i 2009 og har siden nydt utrolig popularitet. Det åbner dagligt fra 6:00 til 18:00, hvilket er bekvemt for beboerne i hovedstaden den nat ikke havde tid til at gå på indkøb. Han arbejder for beboerne i Moskva og Moskva-regionen, dog, og besøgende til byen er også en stor fornøjelse at komme her til butikken. Men det er nødvendigt at tage hensyn til, at shoppingcentret "Novocherkizovsky" - et sted, hvor du har brug for nøje at overvåge de priser og kvalitet af indkøbte varer, forhandle, hvis du synes, prisen er for høj.

Denne fleretagers (6 etager), et multifunktionelt kompleks, som optager et stort område, så du kan placere her et stort antal shopping pavilloner og butikker. I nærheden er der praktisk parkering, hvor du kan parkere din bil.

Placering og værdi

Hvad adskiller shoppingcentret "Novocherkizovsky" fra en række lignende komplekser, hvor hovedstaden er mere end nok? I virkeligheden er dette en af de vigtigste indkøbsmuligheder i den østlige region af byen. Det vil sige, det er primært af regional betydning. TC "Novocherkizovsky" adskiller sig fra andre kapital anlæg af sin fremragende transport tilgængelighed. Det er let tilgængeligt fra overalt i byen. Deltagelse er høj på alle tider af året, men en større tilstrømning af besøgende fejret i foråret, når der er masse salg af skindprodukter.

produktlinjer

Hvis du ikke bor i Moskva, så kan du ikke være indlysende, at det er her, du kan købe. Til dig var det nemmere at planlægge deres indkøb, denne gang er det nødvendigt at tage hensyn til. TC "Novocherkizovsky" er berømt for sine store produktserier. Nemlig, pels, læder jakker og frakker, huer. Mine damer og dandies i hovedstaden og dens forstæder kommer her i jagten på produkter lavet af naturlige pels, læder: fåreskind frakker og ærmeløse jakker, der er repræsenteret her i den fulde vifte af modeller, stilarter og størrelser.

Men dette forslag er ikke begrænset. Der er mobiltelefon butikker, elektronikforretninger og udstyr, samt møbelforretningen.

handel pavilloner

28 000 m2 af et stort antal pavilloner. Regelmæssig besøgende til at understrege, at her skal du bruge en masse tid til virkelig at finde, hvad du vil og ikke betaler for meget. Derfor får klar lige fra om morgenen og gå til shopping. Det første vi anbefale dig at gå til en række butikker og bestemme den vigtigste område, som er af interesse for dig. Det andet skridt er at søge efter den bedste pris tilbud. Rush ikke det værd, fordi et og samme produkt kan være i de tilstødende pavilloner til forskellige priser.

middag tid

Da de butikker der er et enormt antal, bør du ikke stole på det faktum, at søgningen vil finde sted meget hurtigt. Derfor skal vi straks finde et behageligt sted at hvile og hvordan man spiser. I denne henseende er et ideelt sted for shopping er den "Novocherkizovsky". Indkøbscenter, anmeldelser af dem er ganske kontroversielt, indeholder flere små catering. Hertil kommer, at i korridoren er der en masse af bløde sofaer, er split-systemer til kunder var ikke varmt. Da det kom tid til at spise, gå til første sal. Det er her repræsenteret ved en række snackbarer og cafeer, der tilbyder te, kaffe, lækker mad og lækre snacks.

Ydelser i det område af markedet

I det hele territorium er der mobiltelefon butikker. Dette er vigtigt. Efter alt, hvis folk kommer for at shoppe, det bør ikke aflede opmærksomheden fra de vigtige erfaringer slutter saldoen på din mobiltelefon. Meget tilfreds med terminaler og pengeautomater, der er på hver etage. Også ikke den sidste ting.

Walking gennem indkøbscenter med en stor sum i sikre hænder. Det er meget lettere at træffe et valg, og derefter fjerne kortet fra det krævede beløb. På anden sal er der et stort atelier, som giver skræddersy tjenester og reparation af læder og pels.

Lån til køb af

Nu er denne form for køb dyre produkter og teknologi, er blevet meget populære. Dette er en enkel og meget praktisk måde, der gør det muligt i dag blive ejer af ønskelige ting. Denne service giver dig sikkerhed for, at den erhvervede ting i morgen ikke vil stige i pris. Hertil kommer, behøver du ikke at bekymre dig, at den skattede model tøj eller udstyr punkt vil forsvinde fra markedet ad gangen, indtil du vil indsamle de nødvendige beløb. Sammen med bankerne, en bred vifte af tilbud i vente for dig at markedsføre "Novocherkizovsky". Shoppingcentret, hvis adresse er kendt langt ud over grænserne i Moskva, den indeholder en række butikker hvor du kan købe varer på kredit. Mængde af første rate kan variere fra 0 til 90%. Blandt de banker, der opererer på markedet, kan det bemærkes, "Alfa-Bank", "Russian Standard Bank", "Trust" og en række andre.

Legeplads for iværksættere

Et paradis for handlende viste sig for mange Moskva. "Novocherkizovsky" (indkøbscenter) - det er en stor platform, som vil tillade dig at tiltrække maksimale kunder og sælge varen. At dømme efter de anmeldelser, er det aldrig fri butikker, der er altid villige til at tage dem i husleje. Iværksætteren kan arrangere en leje af erhvervslokaler, lagre og tilhørende faciliteter og kontorlokaler. Her kan du starte en rentabel forretning med minimale omkostninger, som hurtigt kommer tilbage med gode udbytter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.