SkønhedNegle

Interessant mosaik på negle

Nail art - temmelig ung, men har allerede vundet bred popularitet slags moderne kunst. At være i konstant kreativ søgning og selvudvikling, det undrer kvinder over hele verden med nye ideer og lyse værker.

En af disse nye ideer er den såkaldte mosaik på neglene. Originale, stilfulde, unikke figurer lavet i denne kunst, velegnet til et billede.

Producenter af specielle materialer og udstyr til manicure, bevæger sig op med de nyeste modetrends, tilbyder en række nye elementer til at udføre mosaik, og manicurist udvikle ny og innovativ teknologi og design af denne populære maleri på neglene.

Den nemmeste måde, selvfølgelig, købe en speciel gel negle "mosaik" polsk. Det er allerede spækket, som efter ansøgning til neglepladen danner en mosaik mønster. Tja, hvis du ønsker noget usædvanligt, interessant, ikke så meget som vi alle? Lad os se på nogle muligheder.

Mode revner

Det ser meget imponerende mosaik på neglene, skabte kaotiske revner. De dannes af en særlig krakelyurnogo lak, ofte brugt i kunst og kunsthåndværk.

Første neglelak-substrat. Det skal være let skygge. Så, efter tørring det første lag, der anvendes på den anden - søm craquelure mørk farve. Tørring det begynder at knække, og vis det første lag af hvilket resulterer i revner. Efter tørring craquelure tegning fix med lak. Denne metode til at anvende mosaik er godt, at hver gang at trække på neglene vil vise sig helt anderledes, unik, der er sikker på at fremhæve levende individualitet dejlige ejer manicure. Det er også nødvendigt at vurdere den korte tid, hvor du kan gøre dette usædvanlige billede.

håndarbejde

En anden måde at dekorere en mosaik af søm - at trække den manuelt. Først dækplade skal være lyse mat grundlag. Så ved hjælp af meget fin pensel og sort eller guld lak (eller acryl) er nødvendig for at sætte konturen mosaik. Arbejdet er meget sart, næsten smykker, og fordi det kan tage lang tid.

Når kredsløbet er helt tør, er det nødvendigt at udfylde "små vinduer" mosaik. Til dette formål, kan den bruges som en enkelt farve, og et par stykker - en fantastisk effekt findes i alle tilfælde. Ved slutningen af mosaikken skal tildeles en afsluttende lak.

I al sin pragt

Usædvanlige og smukke negle design - mosaik, skabt ved hjælp af en speciel folie. Først neglelak, grundlaget for enhver farve. Så, på toppen af de tørrede fundamenter lave nogle kaotiske slag klar lak. Dernæst skal du vente, indtil det tørrer ud lidt, og vedhæft overførslen folie til manicure. En del af det vil holde sig til den klare lak, efterlader overfladen af neglen interessante mønstre.

Fix manicure i dette tilfælde, er det bedst diamant lak, der forbedre glans og glans mosaik.

funkler

Det ser meget imponerende mosaik på neglene, lavet med pailletter. For at skabe sine første store negle belagt med lak. Efter fuldstændig tørring, bør det anvendes på neglen konturerne af geometriske former. Til dette formål egnede søm et par nuancer mørkere end de vigtigste.

Så male lysere end fundamentet, er det nødvendigt at male over nogle tal. Efter tørring af dette lag skal være en kontrastfarve maling til at male et par mere "vinduer".

Nedlukningen er nødvendigt at trække konturerne af figurerne, ved hjælp af lak med glitter.

Få figuren til at give ekstra glans og styrke til at hjælpe farveløs top lak.

skulpturelle støbegods

Udfordrende med hensyn til teknik, men det er meget smukt i udseende er en mosaik på neglene, lavet ved støbning. Sekvensen af at anvende et sådant mønster er som følger.

Først påføres neglelak base, venter sit fuldstændig tørring. Dernæst underlaget påføres konturerne af fremtidens mønster. Til dette formål skal du bruge et søm skulptur gel, som bør anvendes meget tynde pensel. Derefter skal tørres ved hjælp af en ultraviolet lampe gelen.

Herefter bør konturerne af en mosaik fastgøres et lille stykke manicure overføringsfolie - det vil klæbe til gelen. Med denne modtagelse mønster på neglen vil ikke kun omfangsrig, men også mousserende.

Næste du nødt til at male "vinduer" i mosaik af farverige maling og reparere manicure med transparent lak.

miniature farvede glas

En anden interessant mønster på neglene mosaik - den såkaldte glasmaleri. Som grundlag for at trække i dette tilfælde er det bedst at tage en hvid mat lak. Efter tørring på neglen brug for at tegne konturerne af fremtidens farvede glas. Her ideelle skulptur gel, påføres med en fin pensel. Efter fastsættelse det med ultraviolet behov for at fortsætte til næste trin - male løbet pattern segmenter gennemsigtige farvede lakker efterligne farvede glas.

Vedhæft et billede, skal du blot klar lak.

Tallene for denne type mosaik er ikke kaotisk, som i tidligere versioner, men med strenge geometriske former, hvilket giver neglene en maksimal lighed med ægte farvet glas. Derfor kan et mønster dekorere hele neglen eller en del deraf fra linjen "Smil" til den ydre kant. Kompleksiteten af indretningen er behov for at skabe præcis de samme mønstre på alle neglene, at kun ved en meget erfaren herre med en stærk øje og hånd pakket.

Måder at skabe en mosaik på neglene er i dag meget, meget. Enkel og kompleks, kræver faglige færdigheder og udstyr eller kræver ikke sådan - de alle tjener et fælles mål - at dekorere dit negle kvindes unikke forfatterens design, understrege sin individualitet og stil.

Billedet af en rigtig kvinde er som en mosaik, der består af mange elementer - tøj, frisurer, makeup, neglelak og tilbehør. Succesfuld afstemt efter hinanden, og sammen begynder de at "lyd", og billedet er ren, harmonisk.

Manicure i teknikken med "mosaik" spektakulære, usædvanlig, lyse. Dette element kan være sikker på 100%, og takket være ham, overbevisende ham at være ejer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.