HobbyHåndarbejde

Platypus - en tøjdyr. Med sine hænder og syning mønstre - det er bare

Denne artikel er dedikeret til alle dem, der har små børn i familien, eller bare fans af udstoppede dyr. Jeg tror, der vil ikke efterlade nogen ligegyldig tøjdyr. Med deres hænder til at gøre det mønster er ikke så svært. Men hvor meget glæde og sjov og glæde at bringe dig en spændende oplevelse. Vil behage enhver knægt legetøj lavet med deres egne hænder. Mønstre for sådanne kneb let kan findes i logfilerne skåret og sy. Jeg besluttede at dele med dig de oplysninger, jeg har fundet hvordan man laver sjove næbdyr. Mit valg faldt på dyret, da det er usædvanligt for os, men ser meget rart. En stor gave til enhver lejlighed - en tøjdyr. Mønstre med deres hænder vil vi gøre for de efterfølgende instruktioner.

Hvad har vi brug for?

Partering fleece (her er det lyserød) størrelse 40x32 cm rektangel af velourfløjl (billedet lilla mønstrede) 40x21 cm, plastperler (fyldstof) - 40 g, sorte perler til øjne, stærk tråd, saks, lim, symaskine.

Hvordan kan dette legetøj er syet med hænderne?

Mønstre er udvalgt, så de kunne forstå enhver nybegynder og let at klare opgaven. Du kan sy næbdyr både manuelt og på symaskinen. Stoffer egnet sort, bare fleece er fantastisk til sådanne produkter, da det er meget behageligt at røre ved og varm. Ethvert barn vil nyde denne farverige tøjdyr. Med deres hænder skåret mønster stykker og sy dem - det er rigtig sjovt.

Trin for trin guide - blødt legetøj med deres egne hænder

Skabelonen er steget med omkring 50%, for ikke at få en meget lille utkonosik. Hvis det er nødvendigt, kan du holde mønsteret på tungere papir, såsom pap, derefter klippe hende (det stadig er nyttige for dig i yderligere skræddersyning). Fastgør mønster ved hjælp stifter på den forkerte side af stoffet. Skåret ud af emnet klud. Efter dette, bånd eller BIND del af ordren, efterlader et mellemrum på en halv centimeter. Før syning, er bedre uddannede sømme eller stikke nåle til fleece ikke gled til side, fordi det er nødvendigt ikke at kradse i en lige linje. Fyld ben og næse fyldt, og derefter sy dem. Gør det samme med kroppen og næbdyr. Eye plet sy sorte perler. Endelig skal du gøre alle dele af dyret sammen. Her er parat til legetøj bløde hænder. Sørg for at gemme mønsteret. Du kan lave et par farverige næbdyr eller begynde at sy dem på bestilling, hvis du er alle meget godt modtaget. Og det er en meget lukrativ forretning, som en ting, skabt af hænder, altid værdsat meget mere end en fabrik.

Saml din samling

Efter at sy næbdyr kan trygt gå videre til de andre dyr. Det kan være en blå delfin og rød kat med lange overskæg og busket hale. Tøjdyr slange med deres hænder syet til at blive ikke blot en favorit af dine børn, men også passer perfekt ind i ethvert interiør. Du kan øge størrelsen af legetøjet, og bruge det som en pude design.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.