HobbyHåndarbejde

Forbindelsessymbol vævning: typer og teknologi

Forbindelsessymbol vævning vi plejede at se på folk, der brænder for historisk rekonstruktion på fan af fantasy og rollespillere. Det sker dog, at sådanne ornamenter er blevet alle de vrede, og nu på alle modeller iført armbånd, vævet i ringbrynje teknik. I denne artikel vil du lære, hvad der er Mail væve, sort og hårdt, om at mestre denne teknik for begyndere.

Weave "kolchuzhki": en alsidig og usædvanligt udstyr

Forbindelsessymbol vævning er helt sikkert elsket af repræsentanter fra forskellige subkulturer. Så bracers halv hænder - en drøm tilbehør til motorcyklister og metalheads. Reenactors foretrækker nogle souvenirs eller give deres piger at strikke i denne teknik dekorationer. Gennembrudt metal har smag af repræsentanterne for den gotiske. Steampunk elskere vil ikke passere forbi en messing og kobber smykker, da de vil være en fantastisk tilføjelse til deres kostumer. Forbindelsessymbol hegn til rolevikov forbundet med middelalderen og verdener af Midgård.

Det er dog vigtigt at noget andet.

Forbindelsessymbol vævning armbånd og andre dekorationer vil være det perfekte supplement til billedet i «afslappet» stil - og arbejde, og hverdagen, og universel. Interessant kæde på hånden, fishnet øreringe af metalring med en usædvanlig mønster ser originalt, men ikke trodsig. Forbindelsessymbol vævning armbånd og andre smykker - er noget, der er velegnet til både kontor arbejde og til at imponere dine venner og kolleger, men forbliver inden for dresscode.

En sådan alternativ til dyre smykker - det er noget mere variation, stor, interessant og forskelligartet med hensyn til ledningsrod.

I modsætning til konventionelle typer af guldkæder - Bismarck anker, pansrede

Apparater Kæde vævning er vævning de enkelte ringe i et enkelt produkt.

Til fremstilling af kæder i et klassisk smykker fartøj anvendes ofte tilbehørsdele. For eksempel med overlappende ringe, en spiral vævning "rose" og andre elementer. Endvidere slaglodning anvendes ofte, og den kæde, der er opnået underkastes yderligere behandling af den endelige - ændring af flader eller rullende af rømning.

"Kolchuzhku" sker kun ved hjælp af enkelte ringe. Kæde ledningsnet kan anvendes i flæng med det købte materiale. Alle strukturer, mønstre og former alene skaber de metalringe af andet materiale.

Der er en anden unik funktion, der har Chainlink hegn. Instruktioner og diagrammer afspejler det ikke altid. Denne type vævning smykker er "og dybde og bredde." Dekorationen kan være ikke kun endimensional, som en linje eller en kæde, men også danne et komplet blad eller skulpturel.

Kæde typer af vævning endnu mere varieret end de sædvanlige smykker. I klassificering, der er mere end tusind arter, hvilket er et problem for dem, der køber produktet fra de uuddannede købere oprindeligt blændet, og det gør det vanskeligt at træffe et valg.

Når Mail netting blev brugt til at lave smykker, ikke kun for beskyttelsesbeklædning?

Når denne form for begyndt at bevæge sig ind i den dekorative sektor, er det meget svært at sige. Der er mange forskellige teorier om "sammenvævning af disse genrer," men oplysningerne om de fleste af dem, samt eksempler på arbejde, overlevede ikke i en tid med mangel på internettet.

Ansøgning Chain vævning at skabe dekorationer, i virkeligheden, er nødt til at genopfinde fra bunden. Selvfølgelig er den genetiske forhold ved denne teknik med de grundlæggende fremgangsmåder til fremstilling af beskyttende panser - er grundlaget for formuleringen af en række teorier, men ingen af dem kan ikke kaldes ubetinget rigtigt i dag.

Hvordan vælger materialerne? Hvad er normalt lavet af metal armbånd og halskæder?

Alle smykker beslutningsproces foregår manuelt. For disse produkter er det muligt at anvende forskellige metaller ved at beregne karakteristikaene for fremtidige produkt styrke. Det er nødvendigt at tage hensyn til stivheden af metallet, egenskaberne ved vævning, samt dimensionen af ringene.

De mest populære materialer er stål, kobber, sølv og messing. Det er også muligt at bruge niobium, bronze, titanium, og nogle gange guld.

Hvilke produkter kan udføre denne teknik?

Forbindelsessymbol vævning universel: fra "kolchuzhki" kan gøre, hvad hjertet begærer - fra små ringe til huset porten. Denne genre enorme muligheder: i netværket kan findes lysestager foretaget i denne teknik, skak, skulptur, tæpper til heste og mere.

Hvad ligner arbejdsprocessen? Med hvad det kan sammenlignes med den lægmand?

Ringene er lukkede, som er skruet ind i hinanden på en bestemt måde.

For klarhedens skyld kan denne proces forklares med et eksempel. Forestil dig, at du både har en struktur, der kan blive fast og stabil, og rebet. Næsten alle Kæde flet base - er en kæde linje. De fleste af dem kan udvides: så det viser web eller fly. Ved at modificere parameter tykkelse, kan produktet bibringes en hårdhed og elasticitet.

Hvor svært er det at mestre denne form for vævning nybegyndere?

Det hele afhænger af formålet med en bestemt person. Forstå, i hvilken sekvens er det nødvendigt at lukke ringen for at opnå et bestemt mønster, er det muligt for en dag eller mere. Og så et spørgsmål om ambitioner: hvor mange tangles nybegynder ønsker at lære, og hvor godt ønsker at finpudse teknik. Og da deres antal er hinsides optælling, kan praktikperioden vare evigt.

Hvad væve er den mest populære?

Dybest set "efter gehør" hos mennesker er ikke mere end en halv snes arter. De er enten base eller flyttede ind i smykker handel. Dette er persisk, europæisk, byzantinske, japansk, kasse.

Er det muligt, at folk i disse ornamenter ikke er på udkig efter dygtighed af producenten og en smuk teknik vævning, og afgørelsen af nogle af sine problemer?

Ofte Chainlink fletning er placeret som en løsning på problemet med hemmeligholdelse og sikkerhed. Som praksis viser læse kundeanmeldelser og flash-mobs som "beskrive denne juvel," folk ser dem som det samme.

Produkter fremstillet i kunsten at væve Kæde, blandt andre basale kvaliteter på associative og følelsesmæssige niveauer betragtes som et middel, et stykke rustning. At røre ved, de bare ligner en fleksibel og flydende rustning på hånden, især hvis udsmykningen er bred nok, for eksempel massive halskæder eller armbånd i form af malerier.

Disse er forklædt som dekoration elementer rustning. Den, der bærer, udstyret med en symbolsk beskyttet, mens omgivende kun se en elegant ornament.

Desuden produkterne i teknikken til vævning Kolchuga meget taktile. Hver type opfører sig på sin egen måde: man kan være fleksibel, den anden - den tætte, tredje - med roterende elementer, den fjerde - med prominaetsya femte - går ind med fjederbelastede ... Med fleksible fletninger, kan du afspille og fumle bare uendelige.

En anden post ofte bliver et symbol. Oprettelse af et produkt af et bestemt design, er det nødvendigt at kende et stykke historie forbundet med det, for at finde association til vævning, for at se tingene i sig selv, meningsfulde symboler og behov.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.