HobbyHåndarbejde

Hvordan man laver en pompom garn, tæppe og lampeskærm til en lampe

Hvordan man laver et garn pompom og lampeskærm for lys? Faktisk er det ikke så svært, som det måske ser ud. Mange siger, at de ikke har mulighed for at aflevere den kreativitet, men der er i håndarbejde teknikker, der tillader selv et barn til at skabe et interessant og eksklusiv ting. For eksempel, hvordan man laver en pompom garn, kender næsten alle, hvis ikke, denne enkle kunst kan beherskes i et par minutter.

Produktion pompom

Til fremstilling af pomponer, vi har brug for et stykke pap, sakse, tråd og nål er tyk. Fra pap skåret ud to cirkler med et hul i midten, som vist på billederne.
Fold sammen to stykker, tråd en nål og den vikles vores mønster et par gange.
Jo flere lag af tråde der er, jo mere frodig pomponen.
Nu omhyggeligt klippet trådene på kanten af skabelonen.
Placeret mellem pap cirkler garn segment og strammer det vores pom-pom.
Vi kan kun strække deres pompom, fjerne skabeloninformationen.

Hvordan man laver et garn pompom, at han var farvet? Meget simpelt! Brug en tråd af forskellige farver, der skal vikles velordnet kaotisk, eller omvendt, så du kan få marmoreret eller stribede pomponer.

Idéer artikler i pomponer

Nu hvor du ved hvordan man laver en pompom garn, kan du bruge denne færdighed til at lave interessante og praktiske ting. For eksempel, her er sådan et tæppe.

Til fremstilling af tæppet skal du bruge maskering gitter. Det sælges i metermål i alle byggemarkeder og tjene som grundlag. Beslut hvilken størrelse og form vil være din måtten, og købe garn to gange - det er bedre at folde det på midten for styrke. Derefter skal du blot knækkede til nettet af dine pomponer som hurtig fantasi, opfange både basislaget.

Endnu nemmere at gøre grin med gardiner for gartneriet. Det er nok til at fastgøre pomponer på nogen måde kan du: papirclips, der bruger tykkere garn, snor eller kæde.

Overraskende pompom, med alle dens tydelighed er i stand til at danne grundlag for mange interessante idéer.

Hvordan man laver en lampe lavet af tråde

Lad os nu se, hvordan man laver en lysekrone lavet af tråde. At arbejde du har brug for en ballon eller badebold, mad film, PVA lim, en lille kapacitet og en tråd.

Pump bolden og skår af dens overflade med plastfolie. Lim hældes i en beholder og bringe det ned til en kugle af garn. Når en tråd er godt imprægneret, begynder de at vind ensartet overflade bolden, forlader toppen af fastgørelseshullet. Til arbejde, kan du tage en tråd af forskellige farver, men det kan ikke anbefales at vælge de garn kølige farver, vil lyset fra denne nuance giver en dårlig afspejling af hele rum i rummet.
Dingle vores mål at fuldføre tørring af tråde. Som et resultat, lampeskærmen bliver hårdt.
Frigive bolden fra luften og fjerne det forsigtigt med plastfolie.
I denne produktion af lampeskærm kan betragtes som afsluttet. Det er fortsat kun at installere det og skru pæren lysekrone. Disse nuancer kan bruges ikke kun til loftet, men også til udendørs belysning.
Hvis du ved, hvordan man strikker, kan du på samme måde at producere strikkede lampeskærm. Den eneste forskel er, at det skal være imprægneret med klæbemiddel efter trækker på bolden eller bruge en ramme af tråd.

Nu hvor du ved, hvordan man laver garn pompon og en lampeskærm til en lampe. Disse enkle teknikker vil hjælpe dig til nemt og omkostningseffektivt at genoplive det indre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.