HobbyHåndarbejde

Hvordan laver dukke huse lavet af filt med deres hænder?

Dukkehuse af filt er for nylig blevet meget populære. Mange mødre spekulerer hvordan man laver et stykke legetøj til sin datter. huse, du kan tænke på en masse muligheder, de er funktionelt forskellige fra hinanden, afhængigt af destinationen.

House legetøj

Dukkerne spiller piger og dukker har brug for et sted at bo. Dollhouse, selvfølgelig, kan du købe i en legetøjsforretning. Men meget mere interessant og underholdende at gøre med sine hænder. могут стать интересной альтернативой покупному изделию. For eksempel kan de huse lavet af filt være et interessant alternativ til de indkøbte produkter. Det følte legetøj kan placeres værelser - stue, soveværelse, spisestue, selv badeværelset. Dette hus kan leve et ægte lille dukke, og måske følte babyen. Huse lavet af filt, kan du foretager her på sådan et mønster.

Dette mønster er universel, idet den kan bidrage til at gøre en masse muligheder for dukkehuse. Du kan blot skære en tilstrækkelig stor filt eller drapere skåret ud mønstret på et hus, så glem ikke at skabe sig en separat etage, dekorere det, og med hjælp af forskellige måder at montere samle. Du kan opdele tegningen i separate komponenter - et gulv, 4 vægge, 2 dele af taget - og samle en helhed. Et andet mønster, på hvilket er syet huse af filt er vist nedenfor.

Modulopbygget af filt, fremstillet af de foreslåede tøj mønstre vil se voluminøse og generelt på denne måde.

fremstillings principper i filt legetøj hus

Surround et hus nødt til at holde sig i form. Derfor er det nødvendigt at foretage en multi-lag.

  • Ydersiden er fremstillet af filt. Det er dekoreret med dekorative elementer - vinduer, skodder, døre, blomster, hegn - alt, hvad der behager at hacke set et rigtigt hus eller en prinsesse slot.
  • Den indre del kan være fremstillet af en tynd plade af skum og tyk polyethylenfilm (fremstillet af det dækker solgte sengetæpper, tæpper og puder). Filmen vil beskytte et hus mod fugt, skummet er et materiale med til at holde formen.
  • Boligindretning legetøj hus kan være meget forskellige! Det er mest praktisk for hjemmelavede legetøj har et værelse med udgivelsen af "gården". Selv om ønsket, sådan kan gøres håndværk og to tredelt. Så de rum i huset kan være lidt.

Man skal ikke glemme, hvordan man gør sex. Huset skal være sikker, selv om det er et stykke legetøj, men stadig følte. Derfor, når du syr ramme lodge i gulv hulrum over filmen, og skum, skal lægges stramt pap ark - for eksempel fra emballagen.

Sådan slå huset og hvor tæt det?

Da legetøjet-huse er fremstillet af filt - volumen design det tillader brug af tredimensionelle objekter og miljø. De kan være fremstillet også lavet af klud eller skrot, men du kan bruge til køb legetøj møbler passende størrelse.

Saml dukkehus lavet af filt på flere måder:

  • sy langs sidesømmene på forsiden to adskillelige lynlås;
  • Ventiler med Velcro (Velcro bånd);
  • sætte brikkerne af dekorative hus ved hjælp af store knapper og faner.

Under alle omstændigheder skal et hus være sikkert lukket, så at under overførslen ikke at miste ting.

Hus-taske

Sy et lille hus til dukker af filt kan ikke kun i løs vægt tredimensionelle form, men også i form af en lille håndtaske, som vil være praktisk at tage barnet en tur, på en tur eller et besøg. Ca. håndtasker mønster legetøj ser ud som vist på billedet nedenfor.

På et ark papir tegning i anslåede størrelse af posen, er bundet til det en ekstra "lille rum". På skitsen, kan du straks trække situationen til at producere de enkelte elementer i overensstemmelse med størrelsen af en håndtaske.

I en sådan en håndlavet artikel er det vigtigt at give pålidelige lynlåse, at mens bæretasker intet at tabe. For at gøre dette, det er mere bekvemt at lave en særskilt forsegles lomme i hans barn vil være i stand til at fjerne alle aftagelige dele og dukke.

Interessant hus håndtaske

Huse lavet af filt, lavet med sine egne hænder og formede børns tasker, indebærer anvendelse af stort set flad elementer. Hele situationen - det er en efterligning af virkelige objekter (tabel, seng, skab eller badekar). Men de kan være fyldt med funktionalitet. For eksempel for at lave en krybbe i form af lommer, et hjørne af hvilke reclines. Doll "går på vågeblus", og skjuler dette område, Tæpper. Badeværelset også bør gøre flip - toppen af skålen priposadit på en hat tyggegummi, sy den resterende side til huset op stramme. Så dukken kan "tage et bad". Kan laves om til flyve-væk og gardiner, vil det tilføje et realistisk legetøj. En anden interessant mulighed - at gøre åbne dørene i skabene, på hylderne (små knapper af pennen, og inde applique skildrer dagligdags genstande). Indstillinger om hvordan man gør miljø-taske hus, masse, du behøver kun at foretage blot et minimum af fantasi og lyst til at overraske og behage sin datter.

Hus-bog

Meget interessant dukkehus lavet af filt i form af bøger. Hvis foldningsmuligheder sådant legetøj ikke kan have et stort antal "værelser", huset-bog - ubegrænset, i virkeligheden, evnen til at skabe en verden af marionet ud af filt. Hver tur af legetøj, bøger - det rum, nogle rum, park, skov, have - næsten alt kan oversættes til et stykke legetøj! Book et hus lavet af filt er skabt på baggrund af hus-tasker: en todimensional verden ind i flue-væk-komponenter. Desuden er det er mere bekvemt for et stykke legetøj, en dukke, hvis værtinde er også et filt.

Hvordan at samle en bog-hus? Dette er det vigtigste spørgsmål i dette arbejde. Du kan naturligvis til at tage fat i et specialiseret værksted og punch-ring snøreringe, hvor de store ringe, som derefter vendes de boglister er indsat. Men husene af føltes mere komfortabel i en bøger vedhæfte bruger tape, foruden denne bog, kan du nemt supplere den ønskede side - dukken pludselig gå på en tur?

Følte en følt elskerinde af huset

Huse lavet af filt, hvis de er flade stykke legetøj - en pung eller bog, indebærer brug i spillet en lille pupsika eller filt dukker. Legetøj lavet af filt, kan blive en original Ud over huset, fordi det også er muligt at sy kjoler, lave tilbehør. Og for det, kan du lave en hel familie af filten, herunder kæledyr.

Her er det mønster, de fleste dukker og de grundlæggende elementer i hendes garderobe.

At pynte dukken, nok til at sy på et stykke velcro kroppen, hvilket er de "kløer". Så odezha selv vil klamre sig til dukken og hold på plads. Et sådant stykke velcro gøres bedst i en badedragt - og dukken vil se mere interessant, og bo bedre tøj rundt om læggen. Den samme teknik kan bruges til at ændre dukken hår.

Sy dukke huse lavet af filt med deres hænder ikke hårde, bare nødt til at sætte et maksimum på fantasi og lyst til at gøre noget interessant. Filt - en unik materiale, behandles godt, hælder ikke, det kan være anderledes i tykkelse, og hvor mange farver - nogen fantasi kan blive en realitet med filt. Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.