HobbyHåndarbejde

Boutonniere: dekorere din egen hænder brudgom

Bryllup boutonniere - en uundværlig egenskab af fejringen. Indret deres outfits nygifte - en vidunderlig tradition, der holder i mange lande. Knaphul kaldes den lille størrelse elegante sammensætning, der er lavet af levende eller kunstige blomster. Hver pige vælger hvad til at dekorere det - et bryllup frisure, kjole eller hals. Men sidst bruden en buket af indhold kun. De brudepiger glad for at pryde boutonniere håndled. Men den nette er noget valg - dens sammensætning er kun på revers af hans jakke.

Oftest boutonnieres af friske blomster købt fra blomsterhandlere. Hvis kommende kone hvad jeg skal gøre det er dig selv ikke sværere end at hente en kjole, du vil i gang med arbejdet uden tøven. Specielt at boutonniere, indsamlet sine egne hænder, vil give fejringen mere charme end specialfremstillede fremmede. Her er et par tips om izgototovleniyu.

Master Class "boutonniere for den nette"

Du skal bruge:

  • rose;
  • mindre blomster eller greens;
  • tråd;
  • teip tape;
  • vatpind;
  • saks;
  • satin bånd til en sløjfe;
  • bens.

Trinvis guide

1. Forbered blomster og alle de værktøjer til dit projekt "knaphul". Med deres hænder til at fjerne torne fra roser, beskadigede blade og kronblade. Skær stilken på tredje, i en vinkel på 45 grader. Og straks sat i vandet. Roser som det varme vand, den optimale temperatur på 40 grader. Bladene skal ikke nedsænkes i vand, ellers starte processen med forfald.

2. Fjern blomsterne fra tidligst 4:00 vand. Stubbene i den ønskede længde saks. Almindelige saks er bedre ikke at bruge.

3. Sæt tråd indeni eller gennembore bunden af stilken af blomsten. På grund af trådvinding bøjet i enhver vinkel boutonniere. Med deres hænder, kan du give det til fremme den ønskede visning.

4. Fugt et stykke stof eller en vatpind i en særlig facilitet "Chrisal" og wrap spidsen af stilken.

5. teips-tape wrap stammen selv. Starte fra knop - og på cut, omviklet med en fugtig vat. Prøv at sørge for, at der ikke er den mindste hul, så inddampes opløsningen, og boutonniere vil leve længere.

6. Tilføj en baggrundsfarve eller grønne områder. Igen wrap teip-tape.

7. Sæt satinbånd.

8. Pin pin, ved hjælp af hvilken vil blive fastsat boutonniere.

På samme måde skabe tilbehør til blomster til bruden og brudepiger. Boutonnieres pryder hår, hals eller håndled, vil pigerne se meget charmerende. Denne "live" smykker rammer er lavet af tykkere wire. hår smykker monteret på toppene.

Tips oplevede blomsterhandlere

I stedet for "Crisan" for at forhindre frigivelsen af saft fra planten stængler kan anvendes eddike, vodka eller citronsyreopløsning. Hertil kommer, at boutonniere, lavet med sine egne hænder, vil vare hele ferien, hvis de afskårne roser dyppet i smeltet voks eller talg.

Det færdige præparat, præ drys vandtåge og pakket i en plasticpose, opbevaret i et køleskab ved 6 ° C

Flower bør ikke være overvældende. For eksempel kan den lilje forstyrre harmonien i billedet og til at træffe alle de revers.

Undgå brug af farve med en stærk aroma, frigive pollen. Den skarpe lugt af den nette bliver nødt til at snuse hele dagen, men hvad pollen kan ødelægge brudekjole, eller værre, fremkalde allergi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.