HobbyHåndarbejde

Jul og nytår krans af grene med deres hænder

I dag har mange familier vedtaget den vestlige tradition for udsmykning lejligheden for Nytårsdag ferie med julen kranse. En sådan indretning ser godt ud og altid opløftende. Mulighederne for et stort udvalg af kranse. En sådan udsmykning kan være fremstillet af levende grene: enebær, almindelige stave, fyr, cypres, eg, gran. Men nogle gange er det er dannet af en temmelig uventede materialer. Selvfølgelig kan denne indretning let købt i en butik. Men meget mere interessant at skabe en krans af grene med deres hænder. I dette tilfælde, vil du være i stand til at gøre en virkelig unik og festlig udsmykning.

Historie af traditionen

Før vi overveje, hvordan man laver en krans af kviste med sine egne hænder, lad os finde ud af, hvem der ejer ideen om at skabe en sådan indretning.

Først indrettet deres hjem i denne del af Hamburg bosiddende Johann Hinrich Vihern. Han tog om undervisning af børn fra fattige familier. Børnene i fastetiden konstant plaget hans lærer et spørgsmål: hvornår vil den længe ventede jul?

Til børnene var det lettere at tælle dagene før festivalen, Johann lavet kransen. Dette punkt blev lavet af træ hjul. Prydet hans 19 små røde lys og 4 hvide. Dagligt på kranse antændt et lys, hvis det var rutine - den røde, og hvis søndag - den store hvide.

Lokale kunne lide denne krans, og de vedtog hurtigt traditionen. Så fantastisk jul artikler og kom til vor tid.

Traditionel dekoration krans

Hvis du beslutter at foretage en jul krans fra grene med deres hænder, tøv ikke med at forbinde alle deres fantasi. Opret en unik udsmykning kan være en hvilken som helst af de materialer ved hånden. Der er masser af fantastiske ideer til produktion af indretning.

Men hvis du ønsker at følge traditionen, så skal du være bekendt med nogle af anbefalingerne. I første omgang, lad os beskæftige sig med farver.

Traditionel jul krans palet nuancer er:

 • grøn;
 • hvid;
 • rød;
 • guld.

Det bruges til dekoration?

Når du planlægger at lave en krans af grene med deres hænder, tror, hvad smykker, du vil bruge.

Oftest anvendes til jul attribut:

 1. Kegler (fyr, gran). Effektivt ser naturligt indretning. Undertiden kegler drysset med guld eller sølv spray.
 2. Bær. Den mest populære Viburnum, røn, vilde roser. Wreath kan være dekoreret med friske eller tørre grene med bær.
 3. Nødder, frugt. Oprindelige udseende af tørrede skiver af citroner, appelsiner, mandariner. For krans ved hjælp af enhver forskellige nødder. Smuk indretning kan blive snoet (tør) appelsinskal.
 4. Krydderier. Utrolig smag i det nye år vil give tørrede nelliker, kanelstænger.
 5. Slik. Udsmykning kransen kan endda kiks og slik.
 6. Buer, bånd. Traditionelt dekoreret jul attribut af ensfarvede røde sløjfer. I dag bruges til dekoration stribede bånd og plaid.
 7. Små jul legetøj. Den særlige charme din krans vil tilføje små klokker, fugle, stjerner, snemænd, engle, kugler. Også, dekorere sit juletræ glimmer og perler.
 8. Stearinlys. Sådan udsmykning er kun egnet til kranse, som er anbragt på en vandret fast overflade.

yderligere anbefalinger

Der er et par små hemmeligheder, som du kan tage højde for ved at gøre julen krans fra grene med deres hænder:

 1. Hvis du ønsker at gøre det næste år bringe dig velstand og sikre en krans på en mønt.
 2. Den trivsel vil bringe en lille hestesko.
 3. Og for at få heldige, dekorere en krans symbol på det kommende år.

Gør rammen

Efter udarbejdelsen alle de nødvendige elementer, begynder vi at skabe en krans af grene med deres hænder. Føreren klasse vil hjælpe i denne.

Julen krans bør være meget holdbar. Det bør derfor være grundig tilgang til fremstilling af rammen.

Et sådant element kan oprettes på flere måder:

 • vride vin og omhyggeligt fastgør den;
 • krølle papiret, give dem en ringform, og den øverste træk tråd;
 • bruge en gammel haveslange;
 • binde stænger af pil, kirsebær, buckthorn;
 • Skær en kreds af pap (inde til at lave et hul mindre);
 • bruge en slange fra under gammel støvsuger;
 • bruge engangsplade, som er skåret i midten af det runde hul;
 • at købe det færdige skum ring;
 • bruge tørt græs, give det form af en ring og træk tråden stram.
 • lave en cirkel af tråd (du kan bruge en gammel ledning bøjle).

dekoration ramme

Vi fortsætter med at overveje, hvordan man laver en krans af grene med deres hænder.

Så du har en færdig ramme. Den næste fase - den udsmykning dets grene. Du kan bruge levende nåle. Perfekt egnet fyr grene, mere elegant udseende gran.

Hvis du vil have din skabelse til at overleve i lang tid, så fabrikere en kunstig krans af grene med deres hænder. En sådan dekoration kan du ansøge om det næste år, lidt fortyndet sammensætning af nye elementer. Næsten hvert hus du kan finde et gammelt kunstig juletræ. Må ikke haste til at smide det. Efter alt, kan du gøre en stor julegave krans med hænderne lavet af gran grene. Han giver ikke vej til skønheden i sin analoge, skabt af naturlige elementer.

Til at dekorere rammen, du nødt til at skære grenen. Det er meget praktisk at udføre sådanne action hjælp havesaks.

Vedhæftede grene overlapper. Frodige del bør dække tidligere tømmer. Desuden pakke grenene, så slagtekroppen skal ses. For fastgørelse, kan du bruge en stærk tråd. God løsning er at bruge wire. Det vil give den fast alle elementer.

Som du kan se, at lave en nytår krans med sine egne hænder lavet af gran grene (både levende og kunstige) - en enkel opgave.

Fastsættelse dekorative elementer

Så nu ved du, hvordan man laver en regelmæssig krans af gran grene med deres hænder. Men det er nødvendigt at dekorere. Her kan du fuldt ud at udtrykke deres fantasi. Du kan bruge en hvilken som helst indretning.

Men det næste spørgsmål, du kommer på tværs, hvilket gør ud med sine egne hænder jul krans af kviste - er måder fastgørelseselementer.

Følgende retningslinjer kan hjælpe dig med at dekorere den resulterende mesterværk:

 1. Enhver gren fastgjort altid overlapper hinanden. De bør være stramt wrap tråden eller wire.
 2. Kastanjer, agern, kogler, nødder, buer, kan du nemt holde sig til overfladen af superlim.
 3. Julekugler kan fastgøres til en tråd, der passerer gennem en hat-suspension. Fastgør det omkring bunden af kransen. Derudover kan julepynt også være limet til bunden af kransen med superlim.
 4. Medaljer kan vikle krans, binde dem ind i buer. Hvis du ønsker at fastgør strimlen, er det limet til krans-basen.

Montering på døren indretning

Så du har formet en vidunderlig jul krans med sine hænder af grenene! Men nu er der et nyt spørgsmål: hvordan man kan vedhæfte dette mesterværk ved døren?

Der er flere måder:

 1. Lav to absolut identiske kranse efter vægt. Tag en lang strimmel. Den ene ende af slipset til bagsiden af den første krans og den anden vedhæfte anden jul attribut. Loop båndet gennem døren. Den første vil være en krans på forsiden af døren, og den anden vil vise på indersiden. Top fix tape afdækningstape. Det er stadig ingen vil se.
 2. Hvis din dør har et kighul, kan du rette dit mesterværk som følger. Tag en solid linje og binde eller lim det til den forkerte side af kransen. Perekin'te dette motiv gennem døren, omtrent som beskrevet ovenfor. Men den anden ende af snøren bør fastsættes omkring døren kighul.
 3. En forholdsvis simpel metode til vedhæftet fil - er brugen af bøjler på rodskud. De kan købes ved en isenkræmmer. Med disse bøjler kan du nemt vedhæfte en krans til døren. Hvis din indretning er lys, er det muligt at gøre to stykker. Krans anbefales at hænge over den øvre og nedre del.
 4. Du kan bruge dobbeltklæbende tape. Dette er den nemmeste og bedste løsning. Den ene side af klæbebåndet er fastgjort til den forkerte side af kransen. Fjern derefter den beskyttende film og løse produktet på døren.

konklusion

Nu ved du, hvordan du opretter en unik krans fra grene med deres hænder. Og glem ikke, at det nye år ferie bør være forberedt på forhånd. I dette tilfælde, vil du have tid til at dekorere dit hjem med værdighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.