Hjem og familieHelligdage

En smuk symbol på ferien - Christmas krans

Jul - en ferie smuk og interessant. Hvor fascinerende traditioner forbundet med det. Yderligere 12 dage i julen (fra jul til Epiphany) betragtes familie. Disse dage, er familien ikke kun kommer til at banket bordet, folks obmenivatsya gaver. Alle medlemmer af husstanden er involveret i udsmykningen af huset. Og det første stykke af smykker, der vises i hjemmet en måned før ferien - denne jul krans. Dens hang ved indgangen til huset eller ved siden af bordet. Historien om denne tradition er meget interessant. Du ønsker ikke at vide om det?

Strange dekoration - krans

I alle nationer er der traditioner forbundet med kranse. For eksempel kan en krans pryder brudens hoved i dag, da hun bliver gift. Kranse mødes kære gæster, hænge dem på halsen af besøgende. Med kranse eskorteret en mand på sin sidste rejse. Men julen krans - særligt. Det er et symbol på fejringen af Kristi fødsel.

Det menes, at dette emne er blevet en traditionel hjem dekorationer til jul takket være lutheranere. Det var dem, der først havde sat en jul krans på bordet under fejringen af fødslen af Guds søn i deres hjem. Det skal bemærkes, at alle detaljer af dekorationen bærer en særlig betydning.

Lav en julegave krans af stedsegrønne grene af fyr, gran. Dekoreret med bånd i røde, klokker, æbler og slik. Vær sikker på at det er sat fire lys. Først skal du tænde et lys for en måned før jul. Det symboliserer det lys, som lyser jorden efter Kristus ville blive født. Når tændte den første lys er tændt hver søndag næste. Juleaften skal alle fire lys være tændt i huset og belyse det sted, hvor du har installeret jul krans.

Normalt kranse placeret rundt om spisebordet, i kirker - nær alteret. Senere begyndte de at dekorere indgangen til boligen.

Køb eller lav dit eget?

I dag køber i butikken klar jul krans er ikke svært. For enhver smag, kan du vælge en symbolsk dekoration til ferien. Solgt kranse lavet af kunstige og naturlige materialer. Alle af dem er meget smukke. Men inden de køber den færdige dekoration, tror, det er det værd? Efter alt, i virkeligheden, vel vidende, hvordan man laver en julegave krans kan finde de nødvendige materialer til at skabe sit eget. Og det er ikke nogen big deal. Af den måde, gør det den traditionelle udsmykning kan være hele familien. Især den kreative proces som børn. De har begge elsker at lave mad håndværk med voksne.

Hvor skal man begynde?

Selvfølgelig bør du starte med udvælgelsen af alle nødvendige. Et behov ganske lidt: fyr eller gran kviste, blød tråd, lim, tape og legetøj, stearinlys.

Først skal du væve stedsegrønne grene ind i en cirkel, styrke ledning til jul krans ikke kollapsede. Dernæst sætte stearinlys på det. Der bør være præcis fire. Stearinlys af sikkerhedsmæssige årsager bedre at holde sig til grenene, der på tidspunktet for forbrændingen, har de ikke faldet og ikke forårsage brand. Når julen krans sladder, kan du begynde at dekorationer. Nå, vil der skulle fantasere. Klokker, blomster, bånd (påkrævet rød), lyse og farverige balloner, slik og indpakningsmaterialet - passer til alle. Efter alt, er du forbereder en festlig krans bærer huset lys og glade budskab.

Klar krans plads ved bordet eller ved indgangen til huset. Ligeledes kan det være hang over indgangen til hjemmet. Men i dette tilfælde, er opmærksomme på, hvordan du opsætter lysene. Deres brand kan antænde grene. Derfor er det bedre at installere en jul krans vandret.

Og når den vigtigste traditionelle ferie dekoration gjort, kan du forberede fejringen af Kristi fødsel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.