Af teknologiMobiltelefoner

Nokia 7280 ( "Nokia 7280"), placering, anmeldelser, billeder

I mange år, det finske selskab "Nokia" var næsten hegemonisk verden af mobiltelefoner, hvilket gør en slags lovgivning og peger mode og trends, som holdt resten af virksomheden. Og det havde alle grunde. En af de mest berømte modeller, der er udstedt af producenten, var Nokia 7280, udsigten hvoraf de mest forskellige.

Denne telefon vil være lige emnet for vores dagens gennemgang. Og først, lad os tale om sin placering i den internationale mobile arena.

udvidelse

For flere år siden, har den finske producent valgt taktik masse ekspansion, stikning tendens til udvidelse af modellen serien. Men en ulempe ved en sådan politik var ødelæggelsen af enheder ansigt. Udsat for dette, selv hele serien. Hvad er problemet? Det faktum, at nogen alternativer har været anvendt inden for design, og lignende løsninger. Dette gælder også for gennemførelsen af den funktionelle rammer. Således forskellige modeller af telefoner bliver magen til hinanden som nesting dukker.

Ja, brugen af de samme design beslutninger og bringe nogle fordele. Dette medvirker til at understrege lighederne i line. Dog kan den negative side af en sådan beslutning blive kaldt indførelsen af en følelse af monotoni. Sandsynligvis blev denne afspejles i salget er ikke den bedste måde. Situationen begyndte at ændre sig kun mod midten af 2004. Så skiftede tendensen og fabrikanten har anvendt en intern identitet ved at tilføje eksterne forskelle.

På vejen til succes

Mange allerede dengang det syntes, at den finske producent har fundet et kompromis, mellemvej, for at bestemme den ordre, som vil blive tildelt rollen som det udvendige udseende af enheden og teknologiske grundlag, såvel som deres procentdel. Eksperter sagde, at selskabet var i stand til at lære at skabe en virkelig bæredygtige løsninger. Den afgørende faktor derefter igen blive modeller for ergonomi.

Ja, ændringerne var ikke så slående, men de faktisk var, så ingen savnede dem med det blotte øje. Af den måde, at resultatet af en sådan politik forandring trend blev "Nokia 7280", anmeldelser om som du kan læse i denne artikel.

Som den finske producent har forsøgt at identificere den model

At sige, at det mest komfortable tastatur, lavet af usædvanligt design blev brugt til at skabe enheden, er det ikke nødvendigt. Her ingeniører og designere har forsøgt at gøre opmærksom på bekostning af flere andre komponenter. designelementer var involveret. Og så ændringerne i tidligere og nuværende synspunkter designere og ingeniører er blevet synlige for det blotte øje.

Og selv med alt dette, den finske producent på det tidspunkt stadig ikke kunne nægte fra produktionen og frigivelsen af ekstremt små funktionelle designmodeller. De var bestemt til et begrænset segment af brugere. Ved 7280 er det Nokia, som vil blive beskrevet i gennemgangen ikke finder anvendelse.

Valgmuligheder

Leveringen model "Nokia 7280", en gennemgang af, som vi gør nu, omfatter selve enheden, dokumentationen for det (en brugsanvisning og garantibevis), disken, som Softwaren er optaget, et cover lavet af læder, en særlig rem til sikker transport, stereo headset til musik og radio-forbindelse.

Nå, sangen slutter opladeren og holder til SIM-kort og en stylus til nem åbning af den tilsvarende rum.

subtotaler

Hvis man ser nøje til den tidligere model (såsom 7260, 7270) og aftale med de grundlæggende detaljer, kan vi sige, at den finske producent kom op for at skabe en serie af meget alvorligt ved at forberede en række passende foranstaltninger. Telefon "Nokia 7280" er kulminationen på denne sekvens.

Det er designet så effektivt som muligt til at engagere sig i den tilsvarende udsparing. Især da han havde en stor effekt, der tiltrækker et stort antal potentielle købere.

En eksperimentel fremgangsmåde

Som du ved, alle tre modeller er intet mere end en ren eksperiment. Og i en sådan situation, har enheden udviklerne tilladt sig at bevæge sig væk fra de uskrevne regler, jeg forsøger at skabe noget lignende, hvad der ellers ikke var der før. Sandsynligvis, de stadig formået at vende en almindelig mobiltelefon til noget sådanne ting med et twist. I princippet kitsch var en succes, forsøget på at skabe en ekstraordinær enhed var forgæves.

Det første kig på telefonen

Meget ofte kan du finde de næste numre af planen: "Nokia 7280:? Hvordan man ringe til et nummer" Et meget mærkeligt spørgsmål, da det for at sende et taleopkald, bare gå til menuen og indtast nummeret der. Men hvilke tanker kommer til at tænke, når man først ser på emnet for vores dagens anmeldelse

Når det bliver klart, at den sædvanlige i vores forståelse af mobiltelefon model ikke ligner. Enheden er lavet i en rektangulær form, og så nogle mennesker har en tendens til at forvirre enhed med en almindelig båndoptager. Det skal bemærkes, at nogle af de overordnede nyskabelser blev anvendt siden af enheden udviklere. Jeg husker, at i en lignende form faktor for deres enheder for første gang udgivet en firma ved navn Haier.

Størrelser og dimensioner

I "i Nokia 7280" parametre er stort set identiske med de kreationer af virksomheden Haier. Hvis vi taler om konkrete tal, så bredden er 32 mm, og tykkelse - 19 mm. Og hvis der er tale om det andet firmabiler er ikke meget populære, den finske producent var i stand til at gennemføre de mest effektive produkter, hæve det generelle niveau.

Når du opretter enhed Finnerne fokuserede netop på billedet segmentet. Det er grunden til de relevante materialer blev anvendt til produktion.

enhedens funktioner

Har deres mobilnummer. For det første er den model af skærm lavet, da det var et spejl. Hvis maskinen vil være i standby, så vil vi være i stand til at nyde det mest, at ingen af dem er en reel spejl. Den anden funktion er højttalergitteret. Dens designere har dækket den særlige indsats lavet af ruskind. Det skal bemærkes, at det simpelthen er indbygget i selve kroppen. Et lignende emne, kan vi se på højre side. Der hjælper det at bruge enheden som et kamera.

Ulempen ved ruskind indsatse kan kaldes det, de er ekstremt mærke. Det varer ikke længe efter starten af brug, og du måske har bemærket spor af støv, snavs og andre mindre problemer. Indsæt noget for at rense det vil være muligt, men dette ville kræve en speciel børste.

Af Nokia 7280

Så hvad kan vi lære af kommentarerne fra folk, der har købt denne model af telefon? Som nævnt, de lydfunktioner ligner dem karakteristisk for hardware-platform, installeret, for eksempel, model 6230. En af fordelene er lydstyrken for højttaleren, hvilket er nok til de fleste situationer. Også inkluderet er evnen til at aktivere en særlig tilstand. Bestanden volumen kan altid bruges ved at forbinde en equalizer.

Standard ulempe er lydstyrken ved hjælp af fabrikken melodier. Især for sådanne tilfælde er blevet tilføjet ekstra lyd bibliotek, hvoraf nogle simulere den respektive situation. For eksempel kan du høre støjen fra lufthavnen, bag hvilken er klassificeret, fortæller om afgang af flyet. Hvis du bruger brugerdefinerede ringetoner i MP3-format, der skulle opstå de særlige problemer for anerkendelse. En væsentlig ulempe er det svage vibratoren.

Dette kan også omfatte, at fraværet af det sædvanlige tastatur. Måske er det derfor der er spørgsmål som: "" Nokia 7280 ": hvordan man ringe til et nummer og foretage taleopkald" Ikke desto mindre ulejlighed det forårsager kun i begyndelsen, indtil du vil beskæftige sig med de grundlæggende principper for ledelse. Generelt kan vi sige, at Nokia 7280, af hvilke er overvejende positive, blev jeg en designer telefon. Denne enhed har potentiale til at eksistere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.