Hjem og familieKæledyr

British sort kat: den beskrivelse, egenskaber, funktioner og anmeldelser

Katte er populære kæledyr. De findes over hele verden, og antallet af arter har længe gået til 500 britiske fold kat er velkendt i Amerika og i Europa. Denne smukke yndefulde dyr med aske, chokolade og sort pelsfarve.

Historien om forekomst af racen

Race britiske fold henviser til en af de ældste. I den form, som vi kender nu, blev det opdrættet i det 19. århundrede, hvor krydset med en persisk kat britisk hjem. Rødderne af denne race er dybe i antikken, at Kejser Claudius.

Sammen med legioner i Storbritannien på skibe ud for katten, som med held gik i land og begyndte at udforske nye steder. Det er disse repræsentanter for den romerske racen afkom og blev stamfædre til den britiske lop-eared kat.

I lang tid denne race var almindeligt kendt i Europa, og i Rusland blev introduceret for relativt nylig. Den sorte farve af britiske katte optrådte skyldes, at briterne mener, at en sådan en dragt kæledyr bringer lykke og held og lykke til huset.

beskrivelse

Hovedet på den britiske kat eller kat skal være bred og afrundet, den rigtige form. Ørerne er bredt ansat, medium størrelse, let sænket. Spidserne er afrundede, mens den ydre del tæt dækket med hår. Tud disse dyr lille, kort og bredt. Britiske kat i sort har store runde øjne gylden nuance. På forsiden de er placeret i en tilstrækkelig afstand fra næsen, der giver hovedet endnu mere spektakulær udsigt.

Liget af British Shorthair katte og stærke, muskuløse, med veludviklede brede knogler. Korte og stærke poter, hale tyk, er af medium længde og spidser til mod slutningen. Fuld modning og den endelige dannelse af kroppen falder på 4-5 leveår, til trods for at killingerne er i hastig vækst og vinder i styrke. Deres vægt i denne alder når 6-8 kg hos mænd, 1,5-2 kg mindre end hos kvinder.

uld

British sort kat skal have en glat pels farve. Der må ikke være skjolder, overgange eller nuancer. Den underuld skal også matche farven og ikke afviger fra den grundlæggende farveskema. I klippen, der er omkring 30 sorter af farve.

Pelsen kan være lang, i hvilket tilfælde det er tyk og kræver meget mere omsorg og opmærksomhed fra ejerne. Brug specielle shampoo og børster til kæmning. Sort British Shorthair kat eller andre dyr passer refererer også til repræsentanterne for rene race.

karakter

For fans til at spille, pat og kæle dit kæledyr britiske race er usandsynligt at passe. Disse katte er kendt for deres kærlighed at vise, men kan ikke lide at blive rørt. Vant hurtigt til det nye rum og være kærlig og legesyg med en person, der elsker dem og bekymrer sig for dem. Samtidig fra gæsterne og nye mennesker, så vidt muligt, vil være skjult og undgået kontakt.

British sort kat eller katten vil aldrig kede alene. De er selvforsynende og en stor tid til sig selv. Derfor er det denne race er velegnet til travle mennesker og forretningsfolk, der tilbringer et minimum af tid i hjemmet.

pleje

British sort kat er en af de mest hårdføre arter blandt arterne. Først og fremmest, hvad du skal være opmærksom - denne frakke. pensler og trimmere købt for kæmning underuld. Processen foregår på en ugentlig basis, hvis det er nødvendigt 2-3 gange i 7-10 dage. Især under fældende.

Også under den årlige opdatering af uld katte slikker sig selv aktivt, og klumper af hår indsamlet fra dem i maven. For at undgå intestinal obstruktion, bør gives særlige pastaer, piller eller foder, der er naturligt opløst i dæklag kæledyr.

De fleste skader på møbler kan forårsage både akutte og lange kløer britisk kat. For en Housewares beskyttelse skal installeres i huset et par "tsarapok". Det kan være særlige kolonner med tyk sammenrullet reb, som kan købes i en dyrehandel, eller de smukke logs fra fældede træer. Det er også nødvendigt regelmæssigt trimme kløerne og behandle dem profylaktiske midler, som denne race er tilbøjelig til svampesygdomme.

sundhed

Britiske fold kat (sort eller en anden kulør) arvet fra deres forfædre i et godt helbred og immunitet. Men der er nogle sygdomme, der kan forekomme i denne race. De første professionelle opdrættere og eksperter anbefaler at overvåge tilstanden af et kæledyr hjerte.

Hypertrofisk kardiomyopati manifesterer sig i voksne repræsentanter og ikke at blive behandlet, så for at forebygge denne sygdom, bør du regelmæssigt, mindst en gang om året, foretager ultralyd af hjertet. Begynd denne procedure i en tidlig alder en kat eller en kat.

Også British sort kat udsat tandsygdomme. Derfor skal mundhygiejne tages kontinuerligt. Hvis tiden ikke mærke til paradentose, så senere et kæledyr kan miste op til 30-35% af tænderne. Regelmæssig børstning, fjernelse af sten og inspektion dyrlæger til at hjælpe med at forhindre det.

Til den britiske altid føler sig godt, er det nødvendigt at korrekt pleje for dem, at hente en speciel diæt og regelmæssige besøg i specialiserede klinikker for undersøgelse. Fortrinsvis kat eller katten livslang så en læge, som vil være bekendt med alle sygdomme og særlige forhold i dit kæledyr.

fodring

Den britiske kattefoder og katte er ikke kræsen og vil spise næsten alt, de tilbyder. Det er derfor nødvendigt at træffe det rigtige kost og fodre dit kæledyr et naturligt og fødevarer af høj kvalitet, for at det at være sund, smuk og aktiv. Mange mennesker tror fejlagtigt, at katten er ikke noget bedre end fisk. En sådan kost vil ikke bringe i dyret de nødvendige næringsstoffer og vitaminer.

et stort antal former for foder præsenteres for dyrehandel, både tør og våd. Nogle virksomheder er ved at udvikle en speciel afbalanceret kost designet til netop denne race. Bør foretrækkes til et dyrere produkt, de indeholder en stor mængde af naturlige kød, friske grøntsager og mineraler.

Hvis du er en tilhænger af naturlige produkter, er det nødvendigt at forberede deres egne daglige portioner. Mand eller kvinde bør modtage den mad, der er nødvendige proteiner fra kød, fuldfed, grøntsager og urter kan også nogle gange tilføje æg og mejeriprodukter. Med jævne mellemrum kæledyr har brug for at købe vitaminer, der efter undersøgelse kan anbefale dyrlægen. Også i huset i det offentlige rum bør altid være frisk vand.

Hvordan man vælger en killing

Ash, sort, sort og hvid britiske kat eller andre dragter skiller sig ud med deres attraktive udseende. Hvis du vil købe et sundt killing, skal du først sørge for de gode kvaliteter af forældrene. Dette kan verificeres af et pas og stamtavle. Eksperter anbefaler at tage børnene kun bevist planteskoler.

Først og fremmest, undtagen passet og stamtavle, skal killingen har alle de funktioner af racen. Dernæst skal du være opmærksom på aktiv og legesyg barn. Hvis manifesteret apati, er der en chance for infektion eller sygdom. Status for ørerne og øjnene skal også være normal.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.