Kunst og underholdningFilm

Ivan Glebovich Panfilov: biografi, billeder

Helten i dagens artikel - Ivan Glebovich Panfilov, søn af den berømte i biografen og teatralsk miljø af mennesker. Det virkede hans karriere var forudbestemt, men han gik igennem den med dens komplekse og ikke den mest direkte rute. Hvad ved vi om dette interessante mand?

oprindelse

For far Ivan - kult instruktør og manuskriptforfatter Gleb Panfilov ( "Home", "mor", "Vassa"), ægteskab med skuespillerinden Innoy Churikovoy var ikke den første. Han har en ældre søn , Anatoly, der fulgte i fodsporene på sin far, der handler i film og arbejder som art director. For første gang sin kommende kone talentfulde Panfilov set i billedet af Baba Yaga. Hun var uddannet på Schepkinskogo Skole og Youth Theater skuespiller. Deres fælles arbejde i filmen begyndte med filmen "Ingen sti gennem ild" (1967). En legendarisk maleri "The Beginning" (1970) om Jeanne d'Arc gjorde Panfilov og Churikova verdensberømt.

Ægteskabet af to kreative individer var meget stærk, og i 1978 parret havde en søn - Panfilov Ivan Glebovich (fotos kan ses i artiklen). Hans fødselsdag - 8 af februar. At leve i en atmosfære af dialog med kreative mennesker, drengen rive parodi, portrættere dem, der i disse år blev ofte vist på TV: popstjerner, politikere og skuespillere. Ambient overrasket teenage talent, men forældre i barndommen forudsagde skæbne endnu en søn, tro skuespiller vej er for kompliceret.

formation

Ivan har ikke argumentere, og han gik ind i Moscow State Institute med en grad i international ret. Ved afslutningen af bosatte sig i og tænke uddannelse i London, for at opnå en kandidatgrad. Men deprimeret ung mand sidder ved en computer og en følelse af at være et tandhjul i en stor virksomhed, der lever af sine egne love. Han blev tiltrukket af uafhængighed og mulighed for at rejse.

Udenlandske kandidat mere velegnet, men diplomater i slutningen af 90'erne modtog en almisse, og Ivan Glebovich Panfilov drøm om økonomisk frihed, der ikke ønsker at modtage tilskud fra deres forældre. I stedet for at bevæge sig op ad karrierestigen en succesfuld advokat, han pludselig åbnede en restaurant. Kulinariske evner, viste han også et barn, seks år oplever interesse i processen med madlavning.

succesfuld restauratør

Med 20 års leve på egen hånd, den unge mand henvendte sig til lederen af firmaet, hvor han arbejdede, som ikke ville skade at åbne en café for medarbejderne. Som svar fik han sætningen: "Hvis du ønsker at løse magt problemet, her selv og lån." På 23 år, i virkeligheden, den unge mand blev en fuldgyldig partner af virksomhedens ejer. I sit liv var der byggeri, der tegner, ansættelse af personale. Forældrene var forfærdede: deres søn og arving navn - Ivan Glebovich Panfilov - er blevet en direktør for en offentlig catering med et stort kors.

Forlader loven, besluttede den unge mand til at åbne en restaurant i Peredelkino, kaldet "Children of the Sun". I en fyrreskov, på det sted, hvor der dannes af forfatterens samfund landsby. I første omgang blev det betragtet ikke kun som en økonomisk projekt, men også et sted med kreativ intelligentsia kollektion med litterære og poetiske aftener. Ikke føler støtte fra litterære Fund, Panfilov Jr. vandt alligevel ros fra føreren af restaurationsbranchen Arkady Novikov, erkendte projektet rettidig. Denne institution eksisterer stadig i dag.

filmografi

Når først dukkede op på skærmen Ivan Glebovich Panfilov? Filmografi skuespiller begyndte med en alder af fire. I filmen 1982 "Vassa", spillede han barnebarn af hans egen mor. Inna Churikov medvirkede i filmen i en ledende rolle. Der er en registrering af Ivan og episoden i "Moskva Saga" (2004), og lidt tidligere, i 2000, han udmærkede sig som forfatter. Drengen hjalp sin far i skrivning af filmatiseringen af stykket om Romanov kejserlige familie. " Vi kunne ikke undvære ham i dokumentarfilmen, hvor hovedpersonen var hans far - Gleb Panfilov (2006). Det kaldes "Custom Theme".

En virkelig stjerne for skuespilleren var rollen som Mr. Neznamova i 2008 filmen år, "Skyldig uden skyld". Det er så ændret sin skæbne, gik den unge mand til London for at studere handler færdigheder. Til dato, hans filmografi deltog kun fem projekter.

Rollen Neznamova

I 2008 Gleb, den berømte instruktør lavet en kongelig gave til sin kone og søn tog fart tilpasning af stykket af Alexander Ostrovsky, hvor rollen som den berømte skuespillerinde medvirkede Kruchinina Churikov og en talentfuld, ung, men hensynsløs kollega på scenen spillede Ivan Glebovich Panfilov. Skuespilleren, ifølge hans mor, slog hende, hvilket bringer til filmen en følelse af sandhed, at fremtrædende forældre beklagede, at der frarådes søn engagere sig i teater kunst.

Hans partner i filmen var en af de bedste skuespillere i vor tid: Yankovsky, A. Filozov, B. Sukhorukov, L. Bronevoy, Mordvinova A. og M. Shukshin. Filmen blev belønnet med "Golden Eagle", som den bedste mini-serie. Det succes kom også Panfilov Jr. forbedret i erhvervet som deres forældre, forlader restaurationsbranchen.

Ivan Glebovich Panfilov: kærlighedsliv

Før manden var altid et eksempel på forældre, der er sammen i mere end 50 år. Dette er en af de mest harmoniske par af den nationale biograf. Så han stadig ikke har gjort sin familie og gav dem børnebørn. Kendskab perfekt engelsk og studere i London, mødte han en pige, som var villig til at underkaste sig hans far og mor. Denne information i 2012. Men indtil nu, oplysninger om et ægteskab eller fødslen af hans børn, nej. På forslag af den britiske side Inna Churikov spillede Dronning Elizabeth Efter et opspil af Peter Morgan, "Audience". Mand blev instruktør og producer - Ivan Glebovich Panfilov, bestået en passende behandling. Det betyder, at hans navn teatergængere amatør høre igen og igen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.