SundhedSygdomme og betingelser

Hypertrofisk kardiomyopati: symptomer, diagnose og behandling.

Hjertet er det centrale organ i kredsløbssystemet, der bærer blod pumpefunktion karsengen. Således det optimerer levering af alle de nødvendige væv metaboliske substrater og oxygen.

Men tilstedeværelsen af hjertesygdomme i væsentlig misligholdelse af disse processer, fordi så musklen ikke er i stand til på passende levere behovene hos alle væv og organer,. Desuden er hjerte uregelmæssigheder og ændringer i struktur observeret i de erhvervede stenotiske hjertesygdomme og forhøjet blodtryk, når det ventrikulære myocardium tykkere betydeligt, hvilket kaldes hypertrofi.

Hypertrofisk kardiomyopati - et sæt gruppe af hypertrofisk ændringer i hjerte. Det er temmelig farlig sygdom, fordi det i fremtiden er fyldt med udviklingen af kronisk hjertesvigt.

Årsagerne til kardiomyopati.

Aorta stenose - er den vigtigste hjertesygdomme, fordi, som det udviklende hypertrofisk kardiomyopati. Det er kendetegnet ved forsnævring af aorta og en krænkelse af blod udstødt fra den venstre ventrikel ind i den systemiske cirkulation.

Kompensere for manglende blodgennemstrømning, hjertet øger kraft af sammentrækning, hvilket fører til en normalisering af blodstrømmen i aorta. Imidlertid øget funktionel belastning på hoveddelen af den menneskelige organisme fører til en stigning i venstre ventrikel muskel vægtykkelse. Dette er hypertrofi. Det er farligt, fordi senere fortykkede vægge lider af en mangel på blodtilførsel, på grund af myokardie arterier leverer blod til ham fra ydersiden til indersiden.

Fordi endokardiet senere vil lide af iskæmi delvist dø ud, og et hjerte hulrum vil udligne blodplader. Det er farligt blodpropdannelse og dens adskillelse fra væggen, hvorefter den kan tillukke karrene i hjerne, nyre, tarm eller ekstremiteter, der forårsager en tilsvarende symptomer.

Desuden kan hypertrofisk kardiomyopati udvikle sig i andre tilfælde:

  1. i nærvær af hypertension,

  2. når hjertet stimulerer adrenalin,

  3. når blodvolumen overstiger de tilladte grænser.

Kardiomyopati, hvor symptomerne er ret ens i præsentation med hypertension, kendetegnet ved følgende symptomer:

  • hovedpine i den parietale område og hovedet,

  • blackout,

  • kvalme,

  • flimrende fluer og sorte pletter for øjnene.

De specifikke symptomer, der kan bemærkes i mange patienter, praktisk talt ikke-eksisterende før den periode dekompensation (muskelnedbrydning tilpasningsevne). I første omgang fordi denne patologi er ikke anerkendt som forløber uden klager.

Diagnosticering af kardiomyopati.

I trin ses hypertrofiske kardiomyopati kompensationsændringer på et elektrokardiogram og læge vurderes ved at bestemme karakteristiske træk.

Også hypertrofisk kardiomyopati kan påvises med en samlet visning, når over hjertet under en sammentrækning af den venstre ventrikel begynder til lidt vibrere brystvæggen. Sådan symptom kaldes "felin spinder" og er en afspejling af en ekstern skubbe proces af blod gennem den indsnævrede åbning af aortaklappen.

Derudover kan de læge auskultation områder af hjertet bemærkes et groft systolisk mumlen og svækkelsen af den anden hjertelyd.

Af alle de metoder til diagnose af hypertrofisk kardiomyopati er den mest informative ultralydskontrastmiddel radiografi, angiografi, computertomografi med intravenøs kontrast.

Fremgangsmåder til behandling.

Hvis du eller dine kære diagnosticeret med kardiomyopati, kan behandlingen kun tildele en specialist kardiolog. Det indebærer kirurgisk fjernelse af aortastenose eller ventil, samt lægemiddelterapi af hypertension, som er udpeget af lægen afhængigt af årsagerne og faser. Dette kompleks af lægemiddel: selektive blokkere, diuretika, ACE-hæmmere, vasodilatorer, calciumkanalblokkere og andre valgfri hjælpegruppe af lægemidler ..

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.