SundhedSygdomme og betingelser

Symptom af oppustethed: dens årsager og løsninger

Fra hvad oppustethed er, og hvordan man slippe af med det? Disse spørgsmål er meget udbredt blandt patienter, der regelmæssigt forstyrrer disse ubehagelige symptomer. Det er værd at bemærke, at denne sygdom sammen med funktioner som opstød og halsbrand, kan ikke kun medføre ubehag eller forårsage banale ubehageligt, men også pege på udviklingen af alvorlige sygdomme. Det er derfor, vi i dag vil fortælle dig i detaljer om, hvad der præcist er årsagen til symptomerne præsenteret, samt om hvordan man kan forebygge yderligere manifestation.

Symptom af oppustethed og andre symptomer

1. Smerter. Under ophobning af gasser i kroppen en person kan føle de forskellige typer af smerte. De kan være små, stumpe, skarpe eller intens. I de fleste tilfælde smerten delvist testet efter frigivelse gasser eller afføring. I dette tilfælde, oppustethed symptom på i forbindelse med luft i maven.

2. Bøvse. Dette er en normal fysiologisk proces, ved hvilken den menneskelige krop slipper af overskydende luft i maven. For det er også karakteriseret ved oppustethed. Det er værd at bemærke, at næsten alle mennesker under måltidet til at absorbere den overskydende luft. For at undgå dette, skal du følge de enkle regler:

 • indtage føde eller vand langsomt;
 • ikke at tale under måltidet;
 • ikke at drikke flydende føde gennem et sugerør.

Konstant abdominal udspiling: Årsager til sygdom

1. Dårligt fordøjet mad

Akkumulering af gasser i colon og efterfølgende oppustethed i 90 procent af 100 kaldet banale fermentering er ikke fuldt fordøjet mad (fx vegetabilske fibre). I denne henseende, eksperter anbefaler at følge opførslen af organismen og at udelukke efterfølgende anvendelse af de fødevarer, der forårsager denne ballade. Oftest oppustethed symptom på maven opstår efter brug af følgende ingredienser:

 • bagt bønner ;
 • Rosenkål, kål, blomkål;
 • broccoli;
 • tyggegummi;
 • kulsyreholdige drikkevarer;
 • æbler, pærer og ferskner;
 • salat;
 • karamel.

2. Antibiotika

De anmærkninger til medicin beskrevet bivirkninger, blandt hvilke ofte kaldes oppustethed symptomer. Dette forklares ved den kendsgerning, at efter modtagelse af de antibiotiske midler er væsentlige ændringer i tarmens mikroflora, og hvad der er relateret flatulens.

3. Sygdomme i mavetarmkanalen

Hvis denne sygdom, tilsyneladende ud af ingenting, så mest sandsynligt, at du har nogen sygdom i fordøjelsesorganerne. I dette tilfælde må overdreven gasdannelse angreb ikke finde sted efter slankekure, og er ledsaget af symptomer såsom forstoppelse, opkastning, diarré, kvalme, blodig afføring, feber, væsentligt vægttab, alvorlige, tilbagevendende eller langvarig smerte i mave, bryst, etc. . Hvis der ud over alle de ovennævnte symptomer Flatulens du ved første hånd, er det nødvendigt at tage fat hurtigst muligt til distriktet læge. Efter alt, hvis rettidig behandling vil du være i stand til at glemme, at en sådan overdreven flatulens eller maven.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.