SundhedSygdomme og betingelser

Syreindhold: Symptomer og Kost

Den berømte sætning "vi er, hvad vi spiser" er meget rigtigt, fordi alle, at vi har en direkte indvirkning på daglig basis, vi spiser, og vores helbred og udseende. Og kold mad snacks og et stykke fedt kød, og lejlighedsvise måltider og sult for at bringe tallet til de ideelle parametre - alt dette vil helt sikkert blive belønnet for os. I en række af gastrointestinale sygdomme såsom gastritis, mavesår, dysbacteriosis, cholecystitis, pancreatitis, colitis, enteritis og andre, som er en naturlig følge af vores manglende vilje til at overholde principperne for en afbalanceret kost, hyperaciditet, symptomerne vil blive beskrevet nedenfor, er den mest almindelige. Desuden, hvis det ikke behandles, kan det udløse udvikling af mere alvorlige problemer - gastritis og sår i mavetarmkanalen.

Syreindhold: symptomer

Hvis du misbruger skadelige retter, samt hvis din kost mangler enhver regelmæssighed ved måltiderne (f.eks mange springe morgenmad, eller ikke er i stand til fuldt ud at spise i på grund af forskellige årsager), så du risikerer alvorligt få surhedsgrad. Det er de vigtigste årsager til denne sygdom. Det har øget de ubehagelige symptomer på syre. Denne tyngde i maven efter at have spist, mavesmerter og brændende, og opstød og halsbrand, og problemer med udledning af sin stol, og fordøjelsesbesvær. Denne sygdom er oftest ledsaget af en langsom, men som man siger, en god korrosion mave.

Hyperaciditet, at symptomerne på, som er fuldt berettiget blive kaldt "alarmer" til udviklingen af en langt mere alvorlig sygdom kræver øjeblikkelig behandling, samt overholdelse af en speciel diæt, hvis principper er beskrevet nedenfor. Den nye kost vil hjælpe med at regulere tarmen ph-balance, og dens essens er helt at eliminere brugen af visse produkter.

Kost med højt syreindhold

Først og fremmest bør du forkæle i forbruget af hvad du er for sikker, meget glad for. Denne fede, sure, krydret, mel retter, samt pickles, syltede grøntsager, rå grøntsager, citronsaft, konserves, røget kød, rugbrød, gas drikkevarer.

Og med henblik på at sænke surhedsgraden i mavesyren anbefales i din kost for at indføre sådanne retter og produkter, som supper og bouillon baseret på grøntsager, korn med mælk, magert kød og fisk, som er bedre til at lave mad i en dobbelt kedel, kartofler, squash, blomkål kål kogt. Derudover vil du gelé, damp røræg, mælk supper, kogte æg, grøn te og mineralvand med base.

Men for at hjælpe dig i kampen mod høj surhedsgrad, vil kun én justere dens menu ikke være nok. Det er vigtigt at etablere og regelmæssighed af måltider. Mennesker, der lider af hyperaciditet bør ikke spise tre gange om dagen, og kun fem eller seks gange, i hvert fald ind frokost og eftermiddagste. Det er vigtigt at tage hensyn til det beløb spises på et tidspunkt. Til dette formål bør det erindres, at den normale størrelse af en menneskelig mave voksen er to håndflader presses sammen. Derfor er den bedste ville være mad i små portioner, og ikke "at ødelægge", og ikke "for to". Vær opmærksom på bøvse (eller trangen til det) - så snart det kommer ud, er det et signal om, at din mave er fuld, og det er på tide at stoppe med at spise.

I fravær af behandling og slankekur hyperaciditet snart kan fremprovokere gastritis med højt syreindhold, symptomerne på hvilke er tunge og ubehagelige. Først og fremmest, det er en smerte at trække karakter (til tider meget stærk), forekommer normalt på tom mave, natten eller nogen tid efter måltidet. Desuden er patienten ofte plaget halsbrand. Ikke udelukket og kvalme, opkastning, konstant ubehagelig (sur) smag, løs afføring, og vice versa, og forstoppelse. Jeg lider gastritis med høj surhedsgrad appetit er ikke reduceret, men forbliver på samme niveau eller steg. Sygdommen i sig selv ikke bærer nogen sæsonbetonede karakter, er det kendetegnet ved skiftevis perioder med remission og tilbagefald.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.