ModeTøj

"Kelton" - sko fra den populære italienske producent

I nitten 75:e år Pieroni brødre Sauro Giuseppe grundlagde mærket Kelton. dag er det stadig en familievirksomhed, hvis succes skyldes den fremragende kvalitet modeller og forstå kravene i deres fans. Det grundlæggende princip i populære mærke - produktion af kun høj kvalitet damesko.

Enige om at opfylde behovene hos velhavende og sofistikerede klientel er ikke så enkel. På trods af alt, "Kelton" - sko, der betaget ikke kun italienerne. Hun vundet hjerter af millioner af kvinder langt ud over sol land.

virksomhedens hemmelighed til succes

"Kelton" - en sko, der var et eksempel på en kombination af en sko håndværk og innovativ teknologi. Brothers Pieroni helt sikker på, at manuel arbejdskraft - er en garanti for fremragende kvalitet og individualitet, så de giver ham et raise, særlig opmærksomhed. Selv i dag mange operationer udføres i produktionen af det med hånden. "Kelton" - en sko, der er lavet i Italien og kun fra naturlige materialer.

Samlinger "Kelton"

Vifte af velkendte mærke er så stor, at retten til at vælge en stilfuld sko kan og samfundets damer, og almindelige kvinder til hverdagsbrug. Du kan købe fancy stiletter og pålidelige sko til sjappet efterår. Samt en varm og letvægts støvler lavet af læder og pels.

Funktioner modeller

De fleste modeller "Kelton" - på en komfortabel kile hæle. Det anvendes i sko og støvler og støvler. På en bund af kvinder føler sig selvsikker. Korrekt opbygget blok ikke forårsager ubehag. Italienske sko "Kelton" er meget forskelligartet. Det er alle moderne stilarter. Sko "Kelton" kombinerer alt det, en kvinde kan ønske sig. På grund af unik teknologi, har overlegen kvalitet mærke vundet popularitet på verdensplan.

Vinter model

Kvinder ved, hvordan det er nogle gange svært at vælge sko til vinteren. Men hvis du besøger butikkerne i selskabet "Kelton" vinter sko vil ikke længere være et problem for dig. Støvler og støvler foret med pels at gøre dit ophold på gaden, selv i den bitre kulde behageligt og fornøjeligt.

Virksomheden "Kelton" på russisk

Den berømte italienske mærke har været aktivt involveret i den igangværende internationale udstilling i Rusland. Vores landsmænd har længe værdsat kvaliteten af produktionen selskab "Kelton". mærke sko ideel til det barske russiske klima. En af virksomhedens kollektion er skabt til Rusland.

For hvem det er lavet fodtøj mærke og hvor du kan købe

Dybest set, alle samlinger "Kelton" designet til business kvinder, der kender og værdsætter den moderne stil, komfort og elegance. For smukke kvinder, der tilbringer det meste af deres liv på arbejdet og i sko værdsatte, frem for alt, funktionalitet. Køb disse sko kan findes i selskabets butikker, brand butikker. Men hvis du ikke har tid til aktivt at shoppe, skal du kontakte en certificeret og pålidelig online butik.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.