ModeTøj

Columbia vintertøj: jakker

Det har længe tjent et navn for sig selv i en verden af vinteren tøj fabrikanter mærke Columbia. Ned jakker af dette mærke, især i efterspørgslen. Så uanset om de er gode, ifølge reklamen?

innovationer

For det første er det værd at bemærke, at i flere årtier, har virksomheden udviklet mere end 10 forskellige teknologier, der ikke mister varme. Blandt de mest bemærkelsesværdige kan kaldes Omni-Heat, Omni-Tech (vand ikke absorberes, og ruller langs overfladen af dråber) og TurboDown (varmeisolering selv når de er våde).

Notorious Omni-Heat (reklame hooked canadiske olympiske hold, der testede produkt) er kendetegnet ved en "smart termoregulering", hvilket bidrager til bevarelse af de naturlige varme mennesker og fandt ud af overskydende fugt. Hele denne proces er muligt takket være en opbakning aluminium point.

Vinter tøj Columbia (dynejakker): Formål

Det er specielt designet til folk, der elsker en aktiv vinterferie. Desuden er det tøj designet til hverdagsbrug i kolde dage. Det er underforstået, ikke kun mild europæiske vinter med sine nulsatser, og mere hårdt vejr, svarende til russiske frost. Denne globale brand ikke satse på design og funktionalitet. Så jakke Columbia Kvinder er ikke meget forskellig fra den mandlige. Det er snarere unisex.

Oftest produkter i dette selskab er købt af folk, der elsker sport mode stil. De er især populære blandt dem, der er tvunget til at bruge en masse tid på gaden (for eksempel mor, gå med børn på vinterdage).

Jakke Columbia: anmeldelser

Der er ingen måde at fortælle dig om hver enkelt model, men kan generaliseres meninger om sådanne grundlæggende egenskaber som varmeisolering og holdbarhed. Alle anmeldelser alligevel opdelt i to kategorier: nogle klappe og sige, at bedre ikke at finde en dunjakke, mens andre er dybt skuffet over sit valg. Sådanne udtalelser Range er let forklares.

De fleste af kravene er, at klatring fnug første to eller tre måneder, sømmene af dårlig kvalitet, stoffet toppen af en billig og let få beskidte, tråd stikker ud. Hertil kommer, beskyttelse mod kulde og regn til nul, siger utilfredse, og alligevel var det en ting, de rent faktisk har valgt "Columbia". Mange beklagelse forgæves spild af penge. Men alle disse negative anmeldelser har ofte én ting til fælles: en dunjakke købt "et sted i kampagnen", "på nogle salg" eller på markedet. Udadtil, han kiggede godt, og at det er en falsk, meget få mennesker troede, fordi mærket etiketten var på plads.

De, der er tilfredse med, primært købt deres produkter eller i butikkerne, eller på den officielle hjemmeside. Original Jakker Columbia (mandlige og kvindelige) er lavet af stof, der afviser sne, regn, snavs, beskytter mod vinden. Nedenunder det ikke er nødvendigt at sætte på fem trøjer, sweatere nok én. Naturlig fyldstof (80% består af pennen ved 20% - fra ned). Næsten alle modeller har hætte med de samme egenskaber, som er modelleret på en sådan måde, der er let at udskifte hætten. Der er en interessant detalje: udluftningsvindue under ærmegab, at frigive unødvendig varme. Næsten alle de ned jakker er en lodden, men det er aftagelig i tilfælde af ubrugelighed. Også meget vigtigt det er, at der som regel justerbare manchetter på ærmerne og bunden af dynejakker kan udliciteres. Ekstra faciliteter inkluderer interne lynlås lommer.

Reklame hævder, at jakken kan bæres direkte på skjorten, men få bekræftet dette, selv om indenlandske erfaringer, af hensyn til interesse, selvfølgelig, blev foretaget. Men hovedkonklusionen er: Jakker Columbia Virksomheden producerer virkelig varm, men bære dem på hendes nøgne krop stadig ikke det værd.

pleje

Da jakker er lavet af åndbart stof, kan det ikke suge dem. Kan godtages som hånd og maskinvask i delikat cyklus med snoning ved lave omdrejninger. Forbudte blegemidler. Tørring er påkrævet i den rettede form ryster lejlighedsvis. På bøjler hænger i, kan ikke være våd. Men det vigtigste er, at du skal bruge en speciel vaskemiddel produkter med membranen, således at der ikke pulvere eller geler er ikke egnede!

Så uanset om eller ikke at købe vintertøj Columbia selskab? Jakker har vist sig værdige, samt alle andre produkter af dette mærke. Men for ikke at løbe ind i en falsk, er det nødvendigt at anvende til kædebutikker, snarere end risiko på salget.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.