HjemlighedIndretning

Hvordan man skaber komfort i huset: ideen, interiør, tips

Det sker - du kommer til at besøge, og i hjemmet ligesom og ren, og lyse, og stilen kan spores, og ubehageligt. Eller omvendt - og som noget særligt i huset er ikke, men stadig hyggeligt, godt, ikke ønsker at forlade. Hvilken trøst elementer i hjemmet skaber en atmosfære i det? Hvad er det for noget her? Er det kun i gæstfrihed af værter?

Når huset er godt

Heldige dem, der er udstyret med indvendig flair for stil og intuitivt forstår, hvad der bør være en behagelig hjem. Hvis du vil vide, hvordan du opretter komfort i huset, er det skrevet en masse artikler, der er workshops og foredrag. Men emnet er stadig relevant. Denne artikel indeholder alle former for tips om, hvordan man skaber komfort i huset med sine egne hænder.

Harmoni i rummet skabt ved tilsætning af de indvendige enkle men nyttige ting. Varer til komfort i huset, kan du finde næsten enhver butik. For eksempel er den sædvanlige gardin, modsvares af reglerne, kan skabe den rette stemning i rummet, og hvis ikke simple forhold kun vil tilføje til kaos.

Hvis værelserne er små

Hvis et lille rum i huset, rod af tunge møbler er ikke det værd. Det er bedre at tænke på omkostningerne, men effektiv løsning, hvor alle skabe og hylder vil være enkel, funktionel og plads kan rumme en maksimal nyttige. I det lille rum er der ingen grund til at hænge tungt flerlagede gardin, nok til at være temmelig enkle gardiner.

Farver som komfort objekter i huset

Hvis karmen er forudsat, så en lille gryde med en blomst til at være meget passende. Men hvis du ikke "komme sammen" med levende farver, hvis du dør, og tør, er der ingen grund til at overmande dig selv og forsøge at hurtigt blive en blomsterhandler. Tørrede, præparerede planter kun ødelægge indtrykket. I dette tilfælde, fortrinsret til små buketter af kunstige blomster, især fordi de kan arrangeres ikke kun i vindueskarmen, men også i de øverste lag af skabene.

Hvis du er en ædel blomsterhandler, kommer til dig for at få råd om dyrkning af en bred vifte af indendørs planter og planter, du, mere end nogen, ved, hvordan man skaber komfort i huset, og at blomsterne altid er sat op på en positiv måde. Planter plantet i originale urtepotter, samt støtter til dem, kunstige sommerfugle og mariehøns giver friskhed og skønhed værelser.

Derfor, hvis du er ejer af de store værelser, de planter, du kan vælge en hvilken som helst - selv en palme i et badekar, men generte violer i små potter. I dette tilfælde er det kun nødvendigt at kompetent vælge et sted, hvor blomsterne vil se mere positivt. Hvis dit værelse ikke afviger gigantisk størrelse, og derefter give præference til planter af medium størrelse og små. Og huske hvor mange - alt for mange blomstrende planter kan gøre dit hjem til et arboret, hvilket naturligvis ikke er godt for leg.

hyggelig vindue

Udover blomster, pryder vindueskarme, skal du korrekt matchede gardiner til vinduet dekoration plads. Den væsentligste betingelse for, når du vælger gardinerne - overholdelse af de almindelige stil lejligheder. For eksempel, hvis dit hus er domineret af japansk minimalisme, vil de tunge multi-lag gardiner ser meget ud af sted, ligesom de enkle papir blinds ikke passer ind i den luksuriøse orientalsk indretning.

belysning

Belysning i alle rum skal være effektive. For eksempel i køkkenet vigtige stærkt lys, mens i soveværelset det skal være blødt, intimt.

Lys og lyse rum skal være:

  • køkken;
  • badeværelse og toilet;
  • indgang.

Blød, diffust lys er at foretrække til soveværelset og spisestuen. I stuen, samt i børneværelser, er det bedre at være i stand til at ændre belysningen fra lys til blød.

entre

Kom hyggeligt hus begynder? Det er rigtigt, med en hall. Selv tidligere - med en hoveddør og et tæppe fra hende. I dag kan man købe helt nogen pad: med inskriptioner, tegninger, selv med 3D-effekter hele afhænger af din sans for humor, og økonomisk kompetence.

Der er ikke noget nemmere end at skabe komfort i huset, hvis du starter fra døren. Hvis gangen pladsen tillader det, sætte der en lille sofa eller bløde osmannerne, terninger, så det bliver lettere at sætte på ens sko og take off ens sko, som du selv og dine gæster.

soveværelse

I soveværelset, men som i alle rum i huset, en hygge skaber små ting. Her øvrigt vil flerlagede gardin se positivt, selv om det skjuler det visuelle rum, fordi der i dette rum har brug for lidt dim og intimitet. Soveværelse - et rum, hvor det er ønskeligt at udglatte hjørnerne som muligt. Selv seng med rette vinkler kan være blød, hvis den lå en chik satin sengetæppe med en "blød" design.

I soveværelset, kan du afvise lysekrone i midten af loftet, er temmelig passende blødt, diffust lys. Det er nok til at være to bordlamper på natborde og lampetter på væggen.

køkken

Men det kræver et klart lys på ethvert tidspunkt af dagen eller om natten. Tilskyndede store vinduespartier og køkken inventar omkring omkredsen, bør koncentrationen af hvilken fortrinsvis være over bordpladerne.

Hovedreglen af køkkenet - funktionalitet. Og dog, her er det muligt at realisere forskellige ideer til komfort i huset. Vi skal bare vælge klogt redskaber i samme stil, dekorere et køkken forklæde og møbler. Castor, elegante servietholdere, hylder med krydderier, korn og andre - det er de små ting og detaljer af komfort i huset.

Badeværelse og toilet

I et forsøg på at skabe harmoni i badeværelset og toilet, mange gør den samme fejl - arrangerer forskellige søde nipsgenstande, hang en masse hylder. Dette skaber den modsatte effekt, og lokalet ser rodet og trange.

Hvis du vil have dit toilet altid set hyggeligt, rense al unødvendig. I disse rum er vigtigt klart at funktionalitet og renlighed, og det er vanskeligt at opnå, hvis der er uvedkommende ting. Især ødelægge visningen de forskellige poster for rengøring af huset, spande, børster og klude, som mange holder i badeværelset eller toilet. For disse emner bedre fremhæve nogle krog i huset, muligvis enhed som ønsket, i gangen. Eller, hvis planen tillader, gøre en særlig niche i væggen , hvor alle de egenskaber og fjern for rengøring. Hvis du foretrækker alle det samme sted disse elementer i badeværelset, så gør dem en særlig skab, helst i de vigtigste farver i rummet. Det vigtigste formål - at skjule alle unødvendige. I dette kabinet, ved den måde, kan du skjule og vasketøjskurv.

Badeværelset selv skal forblive en personlig hygiejne poster, og for dem er mere end nok til to eller tre hylder. Accenter hjælpe med at arrangere de oprindelige indehavere, håndklæder, måtter på gulvet, samt de søde klistermærker på VVS, som du kan vælge efter din smag.

stue

Dette er stedet, hvor du kan vise alle deres fantasi og skabe komfort i huset med sine egne hænder. Ganske ofte stue er siddepladser alle husstande, mødested for partiet. Også her er det vigtigt ikke at overdrive det og stå plads - det bør være nok til alle. Blød fluffy tæppe, komfortable stole, hynder - det er noget, uden hvilken utænkeligt hyggeligt hus. De vigtigste ting - ikke overdrive det.

Hvordan man skaber komfort i huset, hvor små børn lever? Det er det brændende spørgsmål for unge familier med børn i alle aldre. Selv hvis du har dit eget værelse børnene foretrækker at spille der, hvor er de voksne, så ofte det bliver et levende sted for en disposition af næsten alle legetøj baby. Gør plads til spil, sætte et tæppe der puslespil og placer kurv til legetøj.

pejs

Branden altid skaber en atmosfære af hygge og mystik, og det svage lys kun forbedrer helhedsindtrykket. Træ forbrændinger, let krakeleret, og ilden lys falder på liggende fluffy tæppe, komfortable lænestole ... Romance.

Hvis i dit hus, kan du ikke råd til en rigtig pejs, den, der stopper dig til at gøre det en efterligning? Mod en væg gratis pladsbehov - og begynde at skabe! Her er et lille værksted til at skabe pejsen for den sædvanlige papkasser.

Tag masser af papkasser i forskellige størrelser og fold en firkantet bue. Kasser fastgøre sammen et klæbebånd. Okleyte deres tapet med billedet af en mursten eller murværk. Det er nu op til at knytte din pejs til væggen - og voila - en perfekt efterligning pejs hylder klar! Arranger plads foran pejsen, og sat i en krans. Shimmering i forskelligt lys, det er en fremragende erstatning for en naturlig kilde til ild, og på Mantel hylde kan du sætte billeder i rammer, plys små dyr sidde eller placere familiens porcelæn.

Tænk på din familie våbenskjold, tegne det og holde fast på væggen over pejsen. Så dit hjem vil få særlige individualitet og charme.

"Fly-Lady" systemet

Hovedreglen hyggeligt hjem - renhed. For selv om situationen dit hus, du berømte designere udviklet og legemliggjort ideen om den kendte byggefirmaer, snavs og støv i huset trække ned hele indtryk af stor reparation. Mange husmødre har indført "Fly-Lady" system til rengøring.

Dens essens er at bruge på rengøring nøjagtig 15 minutter om dagen. Efter alt, renlighed og komfort i huset - ikke altid en betingelse kæmpe indsats. Al den plads i huset er opdelt i zoner, og hver dag vil du rydde op i en af zonerne. Som et resultat, vil systemet uundgåeligt føre til, at huset er en konstant renhed, og du vil ikke spilde din indsats på en weekend.

Ud over rengøring er der mange såkaldte lifehack (og dette er hemmeligheden af komfort i huset), meget lettere liv husmor. For eksempel ved vi alle, at på de øverste overflader af køkkenskabe konstant akkumuleres fedt madlavning særlige støv og snavs, for at fjerne det er værd at en stor indsats. Dæk toppen af din frysere gennemsigtig plastfolie, vil du se, hvordan reduceret rengøring i rummet. Efter alt, du vil bare nødt til regelmæssigt at ændre eller snavs på den nye film. Den samme film, du kan lægge den indvendige overflade af køkkenskabe, vil det også bidrage til at mindske den tid til at rense køkkenet. Generelt næsten hver husmor har hendes hemmeligheder til at opretholde renlighed i huset, og nogen kan endda give en master-class komfort i huset.

For glans glas og spejlflader, anvendelsen af ammoniak opløsning. I vandet, hvorigennem du planlægger at slippe af med støv, tilsættes lidt skyllemiddel. Så støvet vil forstyrre dig, og efter rengøring af huset vil stadig være duftende.

Men prøv ikke at overdrive det med renhed, sterilitet fordi museet helt dræber charmen af huset. Præsentation gæster ved indgangen til skoovertræk og holder øje med tingene, som de rører, risikerer du mere end nogensinde at se i hans hus ingen andre end deres eget spejlbillede i spejlet helt rene.

atmosfære

Måske er den vigtigste regel hyggeligt hjem - atmosfæren skabt af situationen eller ikke ting, men folk. Munter, gæstfrie værter, gæster sjov, lækker mad, latter, livlige samtaler - det er det, skaber atmosfæren i ethvert hjem.

Og glem ikke om duften! Lugte ville ophæve alle dine anstrengelser, så du skal ikke give dem en chance for at sive ind i din lejlighed. Alle revner i vægge, gulv og loft skal opdages og pudset, så du slippe af forstyrrende kælder lugt eller lugt kommer fra naboer.

Køkkenet er et hyggeligt hjem fyldt med duften af frisk kager, kaffe og kanel, i soveværelset og stuen er domineret af lys blomstret noter, og i badeværelset og toilet - frisk aroma med antydninger af citrus eller fyr nåle. Med nogen af disse opgaver vil styre moderne luftfriskere.

I køkkenet, kan du placere et lille billede, lavet med kaffe, kanel, tørret citron, vil det udstråler en subtil behagelig aroma. Blomsterblade, hæld i glasbeholdere, duftende stearinlys ikke kun understøtter duftende atmosfære, men kan være en stilfuld del af interiøret.

Med andre ord, et hyggeligt hus - et hus, hvor opmærksomme på de små ting, eller rettere, de små ting i dette hus nr. Alt på sin plads og alt er harmonisk placeret i rummet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.