Hjem og familieBørn

Udvikling af børn med tunge twisters

Kort tunge kaldes en kort tunge, foruden er det rytmisk og munter. De er bygget på en kombination af lyde, det er svært at udtale hurtigt, hvilket er svært. Oprindeligt opførte de sig som et barns leg og, som det viste sig, var meget nyttigt for udviklingen af barnets tale. Når alt kommer til alt, hvis barnet har problemer med udtalen af nogen lyde, kan tungevævene hjælpe med i dette.

Udtalte tunge twisters i forskellige satser, selvfølgelig skal du starte med en langsom, flytte til en moderat og med tiden til meget hurtigt. For den korrekte udvikling af tale er det også vigtigt at følge klarhed af udtale, med hver lyd. Der skal lægges særlig vægt på tunge twisters, der indeholder de lyde, der forårsager vanskeligheder med udtale i din baby.

Takket være tunge twisters bliver taleapparatet mere perfekt og mere mobilt. Dit barns tale bliver tydeligt, ekspressivt, forståeligt og korrekt. Derudover vil et barn, hvis tale er meget hastige, tunge twisters lære at udtale ord og sætninger langsommere og tydeligere og ikke "spise" slutningerne. Og i færd med at lære tunge twisters, lærer børn at forstå de talte sætninger og veje hvert ord, fange mindre nuancer i mening, mening, intonation.

For at opnå virkelig gode resultater er det nødvendigt at følge visse regler og følge rækkefølgen af bestemte handlinger. Tunge twisters for børn tales højt af en voksen person (forældre, lærer mv.). Udtalelsen skal være klar, langsom og bryde ind i stavelser. Opgaven med det første skridt er at lære tungen twister korrekt.

Sørg for at fokusere på udtale og konsonanter og vokallyde. Det er vigtigt, at der fra starten ikke var en eneste fejl i udtale i nogen lyd. Lær både ord og udtale. På dette stadium er alt sagt sagt, men selvsikker. Efter at have lært teksten og udtalt det korrekt, kan du gå videre til næste trin.

I anden fase udvikles det artikulatoriske apparat. Det er, nu tunge twister er udtalt af barnet i en stille tilstand. Tænder, tunge og læber arbejde. I næste fase udtales tunge twisteren i en hvisken. Det er nødvendigt at se, at det ikke var stille, og ikke hissende.

Endvidere siges den lærte tekst som om den fusionerede (som om hele patter er et ord), men uden hast og uden fejl. Her kan du udtale det med forhør, eftergivende, bekræftende og andre intonationer, og hver gang du kommer op med forskellige stemmer. Dette bidrager til udviklingen af handlefærdigheder.

Det sidste stadium vil være en konkurrence, der bestemmer hvem der vil udtale tungen twister uden fejl og hurtigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.