Hjem og familieBørn

Klasser i den forberedende gruppe for GEF. Klasser i tegning, økologi, verden omkring dem

Barndom - er en periode i et barns liv, når han lærer nye ting gennem leg. Dette mål og forfølge klasser i den forberedende gruppe for GEF. Efter optagelse på skolen er ikke så meget vigtigt at overveje evne og viden om breve, som veludviklet og korrekt tale, at evnen til at tænke selvstændigt, nysgerrighed, åbenhed over for verden. Alle disse børn udvikler tillid gennem legeaktiviteter.

Hvad er de standarder for uddannelse pre-skole barn?

Altid ældre grupper af børn forberedt til skole. Og det skete med "vpihivaniya" i deres små hoveder nødvendige viden. Klasser i den forberedende gruppe af børnehave afholdt i billedet og portrætfoto af timerne. Voksne har en tendens til at glemme, at for førskolebørn anses for meget vigtige færdigheder ved fastsættelsen af opmærksomhed og vilkårlige adfærd snarere end viden.

Barnet forberedt til skole, bør der ikke være nogen frygt for det nye og ukendte. Hvis børn dannes sådanne kvaliteter, de er meget nemme at lære. Alt dette bør give udviklede føderale statslige uddannelsesmæssige standarder indført i førskoleundervisning system. Klasser er i den forberedende gruppe for GEF er vigtige.

Hvordan det vil blive gennemført uddannelsesmæssige standarder?

Dokumentet er fastlagt en række vigtige principper, først og fremmest af dem er bevarelsen af selvværd, samt det unikke i barndommen. Fastgør barnet til kulturelle værdier og til at socialisere det i samfundet er kun mulig gennem spillet - den vigtigste type af aktiviteter for børn.

Muligheden for at realisere alle udviklerne tilbyder standard tilbyder undervisning i den forberedende gruppe af FGT - føderale regering krav, der dannede grundlag for standard skabt af dannelsen af børn.

Økologi. Gør førskolebørn kendskab til hendes behov?

De pædagogiske aktiviteter med henblik på udvikling af personligheden af børn, en af prioriteterne var udviklingen af en miljømæssig kultur. Dette er nødvendigt af problemerne med menneskeheden nedstammer fra forbrugeren holdning til naturen. Til at begynde at rette dem, skal du indtaste klasser i den forberedende gruppe for økologi, som vil vaccinere et barn er ikke kun omsorgsfulde holdning og en kærlighed til naturen, men også begynder at danne økologisk kultur.

Børn 6-7 år er godt i stand til at absorbere denne viden. Men som assimilering af nye barndommen er gennem leg aktivitet, kan den mest optimale variant betragtes som spillet rejse, KVN, quiz og andre former.

Klasser er i den forberedende gruppe på miljø afholdt på en legende måde, gør det muligt at indgyde i dit barn det grundlæggende i miljømæssig kultur og give den nødvendige viden om menneskehedens problemer, relateret til sin forbruger holdning til naturen, og til at udvikle i børnehaveklasse børn talemåde og evnen til at give detaljerede svar, lære dem arbejde i et team, der viser et venskabeligt forhold.

Verden omkring os. Viden nødvendig preschooler

Det er meget vigtigt for førskolebørn er evnen til at finde vej i alt, hvad der er omkring ham. Klasser er i den forberedende gruppe for verden omkring dem er designet til at give børn den nødvendige viden om landet og byen, en bred vifte af ansættelse af voksne og verden af objekter ved hjælp vildt former.

Spillet Environmental Research bør omfatte teknikker såsom identificerende karakteristika, studier, observation, at en god udflugt i form såvel som samtaler, som er fastgjort ved hjælp af viden opnået i løbet af spillet.

Af stor betydning i at gennemføre klasser i den forberedende gruppe for verden omkring dem og blive didaktiske spil , der udvikler fantasien af børn, deres opmærksomhed og tænkning, og bliver undervist at være selvsikker.

Hvilke resultater kan opnås ved at anvende spillets former?

Gennem sådanne undersøgelser preschooler bør udvide min horisont og for at danne en stabil interesse for alt, der omgiver det. Han kan anvende deres viden.

Derudover vil der være et problem at føre en meningsfuld dialog, som væsentligt beriget ordforråd. Og det betyder, og øget selvtillid, der er nødvendig i skolegang.

OBZH i børnehaveklasse uddannelse

Det nye system af uddannelsesmæssige standarder og større vægt på erhvervelsen af børnene oplever sikker adfærd i visse situationer. Det er i børnehaver bør fastsættes ikke kun viden om emnet, men også erhvervet i form af en spiloplevelse, der vil give den korrekte og rettidige reagere på usædvanlige situationer.

Dette gør det muligt for dit barn ikke kun for at blive ansvarlige og uafhængige, men også lære alle de nødvendige regler for adfærd i tilfælde af fare. Desuden klasser i den forberedende gruppe OBZH fremme dannelsen af en ansvarlig holdning til sikkerheden for børn er ikke kun personlig, men også andre.

En særlig følelse af livet sikkerhedsmæssige grundlæggende erhvervet i den øverste førskolealderen med den begrundelse, at barnet bliver klar til en mere selvstændigt liv. Hvis han nu er konstant under pleje af forældre og lærere, så med begyndelsen af skolegang løbende overvågning af voksne, det vil falde. Derfor er formålet med disse klasser er at forberede børnene til enhver uventet situation.

Udvikling af førskolebørn viden OBZH

De vigtigste retninger af arbejde med førskolebørn på det grundlæggende i sundhed og sikkerhed er følgende:

  • Udvikling af evnen til at forudsige forekomsten af mulige fare, og afhængigt af det - opførelse af passende adfærd.
  • Dannelse af årvågenhed i opfattelsen af miljøet.
  • Udviklingen af sikker adfærd regler.

Da førskolebørn er endnu ikke i stand til i ekstreme situationer at tage hurtig og hensigtsmæssig løsning, den viden, som dem fremme dannelsen af deres adfærdsregler i den offentlige transport, på gaden, og når at krydse vejen.

Klasser er i den forberedende gruppe for livet sikkerhed sigter mod at udvikle børns evne til ikke kun at forudse muligheden for en farlig situation, men også retten til at handle, når det kommer, være i stand til at bruge midler afsat til individuel beskyttelse.

Det er også nødvendigt, da børnehaven alder, at indpode de færdigheder for adfærd i sådanne situationer, som er fyldt med fare for skade, at vurdere deres læring og undgå så vidt muligt. Efter alt, sikkerhed - det er ikke kun børnene, erhvervede viden og evne til at opføre sig ordentligt i forskellige situationer.

At studere sæsoner førskolebørn

Programmet for forberedelse til skole uddannelse omfatter en mere detaljeret kendskab til årstiderne, samt naturlige arrangementer og fester, der ledsager dem. Det er vigtigt, at barnet som følge af denne træning har lært at lave sammenhængende og logiske konklusioner, til at spore forholdet mellem, hvad der sker, og forklare dem.

Klasser er i den forberedende gruppe for GEF om "Autumn" gøres bedst i form af spil, rejser, som vil omfatte diskussioner og elementer, og en mini-quiz. Enhver preschooler bliver interessant at gå til at besøge efteråret, have foretaget en rundtur i et eventyrland.

Interessant for førskolebørn turnerer også gennemført i form af et spil. Resultatet af sådanne klasser på den tid af året, vil ikke kun være en generalisering af den generelle vil falde, men også kendskab til en ændret adfærd af dyr og fugle, især i efteråret til voksen, skiftende naturfænomener.

Male som et middel til selvudfoldelse preschooler

Udviklerne af de nye klasser i den forberedende gruppe for GEF betragtes som en mulighed for at sprede barnets personlighed. Det er grunden til hver af dem får en lige stor del af tiden.

Selv om mange forældre har en tendens til at købe deres børn i førskolealderen og færdigheder cheniya tegner under hensyntagen tegningen, applikationer og modellering, som anses for at være modtaget på disse sessioner viden valgfri, kan ikke aflede opmærksomheden fra deres anvendelighed i udviklingen af børnehaven personlighed.

Klasser er i den forberedende gruppe til at trække hjælpe børn udtrykke deres følelser, opfattelser og følelser, at strømline mange nyerhvervede viden og til at løse dem i tankerne. Tegning direkte relateret til mentale funktioner såsom tankegang og tale, motorik, vision. Det binder dem sammen, og ikke bare bidrager til deres udvikling.

Hvad er fordelen ved grafisk aktivitet i førskoleundervisning?

Disse klasser ikke muligt at opnå hurtige resultater børnene, og derfor i stand til at generere tålmodighed og udholdenhed - kvaliteter, der er nødvendige i at lære i skolen. Brug også dem til at lægge fundamentet for den kreative udvikling af den person.

Bring store fordele og træning i den forberedende gruppe til at trække hjælp ukonventionelle teknikker. Efter alt, gør grafisk aktivitet, brug af usædvanlige kombinationer af instrumenter og materialer preschooler kan henvise til papir deres følelser og fantasi, at reflektere oplevelse.

Hvordan til at bruge i den forberedende gruppe session på FGT?

Behovet for at indføre i førskoleundervisning føderale standarder, ingen tvivl. Men hvordan man gør det mest rigtige? Hvilke metoder vil inspirere børn til at komme ud af deres aktiviteter til tiden rider på maskiner eller svinge på en gynge? Selvfølgelig, vildt aktiviteter, hvorigennem de kan lære. Det er gennem det bør dannes tælle færdigheder, læsning, skrivning, tegning. Gennem spillet kan førskolebørn udforske mere fuldt ud og med omverdenen, og med de adfærdsregler i det. Det er dette og rettede klasser i den forberedende gruppe for GEF.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.