FormationHistorie

Ancient Kievan Rus. Jaropolk Putin: Life Story

Jaropolk Vladimirovich, leveår, som dateres tilbage til år 1082-1139, var søn af Grand Prince of Kiev Vladimir Monomakh (før Prince of Smolensk, Chernigov, Pereyaslavl). Under hans styre kollapsede engang forenet gamle russiske stat, kaldet Kievan Rus. Ifølge omtrentlige data, Jaropolk født i Chernigov. Monomakh i 1113, fik tronen i Kiev, et år efter drabet på sin søn Svyatoslav gør Jaropolk Pereyaslavl prins, der bliver en deltager i en lang række kampagner mod Polovtsy. Og i 1116 de begge var imod prins Gleb Minsk. Med den allerede ældre far fastholdt Jaropolk et tæt forhold. Han og hans ældste søn Mstislav Monomakh betroede kommandoen over tropperne.

Jaropolk Putin: en kort beskrivelse af sit liv

I 1116 giftede Jaropolk Helen, som gav ham en søn Vasilko Yaropolkovicha. Efter Prins Mstislav døde i 1132, arvede han tronen efter sin far, kalder til hovedstaden Kiev Jaropolk og erklære ham som sin suveræne. Han var da 49 år, og det var allerede temmelig fremskreden alder for disse år.

Derefter Jaropolk Vladimirovich ringere Pereyaslavl Vsevolod søn Mstislav. Men denne prins, som udeblevet der, bare et par timer bandlyser, hans onkel - prins af Suzdal og Rostovskiy Yuriy Vladimirovich (øgenavnet Dolgoruky), som bestod i allieret aftale med sin bror Andreas. Yuri var bange for, at i sidste ende vil vælge hans efterfølger Jaropolk Vsevolod. Men Jaropolk beroliger hans søskende, der giver dette land til et andet nevø, Prins Izyaslav Polotsk Mstislavovich. Og Vsevolod besluttede han at sende en bestemt fyrstedømme at ladozhanam, Novgorod og pskovityanam, men de har heller ikke lyst til at acceptere det i starten, men så tænkte bedre af det, vendte tilbage til sit eksil, men begrænset sin magt.Jaropolk Vladimirovich: interne og eksterne politikker

Kiev og dens omgivelser var under kontrol Jaropolk der var modig og stærk kriger og ikke mindre talentfulde militær leder, men en meget svag politiker. Jaropolk 2 V. var ikke i stand til at forhindre desintegration af staten i separate små fyrstedømmer. Samtidig, da han forlod for at regere i Pereyaslavl Izyaslav Polotsk trup udnyttede dette øjeblik, blev bortvist fra patronal regel af sin bror Svyatopolk og anerkendt deres hersker Prins Kornblomst Rogvolodovicha.

Sådanne ændringer er blevet årsagen til utilfredshed og uro i hele amtet. For at behage brødrene Jaropolk Izyaslav Vladimirovich gør Mstislavovich afstå Pereyaslavl at give ham i stedet for Minsk, Pinsk og Turov. Pereslavl overtog Yuri Dolgoruky, som han har betalt en del af Suzdal og Rostov jord.

stridens æble

Fra det øjeblik begyndte en stærk fjendskab mellem efterkommerne Vladimira Monomaha (Monomakh) og efterkommere af Oleg Sviatoslavovych (Olegovichy). Dette var den vigtigste sorg Rusland siden startet uophørlige borgerkrige, som varede i et århundrede.

Novgorod, forene andre, selv ofte ikke kunne komme sammen med hinanden. Som følge heraf har de indsamlede Ladoga og Pskov borgere og besluttede at fordømme og uddrive prins Vsevolod Mstislavovich. De holdt ham i forvaring i biskoppens hus i syv uger. Til frihed, blev han løsladt, når i Novgorod kom til at herske folket valgte Svyatoslav Olgovich. Men i næsten øjeblikkeligt gjorde oprør, som var arrangeret af tilhængere Vsevolod.

dødbringende fejde

Novgorod ønskede ikke at høre om Vsevolod, men med oprigtig respekt pskovityane tog ham til hende. Så Svyatoslav, der opfordrer til en allieret af Kursk Gleb Polovtsy og til tiden adskiller Novgorod Pskov, derved dannes en tunet Pskov fyrstendømmet, der først tog tronen Vsevolod-Gabriel, og derefter efter hans død i 1138 - Sviatopolk Mstislavovich.

Novgorod ved at vælge deres hersker Prins Svyatoslav, erklære sig fjender Jaropolk. Og så er de også udvist og Svyatoslav, men af frygt for gengældelse Olegoviches, i hans kaution forlade sine boyarerne og prinsessen, og kalder i Monomakh barnebarn Novgorod - Rostislav G. (søn Dolgoruky).

forsoning

I lang tid varede krigen mellem fødsler og Olegoviches Monomakhich. Olegovichy især hærger i den sydlige del af Rusland, og snart tog byen Priluki at komme tættere på Kiev og belejrede det. Men Jaropolk udført sit træk og kastede dem, og han gik til Chernigov. Byboere tiggede Prins Vsevolodu Olgovichu, at han forenes med Yaropolk, og derefter freden blev indgået.

Derefter Jaropolk vender tilbage til sin hovedstad Kiev, hvor han døde i en alder af 57 år den 18. februar 1139. Throne overgår til sin bror Vyacheslav.

Ifølge gamle kronikører Jaropolk regel var stadig præget af det faktum, at på bredden af Dniester dannede fyrstendømmet Galich Galich, med hovedstad. På hans fyrstelige trone sad den ambitiøse søn Volodar - Vladimirka (Vladimir).

konklusion

I modsætning til sin far og storebror Mstislavovich, Jaropolk ikke været en god diplomat og havde ingen myndighed til at være i stand til at opretholde sin tilstand af forfald. Fed og modig i sin ungdom til sine avancerede år, er han blevet alt for forsigtige med at gøre vigtige beslutninger, og derfor ikke kunne forhindre kampen mellem de to kræfter.

På tidspunktet for hans død, uden for hans kontrol var byerne Novgorod, Polotsk og Chernigov. Loyalitet til Kiev beholdt kun Rostov-Suzdal fyrstedømme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.