Hjem og familieGraviditet

Relief under graviditeten kan bruges, men kun efter lægens ordination.

Alle kvinder under graviditet erfaring fornøjelse og er i godt humør. Men der er mange nuancer, der kan overskygge disse smukke dage. På det tidspunkt, hvor barnet er i moderens mave, hendes krop alle former for ændringer forekomme. Dybest set, de begynder på grund af omstruktureringen af den kvindelige krop og på grund af hormonelle forandringer. Oftest, de kommer ikke til det bedre.

På kvindens krop kan forekomme strækmærker, skiftende form, men der er problemer, der ved første øjekast ikke er synlige, men i fremtiden også kan bringe en masse ubehagelige overraskelser. Oftest er en kvinde under graviditet ikke er opmærksomme på de tegn, der er forvarsel for alvorlig sygdom. Mange kvinder er bekendt med denne sygdom som hæmorider, men ikke alle, bemærke, at det begynder under graviditeten.

De første symptomer på denne sygdom er: kløe i passagen, kan der være spotting fra anus under afføring, sværhedsgrad. Hvis du oplever symptomer bedre at se en læge så på selvmedicinering under graviditet er meget farligt.

De fleste af alle lægemidler til hæmorider er kontraindiceret under graviditet, men der er lys og salver, der kan anvendes på dette tidspunkt. Men alt dette kan kun gøres efter en læges recept. Relief under graviditet er ofte ordineres specialister. Men kontraindikationer står skrevet, at ikke bør anvendes dette stof under graviditet og amning. Men de fleste læger siger, at hans modtagelse på dette tidspunkt er sikker, men der er begrænsninger.

Oftest kan det udpege en gravid kvinde på 30 uger eller senere. Når frugten er næsten fuldt dannet. Lindring under graviditet er indiceret til lindring af smerte og som antiinflammatoriske terapi. Relief stearinlys under graviditet er mest populære, de fremmer hurtig heling af revner i endetarmen, har hæmostatika handling: haj olie - fremmer heling af kakaosmør - har en beroligende effekt, benzocain - en smertestillende.

Den vigtigste årsag til hæmorider under graviditet anses for at være en ændring i kroppens fysiologiske niveau. Livmoderen løbet af denne tid stiger og presser alle fartøjer fra de små bækken, alt dette fører til kredsløbsproblemer. Som et resultat, væggene i anus mister deres elasticitet, er fyldt med blod, kan de vokse i størrelse og begynde at bløde.

Relief under graviditet ordinere hvis en kvinde ser ubehag i anus. Dette stof er til rådighed i form af suppositorier og salver til udvortes brug.

Gennem hele graviditeten er nødvendigt at overvåge deres tilstand, som alle kvinder ved, at de er nødt til at udholde under fødslen. Oftest lanceret hæmorider gør sig gældende umiddelbart efter arbejdskraft, som når en kvinde giver hende et stort pres på anus, mens hun gør en indsats. Fødselslæger selv fortælle os, hvordan man gør det rigtigt, men hvis passagen væg allerede er svækket, at sygdommen eskalerer. Behandlingen er nødvendig, vil lægemidlet have en gavnlig effekt, men det bør kun ske på et bestemt uddannelse. Du bør ikke misbruge mængden af salver eller stikpiller, kan dette give en allergisk reaktion.

Hvis lægen ordinerer en kvinde Relief under graviditet, er det nødvendigt at anvende for at undgå mere alvorlige sygdomme. Hvis en kvinde har eksterne hæmorider, hendes læger ordineret Relief salve under graviditeten, som kan anvendes. Men for at behandlingen har bragt de forventede resultater, er det vigtigt for den fremtidige mor pind til kosten og bevæge sig mere. Ofte hæmorider - er en følge af andre sygdomme i kroppen og især i mave-tarmkanalen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.