RelationerBryllup

Brudekjoler i russisk stil: Russisk modeller og stilarter brudekjole

Nu bliver det mere populære nationale attribut, som er til stede næsten overalt i hovedbeklædning, tilbehør, sko, tøj og andre detaljer i hverdagen. Fangster af denne funktion er ikke kun kendte designere, men også almindelige modedesignere, samt virksomhedens medarbejdere. Og væk vi gå. Butikker, markeder, butikker og andre detailforretninger, herunder brude saloner, fyldt med produkter med traditionelle ornamenter. Og de mest spektakulære brudekjoler er dukket op i den russiske stil. Hvad er specielt ved dem? Hvad er de nationale kostumer var før? Og hvad de er i dag? Det tilbyder en charmerende russiske brude moderne mode?

Hvordan var det brudekjole før?

En ornament, farver og endda nogle af detaljerne i garderoben båret af bruden i Rusland, kendt af mange. Bare ikke alle ved langt, at brudekjole vejede omkring 10 kg (eller endnu mere). Chokeret? Men de unge kvinder på den tid, var denne kjole ikke synes helt så underligt. Tværtimod var det et spørgsmål om stolthed, som oprettes manuelt. Desuden design og skræddersy selv forestår brud. Man troede, at jo mere ved enhver bryllup snitmønstre, den flittige kone er.

Det er bemærkelsesværdigt, at den russiske nationale kjole af bruden bar en skjorte på toppen undertrøje, også syede og gjort ud på egen hånd. Af den måde, oprettelsen af hele tøj var meget tidskrævende proces. Og det er ikke engang i mængden af dekoration, som fra top til bund var dækket med tøj, og blandt de mange nederdele, der giver pragt. Alle af dem også gjort hænder kunsthåndværkere.

Vis mig min kjole, og jeg skal fortælle dig, hvem du er

Da brylluppet blev betragtet som meget bekostelig affære (da lidt har ændret sig), i mange familier der var en tradition at passere bryllup påklædning fra mor til datter og videre gennem den kvindelige linje. Desuden har hver kjole ejer havde at tilføje det noget på sig selv. Resultatet er en smuk sol kjoler, besat med perler, ædelstene, perler.

Bryllup kjoler i russisk stil kan prydet med brokade kappe. De deltog nationale broderi i guld og farvede tråde. Og, selvfølgelig, ved hvor dyrt bruden kiggede omgivende kunne bedømme den finansielle situation og den sociale status for sine forældre.

Derfor hvis familien var dårlig, jeg også brudekjole var langt mere beskeden. Det var ingen dikkedarer, men de nuværende nationale symboler.

Hatte brude i Rusland

Som bryllup sundress, en hat til bruden dengang skabte også i hænderne på unge faglærte arbejdere. Og, selvfølgelig, sort og antallet af dekorative elementer afhang af rigdom af familien af bruden. Så almindelige landsby piger havde på hendes hoved en krans af vilde blomster. Eller som en dekoration de brugte satin bånd.

Rigere brude kunne dekorere deres hår høje bøjler med indlagt sten, perler eller skjulte sit hår under mode på det tidspunkt brylluppet kokoshnik. Et slående tilføjelse til den såkaldte kjole og smykker var lavet af guld, sølv eller bronze.

Om vinteren, bruden dækket med varmt overtøj. På toppen af den dårlige kjole til bruden var iført frakker fra kanin, fåreskind eller proteiner, og de rige - pelsfrakker fra Beaver skind, ræv eller zobel. Hands opvarmes i pels muffe og vanter.

Nationaldragter - en uudtømmelig kilde til inspiration

På trods af at det har været en meget lang tid, de nationale russiske kostumer fortsat være interesseret i dagens fashionistas. Og for de fleste designere russisk statsborger kjole blev en uudtømmelig kilde til inspiration.

Selvfølgelig, moderne modetrends noget langt fra den oprindelige bryllup kostumer russiske kvinder, men de er stadig til stede fælles dekorative elementer og funktioner snit.

Hvad kjole designere tilbyder brude?

Kun få af nutidens fashionistas ville acceptere at bære sundresses og kokoshniki seneste år. Meget pænere at vælge designer brudekjoler i den russiske stil. Moderne designer også gjorde alt for at redde deres kreationer tynde tråde fra fortiden, en lille udsmykning af deres helt nye streger. For eksempel under den modeshows du kan se spektakulære kostumer med et bredt og lang nederdel til gulvet eller elegante kjoler semiadherent stil.

Alternativt kan du vælge Kjoler A-formet. I sådanne tøj ser enhver bruden normalt elegant og yndefuld. Og vigtigst af alt, de er perfekte til kvinder med enhver form for tal. Husk på, at denne stil af tøj traditionelt består af overdelen og en lang nederdel, udvide fra taljen zone.

Hvad er de farver, der anvendes i design?

Til russisk brudekjole ligne kan være spektakulære, moderne designere bruger en kombination af farver. For eksempel, blandt disse modeller er domineret det meste hvide klassiske farver, typisk kjole af bruden. Imidlertid en lys over disse er broderi eller trykt mønster af rød eller blå.

Hvis valget falder på brudens stiliserede tøj, i stedet for klassiske dekoration hun ville have til at bære en rød Sundress, komplet med en hvid bluse med ærmer-lanterner. Det er bemærkelsesværdigt, at det kan monteres eller blusset stil, eller klæde a la "Natasha Rostova" (bestående af en kjole og luftigt nederdel, der begynder at ekspandere fra brystet).

Blandt de andre farver, der bruges i den russiske brudekjole, kan du også opfylde følgende nuancer:

  • sand;
  • fløde;
  • blå og blå.

Den ornament, som rigeligt dækket brud, kan være til stede grøn, røn, pink, lys tranebær, gul, sølv og guld farver.

Hvilke stoffer er brugt?

For at oprette en brude mode i den russiske stil, som regel, der bruges naturlige materialer. Til dette formål egnede for eksempel, bomuld eller hør. Men fordi en sådan lys og behagelig kropsvæv meget forpjusket, i stedet de ofte bruger meget tynde hæfte.

Af den måde, i sin sammensætning allerede viscose garn og bomuld. Han næsten ikke krølle og perfekt draperet (skaber det ønskede antal folder eller flæser). Her er blot en brudekjole i den russiske stil, skabt af et sådant materiale, passer kun til en sommer bryllup. Dette skyldes det faktum, at bomuld sy det meste sommer brudekjoler og sundresses. Det er meget let og velegnet til at skabe nogen stilarter tøj. Det kan være hvide kjoler med smalle eller brede stropper, blusset nederdele, tætsluttende eller semiadherent silhuet.

Et par enkle regler for at skabe en russisk brud

På trods af sådan en stor vifte af modeller af brudekjoler, lavet i russisk stil, er der en række regler, der skal overholdes, når de oprettes. For eksempel skal et traditionelt bryllup trop med nationale motiver ske i et behersket stil. Det betyder, at modellen ikke er nødvendigt at supplere den meget nedringet eller for uforbeholdent snit.

Hvis vi taler om længden, mange designere foretrækker ikke at fokusere på nogen. Derfor blandt deres værker kan ses ikke kun lange kjoler til gulvet, men også Medium Lang model (meget sjældnere stilarter mini) med en figursyet eller semifitted silhuetter. De kan indeholde fjerbolde proshvy med snørebånd, og pustede ærme nødvendigvis populær dekorativt eller trykt mønster.

Brudekjoler i russisk stil: dekoration og design

Traditionelle bryllup kjole russisk kvinde, ingen tvivl, bør være lyse og udtryksfulde. Denne effekt kan opnås på bekostning af udsmykning stof med nationale ornamenter, for eksempel, det skal være trykt eller udskrive smukke broderier (gyldne og farvede tråde, bånd). Det er bemærkelsesværdigt, at broderi kan forekomme i en række forskellige steder påklædning, men oftest på armene, på brystet, talje og forneden af skørtet.

Hvad kan sættes på en brudekjole?

Når du vælger en brudekjole i den russiske folkemusik stil, bør du tage sig af de ekstra tilbehør og sko. For eksempel, for en smuk og lang kjole dragt lyse Ballet til medium længde kjole (afhængigt af dens farveskala) - støvler. Og, selvfølgelig, den type sko afhænger af tidspunktet på året, hvor der er et bryllup. Sommer sandaler til efteråret - sko og vinter - pæne sko eller støvler.

Derudover kan du dekorere dit outfit med røde perler og hvide perler tråd. I spidsen kan sættes på en moderne version af hovedbeklædning krans af kunstige eller naturlige farver eller vævet bånd. Og afslutte dit look lang og luksuriøse fletning.

Men vigtigst af alt, alt tilbehør og klæde sig selv bør kombineres, som uden harmoni kan du ikke opnå den ønskede virkning. Og i overensstemmelse med disse enkle nuancer vil du blive en rigtig russisk brud i en traditionel brudekjole.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.